(P) Este momentul să cumperi o mașină sau începi să închiriezi mai des?

(P) Este momentul să cumperi o mașină sau începi să închiriezi mai des?
Autor: Maria Rusu
Data: 01 Octombrie 2020
Folosirea mașinii pentru transportul la serviciu nu mai face parte din realitatea cotidiană a multor persoane. Biroul s-a mutat acasă, ieșirile nu mai sunt la fel de numeroase iar vacanțele, deși sunt ceva mai rare, sunt planificate cu mult mai multă atenție. 

Mașina pare să fi devenit unul dintre lucrurile de care ne putem lipsi o perioadă în încercarea de a face câteva economii și de a reduce la maxim nivelul de stres. 

Dar atunci când avem de făcut drumuri prin oraș sau în afara lui? Transportul personal rămâne de preferat când avem o zi cu treburi de rezolvat, când avem de făcut cumpărături sau de transportat rude. Nu mai vorbim de un concediu în planificarea căruia punem mult efort. Daca planuiti un concediu in afara tarii si trebuie sa ajungeti la aeroport, folositi serviciile de inchirieri auto aeroport bucuresti disponibile non stop si in acest mod ajugeti la timp si in siguranta la aeroport fara a intampina probleme. 

Pentru toate aceste momente, un serviciu de inchiriere auto este ideal. Iată și de ce:

  • Aveți posibilitatea de a alege mașina în funcție de nevoia specifică. Pentru o zi cu drumuri numeroase în oraș, o mașină mică și fiabilă, care se strecoară repede prin trafic și pentru care se găsește ușor un loc de parcare, este perfectă. Pentru un concediu cu jumătate de casă împachetată în portbagaj, o mașină mai mare, chiar de teren, este mai bună. 
  • Bugetul este mai ușor de făcut atunci când vă calculați fix folosirea mașinii fără bătăi de cap suplimentare legate de taxe și acte. 
  • Aveți un lucru mai puțin de făcut când vine vorba de întreținerea mașinii, plata locului de parcare sau revizia mașinii. Iar dacă aveți o perioadă cu mai multe drumuri de făcut, cu cât numărul de zile de închiriere este mai mare, cu atât prețul pe zi este mai mic. Deci, poți avea chiar și o mașină la scară pentru drumuri neplanificate folosind serviciile de inchirieri auto care iti sunt la indemana pe smartphone-ul tau. 

Viața se schimbă simțitor iar capacitatea noastră de adaptare devine foarte importantă. De ce să nu ajustăm și modul în care călătorim? 

Să fie mai axat pe nevoi, mai personalizat și cu cât mai puține bătăi de cap. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies