(P) Ești pregătită să fii mămică? Iată de ce ai nevoie de un test de sarcină!

(P) Ești pregătită să fii mămică? Iată de ce ai nevoie de un test de sarcină!
Citeste mai mult despre: mamica, test de sarcina,
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 11 Ianuarie 2023
Data actualizare: 11 Ianuarie 2023
Testul de sarcină este instrumentul cel mai la îndemână pentru femeile care vor să afle dacă sunt însărcinate sau nu cu un minimum de efort și într-un timp scurt.

 

 

Pe lângă faptul că este ușor de folosit, urmărindu-se cu atenție pașii scriși pe cutia produsului, mai este și ușor de găsit în cadrul farmaciilor. Tot ce trebuie să faci este să dai o fugă la cea mai apropiată farmacie din cartierul tău și vei găsi cu siguranță câteva modele și variante de teste de sarcină adecvate.

În cazul în care ai dubii, poți cere indicații chiar farmacistului, care te poate ajuta cu orice confuzie pe care o ai în legătură cu un test de sarcină și care te poate lămuri cu privire la procedurile necesare pe care trebuie să le pui în aplicare, astfel încât rezultatul să fie precis.

Care este gradul de precizie oferit de un test de sarcină?

Multe femei sunt în căutarea celui mai bun test de sarcină pentru a beneficia de un rezultat exact și nu știu care este varianta potrivită către care își pot îndrepta atenția. Dacă și tu te afli într-o astfel de situație, cel mai bine ar fi să te adresezi farmacistului. Cu toate acestea, conform studiilor, s-a demonstrat că în 99% din cazuri rezultatul pe care aceste produse îl oferă este corect. O altă parte bună constă și în faptul că există teste de sarcină online, fără să fie neapărată nevoie să te deplasezi către o farmacie.

Când este necesară realizarea testului de sarcină?

„Când se face testul de sarcină” este una dintre întrebările cu care se confruntă o mulțime de femei. Adevărul este că perioada în care testul este efectuat cântărește foarte mult în ceea ce privește rezultatul obținut. Astfel, experții spun că un test de sarcină performant poate să detecteze hormonii de sarcină la aproximativ 10 zile de la sexul neprotejat. Cu toate acestea, înainte de folosire este important să se citească atent toate instrucțiunile menționate pe ambalaj.

Ce faci când te confrunți cu un test de sarcină pozitiv?

Primul instinct al fiecărei femei care își dorește să devină mămică este să se bucure atunci când se confruntă cu un test de sarcină pozitiv, ceea ce este complet normal, însă nu trebuie să fie neglijate sub nicio formă analizele efectuate la cabinetul medical. Același lucru este valabil și în cazul testelor de sarcină negative, pentru că oricând există posibilitatea ca rezultatul obținut să fie fals. Cele care se află pentru prima dată într-o astfel de situație se pot informa și de pe multiplele site-uri web, având la dispoziție o mulțime de poze cu teste de sarcină pozitive care să le ajute să-și interpreteze corect propriile rezultate.

Astfel, un test de sarcină este nelipsit pentru o femeie care își dorește să fie mămică, având ocazia de a afla rapid și fără niciun efort când are loc evenimentul fericit. Pentru informații suplimentare, kid.ro, un portal web creat pentru părinți, îți stă la dispoziție cu sfaturi, indicații și răspunsuri la toate întrebările și temerile care pot încolți în sufletul tău.
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!