(P) Investiția într-un ceas de lux este întotdeauna o alegere inspirată!

(P) Investiția într-un ceas de lux este întotdeauna o alegere inspirată!
Data publicarii: 27 Aprilie 2022
Data actualizare: 27 Aprilie 2022
Ceasurile originale sunt un etalon al preciziei, calității, stilului și bunului gust. Admirăm, de fiecare dată, o persoană care poartă un ceas original, însă ne uităm îndoielnic la cineva care poartă un flas.

Însă înainte de a judeca, ne putem pune următoarea întrebare: dacă persoana în cauză nu a știut că are un fals la mână? Poate vi s-a întâmplat chiar și vouă. Ați cumpărat un ceas cu mare drag și abia așteptați să îl purtați. Cu toate acestea, era ceva ciudat la ceasul achiziționat și, poate nefiind un fin cunoscător, nu vă puteați da seama. Și totuși, simțeați că ceva nu este în regulă. 

Din păcate, uneori aceste sentimente se dovedesc a fi adevărate. Și da, ceva nu este în regulă cu ceasul pe care îl credeați a fi o adevărată investiție și o bijuterie de preț. Ce anume? Ceasul dumneavoastră este un fals! Întâmpinarea unei astfel de situații este foarte neplăcută. Vă va face să vă simțiți nefericit și, desigur, înșelat.

Desigur, nu aveți nicio vină și, dacă sunteți un pasionat de ceasuri, important este că v-ați dorit cu adevărat acel ceas, nu cât ați plătit pentru a-l cumpăra. Însă, dacă vorbim despre un ceas scump, care s-a dovedit a fi un mare fals, ar trebui să învățați să alegeți cu grijă și atenție la detalii.

De aceea trebuie să știți ce să căutați înainte de a cumpăra ceasul pentru a evita experiențe atât de neplăcute. Desigur, nu trebuie neapărat să cumpărați ceasul de unul singur, ci acesta vă poate fi oferit și cadou, și asta este o cu totul altă situație. Dacă suspectați că ați primit un ceas fals, în niciun caz nu sunați persoana care vi l-a oferit. Este posibil să nu fi știut nici această.

Mai degrabă mergeți cu ceasul la un expert pentru a vă face o evaluare. Puteți merge la experții unei case de amanet, De exemplu, puteți să evaluați și să cumpărați ceasuri originale de la AGS Bijuterie. La AGS Bijuterie ceasurile și alte obiecte de lux și originale sunt verificate de cunoscători în domeniu și valorificate just. În plus, sunt însoțite de cutii originale și certificate de garanție. Și totuși, cum recunoașteți de unul singur un ceas original și cum știți că nu ați făcut o afacere păguboasă?

Cumpărați dintr-un loc în care aveți încredere

Din păcate, ca și în cazul multor produse diferite, contrafacerea este adesea prezentă și pe piața ceasurilor de lux sau de colecție. De aceea trebuie să știti foarte bine de unde cumpărati ceasul. Puteți căuta pe internet dacă există reclamații cu privire la serviciile respectivului magazin și să vă asigurați că site-ul este unul de încredere. Cu AGS Bijuterie nu veți avea niciun fel de surprize. Este unul din cele mai sigure locuri din țară de unde să cumpărați ceasuri originale și de colecție, la prețuri corecte.

Cunoașteți foarte bine caracteristicile ceasului pe care îl cumpărați

Cumpărarea unui ceas original înseamnă adesea a lua o decizie bună. Puteți alege dintre sute sau chiar mii de ceasuri disponibile. Când decideți ce ceas să cumpărați, ar trebui să știți însă și ce caracteristici are. De exemplu, să puteți înțelege ce tip de sticlă a fost folosită pentru cadran, cât cântărește ceasul, care este lățimea carcasei, cum ar trebui să fie curelele etc. Există numeroase articole pe internet unde sunt explicate caracteristicile distinctive ale unor anumite mărci. Aruncați o privire!

Acordați atenție prețului

Dacă vedeți că prețul este cu mult sub valoarea obișnuită atunci când vă cumpărați ceasul, puteți să fiți suspicios. Desigur, dacă un magazin de încredere oferă o reducere la un ceas original, este foarte important să nu ratați această oportunitate. Totuși, în locurile pe care nu le cunoașteți, astfel de chilipiruri pot fi suspicioase. Mare atenție: un preț corect nu este același lucru cu un preț mic! 

Ascultați sunetul ceasului

La ceasurile originale, veți auzi întotdeauna un sunet continuu cu aceeași intensitate. Acesta este unul dintre semnele distinctive ale unui ceas realizat conform unor standarde. Dacă există o neconcordanță deranjantă în sunet, este posibil să aveți în față un ceas fals. Nu trebuie să fiți expert, ci doar să ascultați cu atenție.

Asigurați-vă că vă uitați la culoare

Culorile ceasului pe care îl cumpărați ar trebui să fie vibrante și atrăgătoare. Desigur, asta nu înseamnă că ceasul trebuie să fie roz sau verde neon, ci culoarea trebuie să fie vie. De asemenea, zonele care trebuie să fie mate trebuie să aibă un mat clar. Ceasurile care par șterse, este posibil să fie false.

Verificați detaliile

Un ceas original și de lux va trece prin controlul calității, mai ales la AGS Bijuterie, deci este aproape imposibil să aibă zgârieturi sau alte probleme. Dacă cineva vă spune că vă oferă un ceas original, dar are zgârieturi sau alte defecte, este posibil fie să aveți în față un ceas fals, fie unul distrus. În niciun caz nu îl cumpărați!

Verificați certificatul de garanție și calitate

Când cumpărați un ceas original, cutia trebuie să conțină întotdeauna un certificat de garanție și calitate. AGS Bijuterie vă oferă așa ceva. În caz contrar, ceasul nu va fi în garanție și se va constata că este fals. Prin urmare, ar trebui să vă asigurați că documentul este completat corect. 

Ceasurile AGS Bijuterie

Aici veți găsi branduri de lux precum Tissot, Tag Heuer, Rolex, Omega, Longines, Cartier, Hermes, Chopard, Vacheron Constantin, Bvlgari și multe alte mărci de lux. Puteți vizualiza toate ceasurile pe site-ul ags-bijuterie.ro. Aveți toate documentele și garanțiile pentru fiecare ceas achiziționat. Aici, falsurile nu au ce căuta. Așa că vă puteți bucura de un ceas original, de lux, ce va fi o adevărată investiție!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!