(P) Îți recomandăm cinci sortimente de cafea boabe pentru o dimineață perfectă!

(P) Îți recomandăm cinci sortimente de cafea boabe pentru o dimineață perfectă!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 14 Mai 2020
Data actualizare: 14 Mai 2020
De câte ori nu ți-ai dorit să încerci și alte tipuri de cafea, însă ți-ai dat seama că în supermarketuri nu găsești o varietate mare de sortimente? În cazul acesta, cel mai bine este să comanzi cafea boabe dintr-un magazin online de specialitate! Te vei bucură de cele mai bune produse și vei avea siguranță că produsele sunt întotdeauna proaspete. 

Dintr-un magazin online, poți alege sortimentele care îți plac cel mai mult și poți încerca noi variante de cafea ori de câte ori vrei. În plus, te vei bucură și de prețuri mult mai bune, acesta fiind unul dintre avantajele magazinelor online. În continuare, îți vom prezența cinci dintre sortimentele de cafea ce ne-au atras atenția și pe care ar trebui să le încerci și tu! 

Începem lista de recomandări cu un sortiment deosebit, pe care chiar și cei mai pretențioși consumatori de cafea îl vor aprecia: New York EXTRA Cafea Boabe 1Kg (cu Jamaica Blue Mountain). Trebuie să menționăm că boabele de cafea Jamaica Blue Mountain sunt printre cele mai rare și scumpe din lume (doar 5% dintre boabele culese din plantațiile din America Centrală). Se remarcă prin gustul deosebit și aromă fină care va fi pe placul multor persoane. Chiar și cei care nu iubesc gustul cafelei se vor arată impresionați de această. 

Continuăm cu un alt sortiment deosebit: Bontadi Oro Miscela Antică Torrefazione D Italia Cafea Boabe 1Kg. Acest sortiment se potrivește tuturor variantelor de preparare a cafelei: espressor, cafetieră, french press, ibric sau moka. Este o cafea cu tradiție, iar boabele sunt prăjite astfel încât gustul unic să se păstreze. Cafeaua Bontadi este o cafea artizanală italiană, cu o tradiție ce datează din anul 1790, așa că sigur vei aprecia gustul rafinat și desfavarsit al cafelei obținute din aceste boabe. 

Cine nu cunoaște brandul Lavazza? Din păcate, sortimentele cu adevărat deosebite nu sunt disponibile în supermarketuri de exemplu. De aceea, este bine să achiziționezi din magazine specializate. Sortimentul pe care ți-l propunem este Lavazza Espresso Barista Pefetto Cafea Boabe 1Kg. Acesta se remarcă prin gustul dulce și aromat, notele florale și persistența aromei. Gradul de prăjire al boabelor este mediu, astfel încât să se păstreze toate notele aromei. 

Rămânând tot la brandul Lavazza, vrem să îți recomandăm și Lavazza Qualita Oro Cafea Boabe 1Kg. Probabil cunoști acest sortiment, deoarece este cel mai popular al brandului. Pachetul conține două tipuri de boabe de cafea Arabică, atent culese din America Centrală și Brazilia, fiind prăjite mediu. Acest proces urmează o rețeta italiană cu tradiție, din care rezultă o cafea slabă și aromată, ale cărei note sunt ușor dulci.

Ultimul produs pe care ți-l prezentăm astăzi este Dallmayr Crema d'Oro Selektion des Jahres Mexico Cafea Boabe 1Kg. Și brandul Dallmayr este unul dintre cele mai apreciate când vine vorba despre cafea premium pentru prepararea ei acasă ori la locul de muncă. Acest sortiment este o cafea single origin, din boabe 100% arabică, având note subtile citrice, de miere și de ciocolată. Se pretează foarte bine aparatelor de cafea automate, filtrului de cafea sau presei franceze. 

Sperăm că recomandările noastre te vor ajută să iei cea mai bună decizie în privința cafelei pe care o vei consumă în perioada următoare. Am vrea să știm care sortiment ți-a atras cel mai mult atenția și de ce! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies