(P) Husa de telefon: un simplu accesoriu decorativ sau o necesitate?

(P) Husa de telefon: un simplu accesoriu decorativ sau o necesitate?
Citeste mai mult despre: husa de telefon, accesoriu decorativ,
Data: 07 Ianuarie 2020
E mai mult decât un aparat care intermediază o convorbire între două persoane. E agenda ta, e dispozitivul în care îți ții amintirile și care îți oferă momente de relaxare. 


Telefonul mobil este, astăzi, o necesitate. Lupta dintre giganții care produc aceste aparate minunate a dus la creșterea calității lor, în timp ce designul s-a nivelat foarte mult.

Cu greu poți să mai distingi, la o primă vedere, marca unui telefon mobil. Pentru a-i aduce o notă de originalitate, foarte mulți utilizatori apelează la huse, care mai de care mai sofisticate, mai colorate și mai particularizate.

Totuși, aceste accesorii au, de fapt, o altă funcționalitate. Ele au apărut pentru a proteja device-ul de inerentele accidente. Așadar, sunt oare obligatorii pentru mobil?

Care este, de fapt, rolul husei pentru telefonul mobil? Iată, în continuare, câteva argumente care te vor face să înțelegi utilitatea acestui accesoriu!

1. Rezistență la uzură

Un telefon mobil nu îl schimbi de azi pe mâine. Îl vei avea cel puțin doi ani, așa că trebuie să ai grijă la uzura acestuia, pentru că îl vei avea mereu la tine, fie în buzunar, fie în geantă, fie, pur și simplu, în mână.

Zgârieturile, precum și deteriorarea părților laterale îi vor da aparatului tău un aspect inestetic. Chiar și cel mai indiferent utilizator va constata acest lucru și va dori să-și cumpere o husă de telefon ultra-slim. Fabricată din silicon sau plastic policarbonat, această husă este foarte practică, deși rezistența la impact nu este deosebită.
 

2. Protecția ecranului

Una dintre principalele probleme ale telefoanelor mobile este fragilitatea ecranului. La impactul acestuia cu solul, display-ul este cel mai vulnerabil. Cunoști această problemă și este foarte probabil să ți se fi întâmplat cel puțin o dată. Ei bine, o husă îți poate salva dispozitivul!

Spre exemplu, husele flip, de tip carte, au inclusiv un capac rabatabil. Acesta va proteja display-ul la o eventuală izbitură. Cele mai multe dintre ele vin și cu capacitate touch-screen, fiind semitransparente.
 

3. Rezistența la apă

Marii producători de telefoane mobile încearcă încă să găsească o soluție ideală pentru rezistența la apă a aparatelor. Chiar dacă pe piață există, deja, oferte în acest sens, tu chiar ai fi dispus să îți testezi telefonul introducându-l, spre exemplu, într-un pahar plin? Nu mai bine apelezi la o husă universală de tip carcasă care să te scape de griji? Vei avea posibilitate să filmezi sub apă, la mare sau în piscină, fără niciun fel de pericol!
 

4. Compromisul suprem: design vs utilitate

Acum, că ai un telefon slim, te gândești la o variantă de husă care să nu-i strice dimensiunile. Există așa ceva? Desigur! Husele 360 sunt perfecte pentru acest scop. Sunt, la rândul lor, un fel de minune a tehnologiei. Ele au o carcasă pentru spatele aparatului, alta care acoperă partea din față și marginile și o folie de protecție pentru display. Acest tip de husă garantează integritatea telefonului tău pentru foarte multă vreme.

În concluzie, le poți avea pe amândouă odată: designul special și utilitatea. Acum, poți să alegi dintr-o gamă foarte variată de produse accesoriul care i se potrivește cel mai bine telefonului tău, fără să îi strici aspectul.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO