(P) Idei de tatuaje pe picior: zonele alese și tipurile de modele pentru care cererea este mare

(P) Idei de tatuaje pe picior: zonele alese și tipurile de modele pentru care cererea este mare
Citeste mai mult despre: tatuaje, Funkytattoo.ro, tatuaje pe picior,
Data publicarii: 27 Iunie 2022
Data actualizare: 27 Iunie 2022
Modelele de tatuaje pe picior sunt foarte populare, mai ales în rândul bărbaților. Motivul este simplu: este o zonă care oferă suficient de multă expunere, iar desenul devine o extensie a propriului corp. 

Cei care optează pentru tatuarea pe picior nu fac parte din rândul persoanelor care vor să își ascundă tatuajul. Dimpotrivă, vor să fie cât mai vizibil și să devină o mărturie a personalității lor. Dacă vrei să îți etalezi tatuajul și să ieși în evidență, optează pentru această variantă și te vei putea bucura pe deplin. În întâmpinarea ta venim cu o listă a celor mai populare zone de unde se realizează astăzi tatuaje pe picior.

1. Tatuajul din spatele piciorului

Spatele piciorului oferă un spațiu suficient de mare pentru a expune orice model de tatuaj. Deși este mai puțin vizibil pentru posesor, pentru toți ceilalți tatuajul devine un centru de atenție. Cu design-ul potrivit, vei reuși să te faci remarcat și să exprimi o poveste esențială pentru tine și trăirile tale. De regulă, cei care optează pentru un tatuaj pe această zonă a corpului, aleg simbolurile puterii, reprezentate fie prin animale (leu, urs, tigru, lup), fie prin elemente tehnice (cum ar fi sistemele mecanice), prin care redau un plus de personalitate. Sunt tatuaje complexe, încărcate de semnificații, dar care au un efect cu totul deosebit, spun artiștii tatuatori. Bărbații înalți sunt cei care au un avantaj în realizarea acestei tipologii de tatuaj.

2. Tatuajul pe coapsă

Spre deosebire de prima categorie, această tipologie de tatuaj este mult mai populară în rândul femeilor. Design-ul merge, de obicei, pe o compoziție fluidă, care se extinde ușor în lateral, pentru a exprima naturalețe. Fetele pot expune acest tip de tatuaj prin utilizarea de pantaloni scurți sau costume de baie, devenind accesoriul perfect pentru a ieși în evidență. Această zonă a corpului este mai puțin dureroasă decât altele, iar suprafața generoasă permite realizarea unor desene complexe, încărcate de simboluri. La modă în 2022 sunt tatuajele pereche, respectiv tatuarea în două zone ale corpului cu elemente care sunt compatibile. De exemplu, îți poți face un tatuaj pe antebraț cu aceleași elemente ca tatuajul de pe coapsă.

3. Tatuajul înfățurat în jurul piciorului

Cei mai îndrăzneți optează pentru tatuajul expus pe toate părțile piciorului, pentru ca el să fie vizibil din absolut orice unghi. Se optează pentru elemente grafice care permit continuitatea, de tip spirală, iar efectul este cu totul și cu totul spectaculos. Faptul că „înfășoară” întreaga suprafață a piciorului, creează o structură de tip cilindru, extrem de atractivă. Va exista suficient de mult spațiu pentru exprimarea detaliilor, se pot utiliza umbre și culori, și închise, și deschise și tehnici complexe de realizare. Chiar dacă există anumite zone unde persoana care se tatuează va resimți un disconfort, merită efortul, pentru rezultatul final. Un tatuator cu experiență va reuși să creeze o adevărată operă de artă în această zonă.

Echipa de la Funkytattoo.ro realizează cele mai spectaculoase modele de tatuaje

Vei fi surprins să descoperi ce modele de tatuaje se pot realiza în România, de către artiștii tatuatori cu experiență. Chiar în București, la Funkytattoo.ro, poți să te bucuri de adevărate opere de artă, complexe, realizate cu atenție până la cel mai mic detaliu. 

În plus, vei fi în deplină siguranță: salonul Funkytattoo.ro respectă toate regulile de igienizare și sterilizare și îți oferă o experiență plăcută, mai puțin dureroasă.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies