(P) Husă de telefon: accesoriul care te însoțește oriunde și care îți reflectă personalitatea!

(P) Husă de telefon: accesoriul care te însoțește oriunde și care îți reflectă personalitatea!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 19 Octombrie 2020
Data actualizare: 19 Octombrie 2020
Îți aminteșți cum era viață ta înainte de a deține un telefon mobil? Probabil cei mai mulți dintre noi nu își mai pot imagina viață de zi cu zi fără acesta. Cu ajutorul telefonului putem să sunăm oricând pe oricine, indiferent de distanță, putem să aflăm în câteva secunde orice informație ne dorim. Să mai spunem și despre comenzile online ce pot fi plasate în orice moment? 

Posibilitățile sunt nelimitate cu ajutorul unui telefon mobil, de aceea a devenit o ,,extensie” a personalitățîi noastre și viață este mult mai ușoară cu ajutorul acestuia. 

Smartphone-urile sunt atât de utile, însă în același timp sunt fragile. Chiar dacă producătorii de telefoane încearcă în fiecare an să îmbunătățească gradul de rezistență, este suficient să scapi telefonul pe stradă și deja poți să te gândeșți la reparațîi care costă foarte mult. Ce-i drept, câteodată este nevoie doar de înlocuirea sticlei de protecție, însă sunt și cazuri în care display-ul este afectat și atunci poți deja să te gândești la un alt telefon, mai ales dacă nu era un model nou. 

Există totuși o soluție eficientă pentru a-ți proteja smartphone-ul și probabil ai folosit-o și tu până acum: o husă de telefon. Husele au rolul de a proteja prin absorbția șocurilor mecanice, mai ales în cazul în care scapi telefonul. Spre exemplu, dacă acesta va cădea pe laterală sau chiar într-un colț, șansele să se spargă sticlă sau chiar display-ul sunt foarte mari. În schimb, dacă utilizezi o husă calitativă, telefonul va fi protejat și în cel mai rău caz va avea doar câteva zgârieturi fine, extrem de greu de observat (dacă aterizează pe display). 

După ce te-am convins de importantă husei, este important să îți vorbim și despre modul în care această arată. Așa cum îți spuneam la început, telefonul te însoțește peste și îți reflectă personalitatea. De aceea și husă trebuie să fie în concordanță cu preferințele tale și să se potrivească perfect activităților tale de zi cu zi. Spre exemplu, dacă ai numeroase întâlniri de afaceri sau dacă lucrezi într-un mediu formal, husă de telefon trebuie să fie adecvată: în culori neutre, fără aplicațîi care să ii confere un aspect copilăresc. Totuși, nu înseamnă că nu o poți personaliza după bunul plac. 

De exemplu, dacă deții un iPhone 11, poți opta pentru o husă premium de la MOTIFSIO, personalizabila și realizată din cele mai bune materiale. Husă este realizată din piele granulată la exterior, care nu doar arată foarte bine, dar oferă și o bună aderența și astfel riscul de a scapă telefonul este minimizat. De asemenea, aceste huse iPhone 11 personalizate sunt compatibile cu încărcarea wireless și pot fi gravate cu o monograma argintie sau aurie, cu numele tău sau cu orice inițiale îți doreșți. În ceea ce privește culorile husei, poți alege dintre opt nuanțe: negru, roz, roșu, verde, mov, galben, alb și albastru. O husă MOTIFSIO este tot ceea ce ai nevoie pentru a-ti transformă telefonul și pentru a-l proteja în orice împrejurare. 

În încheiere, am vrea să știm dacă utilizezi o husă pentru telefonul tău și dacă te-ar tentă o husă MOTIFSIO! 

FULLSCREEN
(P) Husă de telefon: accesoriul care te însoțește oriunde și care îți reflectă personalitatea!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies