(P) Hrana naturală Lenda, alegerea perfectă pentru sănătatea și bunăstarea câinilor și pisicilor

(P) Hrana naturală Lenda, alegerea perfectă pentru sănătatea și bunăstarea câinilor și pisicilor
Autor: Maria Rusu
Data: 04 Noiembrie 2020
Pentru marea majoritate dintre noi, animalele de companie sunt  membri ai familiei, pe care îi îngrijim și îi respectăm la fel ca pe restul membrilor. Prietenii noștri necuvântători fac parte din viața noastră, ne oferă dragoste și companie, au grijă de noi și adoră să le acordăm atenție și aibă parte de răsfăț.

Acesta este motivul pentru care vrem să vă dezvăluim de ce hrana naturală super-premium de la Lenda merită să fie zilnic consumată de câinii și pisicile care ne umplu sufletele de bucurie.

De multe ori ignorăm faptul că, așa cum noi trebuie să consumăm o alimentație sănătoasă pentru a ne bucura de sănătate, așa trebuie și animalele noastre de companie.

Este important să conștientizăm faptul că nu ar trebui să le oferim animalelor noastre ceva ce noi înșine nu am fi de acord să mâncăm. Adică, prin aceasta înțelegem că, de exemplu, dacă acasă evităm să consumăm produse ultra-procesate sau nesănătoase, de ce să le oferim animalelor noastre de companie?

Hrana oferită câinilor și pisicilor este foarte importantă atât pentru bunăstarea lor, cât și pentru sănătatea lor. De aceea, în cele ce urmează vă vom explica de ce hrana naturală de la Lenda este alegerea perfectă pentru ei.

De ce este mai bună hrana naturală Lenda pentru câini și pisici?

Când vorbim despre hrană naturală Lenda, ne referim la acel tip de hrană care conține ingrediente 100% naturale, atent selecționate după un control riguros, din dorința de a oferi șansa animalelor de companie să consume o hrană echilibrată și completă.  

Rețele Lenda sunt rețete originale cu scopul de a oferi ceva nou și diferit din punct de vedere nutrițional pentru pisici și câini. Acestea sunt proiectate, dezvoltate, înregistrate și deținute exclusiv de Lenda.

Rezultatul muncii specialiștilor din cadrul acestei companii, îl reprezintă o serie de produse premium și super-premium pentru prietenii noștri necuvântători. În funcție de nevoile lor, Lenda pune la dispoziție mai multe game de produse fabricate din ingrediente de cea mai bună calitate, ce provin de la fermele din Galicia, Spania. 

Acestea conțin toții nutrienții necesari unei bune dezvoltări a animalelor de companie, întrucât reprezentanții Lenda știu foarte bine că, dacă hrana destinată acestora conține toții nutrienții necesari lor, sănătatea și bunăstarea acestora se vor îmbunătăți treptat.

De ce hrana naturală Lenda nu conține cereale

Două dintre cele mai frecvente ingrediente pentru producerea hranei pentru animale și care fac producția mult mai ieftină sunt utilizarea cerealelor și făinurilor. Este clar că o hrană pe bază de făină și cereale va fi întotdeauna infinit mai ieftină decât o hrană din carne sau pește proaspăt.

Soia sau făina de grâu nu sunt alimente necesare în dieta animalelor noastre de companie și, în multe cazuri, abuzul lor poate duce la probleme de sănătate la animale. Din acest motiv, alegând hrana naturală fără cereale de la Lenda pentru animalelor noastre de companie, ne asigurăm că le vom da șansa să consume o hrană care le oferă mult mai mulți nutrienți și le ajută sistemul digestiv și imunitar.

Care sunt beneficiile hranei naturale Lenda pentru animale de companie?

La fel ca în orice tip de dietă care prioritizează utilizarea produselor naturale și organice, câinii și pisicile care consuma acest tip de hrană vor experimenta o îmbunătățire a sănătății și a calității vieții lor imediat ce vor începe să consume acest tip de hrană. Hrana naturală le va îmbunătăți substanțial metabolismul și starea fizică.

Pe de altă parte, animalele de companie care vor consuma acest tip de hrană fără organisme modificate genetic, fără conservanți, fără coloranți artificiali, cu ingrediente sigure pentru consumul uman, cu probiotice, fără grâu, lapte, soia sau carne roșie, vor avea parte de o stare mai bună, ceea ce le va permite să fie mai agili, să sară, alerge și să se joace fericiți. Deși poate părea o prostie, adevărul este că absolut toate animalele trebuie să alerge și să se simtă active pentru a avea o viață normală.

Pe de altă parte, consumând hrană naturală super-premium de la Lenda, sistemul digestiv se va îmbunătăți, sistemul imunitar va deveni mult mai puternic. În cele din urmă, trebuie amintit că sănătatea unui câine sau a unei pisici se reflectă direct într-o blană mai moale și mai strălucitoare, lucru pe care îl vom observa de îndată ce vom începe să le oferim diverse sortimente de hrană naturală de la Lenda. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies