(P) În spatele viralului: am fost pe platourile de filmare ale unei producții video!

(P) În spatele viralului: am fost pe platourile de filmare ale unei producții video!
Citeste mai mult despre: reclame, agentie video, productie video,
Autor: Alina Popa
Data: 18 Decembrie 2020
Diferența dintre teorie și practică este uriașă, la fel și cea dintre ceea ce promite și ceea ce poate oferi o companie, cu privire la produsele și serviciile sale.

Tocmai de aceea, atunci când am aflat că Videomaniax, o agenție de video marketing nou-apărută în București, realizează o producție video, am mers pe platourile de filmare. Coincidență sau nu, clipul pe care echipa l-a creat, pentru promovarea propriului business, are drept temă exact această dihotomie - așteptări versus realitate.

În respectiva productie video, un cuplu elegant de tineri ia masa la un restaurant "de fițe" din Capitală. El este îmbrăcat la patru ace, ea - într-o rochie roșie, scurtă și vaporoasă, amândoi beau șampanie și servesc feluri de mâncare sofisticate.

La un moment dat, bărbatul își aranjează papionul, se ridică de la masă și se așază în genunchi în fața domnișoarei, pregătit de marea întrebare. Scoate din buzunarul sacoului un inel și începe să fredoneze celebra melodie a trupei Holograf. Tânăra acceptă fericită, privește cu mândrie inelul și ciocnește un pahar de șampanie cu noul ei logodnic.

Aceasta este, însă, "așteptarea". "Realitatea" este cu totul alta, din păcate pentru cuplul din imagini, dar din fericire pentru toți privitorii producției video, care s-au amuzat copios. Astfel, cei doi servesc de fapt mici cu muștar și bere, par îmbrăcați de la second hand, inclusiv celebra combinație sandale plus ciorapi, și se comportă nu tocmai demn de un loc public.

În această variantă, refrenul de la "Ți-am dat un inel" sună foarte fals, iar reacția fetei nu este nici pe departe cea așteptată în momentul în care primește cererea în căsătorie. Clipul se încheie cu apariția sloganului Videomaniax - "Cu noi te vezi bine", dar și cu câteva cadre de tipul bloopers sau behind the scenes.

Însă antiteza dintre așteptări și realitate nu ar fi avut efectul scontat dacă această producție video nu ar fi beneficiat de un montaj pe măsură. Astfel, cadrele sunt prezentate alternativ, scoțând și mai mult în evidență diferența dintre sacou și sandale, caviar și mici, șampanie și bere, eleganță și mitocănie.

Prin urmare, în cazul în care dorești să apelezi la www.videomaniax.ro, acum știi la ce să te aștepți: idei originale și nemaiîntâlnite pe piața din România, umor și potențial viral, dar și o realizare grafică și tehnică de excepție.

Videomaniax oferă următoarele servicii de producție video: reclame video, prezentări de produse/servicii, prezentări de companii (corporate) și videoclipuri muzicale. Agenția de video marketing a fost fondată și este condusă de către Ovidiu Joița, unul dintre cei mai buni specialiști în marketing online din România, cu o experiență de peste 15 ani pe piață.

Pe lângă producțiile propriu-zise, această companie furnizează și servicii de consultanță video, crearea de concepte video, scriere de scenarii și post-producție.

"Suntem o echipă de nebuni... nebuni după videografie, după scenarii, după marketing și ai naibii de buni în ceea ce facem. Vedem frumosul în orice și reușim să folosim umorul pentru a crea conținut care merită share-uit. Suntem o agenție de video marketing cu tentă veselă și virală, cu ceva de oferit pentru fiecare tip de organizație", se arată pe site-ul "videomaniacilor".

FULLSCREEN
(P) În spatele viralului: am fost pe platourile de filmare ale unei producții video!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies