(P) emerca, platforma din România ce reunește artiștii și iubitorii de artă

(P) emerca, platforma din România ce reunește artiștii și iubitorii de artă
Autor: Maria Rusu
Data: 15 Octombrie 2020
Din iubire pentru artă se nasc povești frumoase. Este și cazul platformei emerca ce anunță a se lansa în curând. Artiștii au nevoie de contextul potrivit pentru a-și expune lucrările, iar publicul care știe să aprecieze frumosul are nevoie de un loc în care să regăsească cu ușurință obiecte originale. emerca reunește ambele tabere.

Poate că târgurile de profil erau singura cale de a regăsi obiecte interesante, lucrate atent. Iată însă că mediul online devine un portal mai accesibil și nu mai condiționează de vreo locație, de timp, spațiu sau alte repere. Principiul de la care a plecat această idee este și unul de apreciat totodată, întrucât sprijină munca artiștilor.

Povestea emerca

emerca pune preț pe creativitate. Permite celor care sunt artiști în adevăratul sens al cuvântului, amatori sau nu, să își expună ilustrațiile, picturile sau fotografiile realizate. Acestea ajung să fie imprimate pe diverse obiecte, de la tricouri la sacoșe/trăistuțe, postere, stickere, tablouri din sticlă cu ramă sau cele canvas. Acestea sunt câteva dintre produsele ce vor putea fi găsite pe emerca.ro.

Despre cum putem susține producătorii locali, autohtoni, despre munca artiștilor care poate la un moment dat trec prin etape mai puțin favorabile știm cu toții. Uneori diferența o face șansa de a avea unde să îți expui munca, lucrarea. Așadar emerca tocmai acest lucru își propune, să fie un sprijin pentru făuritorii de artă și totodată pentru iubitorii de artă.

Produse originale, cu design pe măsură

Atunci când ne decoram casa sau când suntem în căutarea unui cadou original tot timpul ne lovim de aceeași provocare și dilemă: ce să alegem pentru a surprinde, pentru a da dovadă de implicare, pentru a cheltui banii pe un cadou care chiar merită. Un produs original este în mod cert o alegere bună.

emerca.ro vine cu câteva idei pe care le putem adapta unor contexte diferite. Tablourile sunt spre exemplu printre cele mai populare produse. Puteți prefera pe cele canvas sau pe cele din sticlă. Efectul este unul garantat impresionant. Indiferent despre care discutăm, designul este unul original.

Produsele spun o poveste. Sunt creații ale unor artiști români ce au pasiune și creează nu doar în scop comercial artă. Este acel segment al artiștilor care își caută loc în shop-uri. Dacă sunteți genul care apreciază mai ales originalitatea și nu doriți ca un tablou al casei să fie, de fapt, unul făcut în serie și regăsit în magazinele de bricolaj sau eshop-uri de orice fel, atunci emerca.ro vine cu alternativă.

Lansare în curând

emerca.ro vine cu o ofertă interesantă. Lansarea platformei, planificată pentru săptămâna viitoare, va ține cont și de toate condițiile avantajoase de cumpărare online: livrare rapidă, serviciu cu acoperire națională, plata online și o listă variată la capitolul prețuri - special pentru cei care depind și de o limită de buget.

Arta ne face viața mai frumoasă, fără doar și poate. Arta este bucuria sufletului și fie că vorbim de obiecte decorative sau chiar și de cele practice, utile în fiecare zi, când acestea au un design aparte suntem măguliţi de posibilitatea de a răspândi frumosul sub văzul lumii. În numele artei, în numele frumosului emerca.ro vă invită să descoperiți produse unice. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies