(P) Horoscop de Crăciun: doar 5 native primesc cadouri practice

(P) Horoscop de Crăciun: doar 5 native primesc cadouri practice
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 24 Decembrie 2019
Data actualizare: 24 Decembrie 2019
Nimănui nu-i place să primească de Crăciun cadouri nefolositoare, fapt pentru care fiecare zodie în parte trebuie să depună efort în această perioadă, pentru a găsi darurile perfecte pentru cei dragi

Cu toate acestea, de foarte multe ori se întâmplă ca zodiile care își dau tot interesul și depun efort  pentru găsirea darurilor ideale să primească la schimb lucruri inutile, nepotrivite personalității și gusturilor lor.

Cu toate acestea, există câteva native ale zodiacului care se vor bucura pe deplin de cadoul primit. Exista 5 zodii care vor primi daruri practice, utile, inedite, așa cum nu au mai mai primit vreodată în această perioadă minunată din an.

Află dacă te numeri printre cele 5 norocoase:

·        Berbec

Dacă ești Berbec, află că anul acesta vei primi de Crăciun un set de pahare din cristal, realizate special pentru vinul roșu. 

Apropiații știu cât de mult îți place această băutură, fapt pentru care s-au gândit să te înveselească cu 6 pahare cu picior înalt, pentru a te putea bucura pe deplin de serile în care te relaxezi pe canapea cu vinul în mână.

·        Leu

Îți place să fii admirată, să primești complimente și să te simți asaltată de privirile bărbaților din jurul tău, fapt pentru care prietenii s-au gândit să-ți ofere o oglindă mare, cu picior, pe care să o poți mișca prin casă după bunul plac. O poți amplasa fie în dormitor, fie în baie, fie pe hol, lângă ușa de la intrare, pentru a putea să mai arunci o privire înainte de a ieși din casă. Este un cadou perfect pentru nativele narcisiste, care pun mare preț pe aspectul lor fizic.

·        Fecioară

Ești o persoană critică, care iubește perfecțiunea și care pune foarte mult accent pe curățenia din casă. Datorită acestor calități, anul acesta vei găsi sub brad un fier de călcat vertical, cu ajutorul căruia vei putea călca perdelele fără prea mult efort. Arată-le apropiaților cât de mult te bucuri pentru darul primit și spune-le cât de mult îi iubești.

·        Scorpion

Abia te-ai mutat în casa nouă și încă nu ai apucat să cumperi tot mobilierul pentru necesar locuinței, motiv pentru care familia s-a gandit să-ți ofere în dar mobilă pentru living. Mulțumește-le pentru efortul făcut și începe să faci planurile pentru amenajarea completă a casei. Ia o foaie și un pix și începe să treci tot ceea ce mai trebuie să cumperi pentru ca imobilul să prindă viață și culoare, să înceapă să fie primitor și cald.

·        Vărsător

Ești o fire libertină, spontană și foarte aventurieră, însă anul acesta nu vei primi bilete de avion spre o destinație exotică. În schimb, partenerul de viață te va surprinde cu o perie rotativă pentru păr, pentru a nu te mai plânge zilnic de forma și aspectul podoabei capilăre.

În ciuda faptului că aceste 5 native vor primi cadouri folositoare, acest lucru nu înseamnă că celelalte femei ale zodiacului nu se vor putea bucura de magia Crăciunului. Prin urmare, chiar dacă vor primi cadouri care nu vor fi pe gustul lor, acestea vor fi foarte încântate de reacțiile apropiaților, la deschiderea darurilor oferite de ele.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!