(P) Firma contabilitate Bucuresti care are grijă de afacerea ta!

(P) Firma contabilitate Bucuresti care are grijă de afacerea ta!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 24 Iulie 2020
Data actualizare: 24 Iulie 2020
Mediul de afaceri românesc este din ce în ce mai atractiv pentru persoanele care doresc să atingă independența financiară cu ajutorul mediului de afaceri. Acest mediu este din ce în ce mai competitiv ceea ce este benefic pentru societatea în care trăim. 

Pentru a putea activa în mediul de afaceri trebuie îndeplinite câteva condiții, utilizarea serviciului contabil oferit de către un contabil sau o firma contabilitate Bucuresti fiind una dintre cele mai importante condiții care trebuie îndeplinită pentru a putea activa în mediul de afaceri. Fără îndeplinirea acestei condiții nici o firmă nu își poate desfășura activitatea pe teritoriul țării noastre. Așadar, contabilul este primul salariat pe care trebuie să îl angajezi în cazul în care dorești să intri în mediul de afaceri din țara noastră.

De peste 16 ani, Real Cont – Audit contribuie la buna funcționare a multor firme de succes din mediul de afaceri românesc

Externalizarea serviciului de contabilitate este o decizie care oferă foarte multe beneficii, reducerea costurilor care trebuie plătite pentru serviciul de contabilitate dar și expertiza de specialitate sau promptitudinea cu care sunt rezolvate problemele fiind doar câteva dintre motivele pentru care externalizarea serviciului de contabilitate este o decizie înțeleaptă din toate punctele de vedere. Această decizie este luată mai ales de către marile companii din mediul de afaceri românesc pentru că acestea au nevoie de un serviciu de contabilitate prestat de către cei mai buni experți din domeniul contabilității. De asemenea, faptul că firmele care oferă servicii de contabilitate sunt asigurate în caz de malpraxis este un alt motiv bine întemeiat pentru care marile companii apelează la serviciile de contabilitate oferite de către firme. Dar, la aceste servicii apelează din ce în ce mai multe firme aflate la început de drum sau care nu au o experiență mare în acest domeniu de activitate.

Având o experință de 16 ani de zile, firma de contabilitate Real Cont – Audit este alături de firmele care înțeleg cât este de important să beneficiezi de servicii de contabilitate oferite de către oameni care sunt cu adevărați experți în acest domeniu de activitate. Pe lângă multe alte aspecte, calitatea serviciilor de contabilitate este un alt detaliu care face diferența dintre o firmă care se dezvoltă din ce în ce mai mult și o firmă care se chinuie să reziste pe piață sau intră în faliment. Experința avută de către experții care lucrează în cadrul acestei firme este foarte importantă în cazul în care firmele sunt la început de drum. Sfaturile oferite de către experții Real Cont – Audit vor ajuta firmele aflate la început de drum să se dezvolte corect și mult mai repede decât firmele concurente astfel încât acestea să câștige cât mai mult din publicul țintă către care tinde firma. Serviciile oferite de către această firmă sunt servicii de contabilitate și salarizare și implică următoarele:

 • Înregistrarea documentelor.
 • Evidență analitică și sintetică.
 • Evidența mijloacelor fixe.
 • Impozit venit micro.
 • Calculul impozitului pe venit.
 • Întocmire și depunere Declarație A 4200 pentru casa de marcat fiscală.
 • Întocmirea bilanțului.
 • Reprezentare Administrația Finanțelor Publice.
 • Reprezentare Registrul Comerțului.
 • Înregistrare în scop TVA.
 • Certificat atestare fiscală.
 • Consultanță în afaceri.
 • Consultanță fiscală.
 • Consultanță management.
 • Înregistrare punct de lucru.
 • Înregistrare sediu social.

Firma de contabilitate Real Cont – Audit oferă servicii de contabilitate la preturi corecte

Personalul care lucrează în cadrul acestei firme este conștient de expertiza pe care aceștia o au dar și despre beneficiile pe care le oferă motiv pentru care prețurile pe care le practică sunt în concordanță cu importanța serviciilor oferite. Pentru a putea veni în sprijinul unui număr cât mai mare de clienți, firma oferă reduceri considerabile, cele mai notabile fiind următoarele:

 • Oferta Start-Up 50%. Această ofertă se adresează firmelor care sunt la început de drum și care semnează un contract de colaborare cu firma. Din momentul semnării contractului, firma de contabilitate oferă o reducere de 50% pentru primele 3 luni din perioada contrctului semnat.
 • Oferta 1 lună gratis se adresează firmelor care au nevoie de servicii de contabilitate pentru cel puțin un an de zile.
 • Oferta 3 luni gratuite se adresează firmelor care au nevoie de servicii de contabilitate pentru cel puțin 2 ani de zile.

Pe lângă ofertele mai mult decât tentante pe care le oferă firma de contabilitate, practică și niște prețuri foarte accesibile având în vedere beneficiile oferite de către aceste servicii. Satisfacerea nevoilor clienților este cea mai importantă prioritate a celor care lucrează în cadrul firmei motiv pentru care aceștia fac tot ceea ce este posibil din punct de vedere al cunoștințelor pentru a satisface cât mai bine nevoile persoanelor fizice sau juridice care apelează la serviciile de contabilitate oferite de către Real Cont – Audit.

Concluzii

Pentru ca o idee de afaceri să fie transformată într-un adevărat succes atât din punct de vedere profesional cât și din punct de vedere personal este necesară apelarea la serviciile oferite de către oamenii profesioniști, care sunt special pregătiți pentru a putea oferi anumite servicii. Contabilitatea este unul dintre cele mai importante domenii de activitate din cadrul unei firme motiv pentru care acesta trebuie tratat cu maximă seriozitate și atenție. Având în vedere impactul pe care îl are domeniul contabilitate asupra modului în care funcționează o firmă este necesară apelarea doar la serviciile oferite de către experții contabili. Aceștia pot fi contactați prin intermediul firmei Real Cont – Audit, firma care de 16 ani de zile oferă cele mai profesioniste servicii de contabilitate de pe piață.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies