(P) Încălzitorul cu gaz - cel mai bun mod de a transforma o terasă, într-un loc exclusivist!

(P) Încălzitorul cu gaz - cel mai bun mod de a transforma o terasă, într-un loc exclusivist!
Autor: Maria Rusu
Data: 14 Octombrie 2020
Terasele și grădinile sunt locuri populare pentru relaxare și găzduirea evenimentelor în aer liber. Fie că este vorba despre un prânz în familie sau despre o petrecere în curtea restaurantului, un incalzitor terasa în aer liber, oferă căldură și confort chiar și după ce soarele a apus iar temperatura începe să scadă. 

Indiferent dacă aveți o grădină acasă sau un restaurant, încălzitoarele cu gaz sunt soluția perfectă pentru momente exclusiviste în aer liber!

Și cine putea să ne ajute mai bine să descoperim acest tip inedit de încălzire exterioară, decât prietenii noștri de la PEFOC!? Recomandați de cele peste două decenii marcate de pasiunea care a început de la un singur semineu pe lemne, specialiștii sibieni au ajuns în prezent, să comercializeze și să ofere servicii de consultanță și montaj profesional pentru un întreg univers de soluții termice, făcând fericiți mii de clienți prin proiecte deosebite, realizate în întreaga țară. 

Așadar, în colecția pefoc.ro veți descoperi încălzitoare de terasă potrivite pentru toate spațiile, gusturile și posibilitățile financiare. Și pentru că, nu puteam cuprinde întreaga paletă de produse într-un singur articol, astăzi ne-am oprit asupra unui model extrem de popular printre clienți - încălzitorul de terasă PATIO funcționează cu aprindere pe gaz GPL, oferind atât căldura, cât și lumina necesară creării unei atmosfere idilice pentru familia, prietenii sau pentru clienții tăi.

Design atrăgător

Făcând parte din categoria șemineelor de exterior, acesta va fi punctul de atracție datorită designului modern și extrem de plăcut. Terasa și gradina vor fi transformate într-o adevărată oază de relaxare. Întâmpinați-vă oaspeții și clienții, cu o zonă caldă de servit masa și nu lăsați serile răcoroase să vă strice petrecerea!  În plus, elementele decorative precum piatra sau sticla decorativă, îmbunătățesc aspectul încălzitorului de terasă.

Utilizare facilă

Spre deosebire de un termosemineu pe lemne de exemplu, încălzitorul Patio nu emite sunete sau miros, deci nu este deranjant în nici un fel, iar arderea nu influențează circulația aerului. Acesta poate arde în mod continuu cu putere maximă, până la 30 de ore. Pornirea sa este ușoară și intuitivă cu un singur buton de telecomandă!

Siguranță

Încălzitorul Patio este dispozitiv termic ce oferă siguranță utilizatorilor săi. Este alimentat cu gaz lichid, iar flăcările acestuia ard într-o carcasă de sticlă, protejând astfel de contactul direct cu focul. În plus, carcasa inferioară este prevăzută cu sistem de protecție împotriva deschiderilor accidentale, printr-un blocaj montat în ușă, de tip push-to-open.

Rezistență și independență energetică

Partea inferioară a carcasei este realizată din oțel și acoperită cu o vopsea specială, de tip pulbere, aspecte care îl fac extrem de rezistent la șocuri. Dispozitivele Patio nu depind de sistemul electric, iar atunci când electricitatea are alte planuri, voi puteți sta liniștiți, bucurându-vă în continuare de lumina, căldura și întreg confortul unui șemineu de terasă sau grădină.

Apelând la specialiștii PEFOC și tu vei avea ocazia de a alege un dispozitiv din gama încălzitoarelor portabile pentru curtea, grădina sau terasa restaurantului tău, oferindu-ți căldura de care ai nevoie pentru serile reci de toamnă, iarnă sau primăvară timpurie, petrecute de prieteni, familie sau clienții tăi fideli.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies