(P) Izolații mansarde eficiente cu spumă poliuretanică executate de Isoterm

(P) Izolații mansarde eficiente cu spumă poliuretanică executate de Isoterm
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 30 Octombrie 2020
Data actualizare: 30 Octombrie 2020
Toamna se numără zilele până la iarnă și se calculează eficiența izolației termice. Sezonul rece a venit deja și tatonează terenul, doar-doar că va găsi izolația mai slabă. Pe acolo va acționa și tot pe acolo va lăsa frigul să pătrundă în casă, și umezeala.

Toamna a-nceput. Este frig la mansardă: Ce e de făcut?

Tehnic vorbind,

nu frigul este cel care intră într-o casă încălzită, ci căldura este cea care se risipește. Tot din punct de vedere tehnic, izolațiile casei deja existente au goluri, au întreruperi, sunt discontinue – fiindcă este imposibil să aplici vată în același strat pe orice suprafață, muchie, fantă sau gol. Ce este de făcut în această privință, pentru ca vata roasă să dispară și să apară o lună Octombrie călduroasă chiar și în zilele ei capricioase și umede?

Răspunsul sună pompos, dar e simplu:

aplicarea de izolații termice în casă. Unde mai exact? Care ar fi prioritatea? Dacă ai mansardă și o și folosești sau acolo este camera copiilor, intervino și aplică izolații în mansardă care să fie de calitate. O aplicare perfect uniformă, fără surprize și non-toxică, este întâlnită la izolațiile din spumă poliuretanică.

În timp ce îmbunătățești izolația casei,

păstrează lucrurile simple și nu te chinui tu să obții spuma izolatoare din cei doi compuși sau să o aplici, ci cheamă o firmă specializată pentru asta. Nu te gândi că îți va goli buzunarul, situația stând altfel – raportul dintre calitate și preț este unul foarte bun dacă ești în București sau împrejurimi și apelezi la ajutorul companiei de izolații Isoterm.

Isoterm reprezintă evoluția în izolații

și acest lucru se poate observa privind caracteristicile și beneficiile spumei poliuretanice, materialul izolator în jurul căruia s-a construit acest business. O echipă de specialiști în izolații care prin tot ceea ce fac popularizează acest material în România (fiindcă e nevoie de asta).

Încă este nevoie de prezentarea ei

aici, la noi, deoarece în străinătate este mult mai bine cunoscută, mult mai utilizată și asta de mai demult. Multe mansarde boeme, cochete sau pur și simplu jucăușe sunt întreținute de spuma care, odată aplicată uniform, acționează uniform, extraordinar de bine și nu emite niciun fel de gaz în timp – așa cum emit alte materiale utilizate pe scară largă în etapa de izolare a casei.

Îmbracă jacheta responsabilității: izolații mansardă via Isoterm

Dacă vara a trecut și nu ai acționat în această direcție a eficientizării izolației mansardei, acum dă dovadă de responsabilitate și fă ceva palpabil, concret. Isoterm îți este și ghid în acest proiect, făcând măsurători înainte de aplicare și explicându-ți:

- că spuma poliuretanică este și un foarte bun hidroizolator;

- că izolațiile din casă durează cât casa, adică 80 de ani;

- că mansarda va deveni una mai primitoare ca oricând;

- ce înseamnă eficiență energetică și cum scad facturile;

- cum izolația păstrează căldura iarna și răcoarea vara.

Poți afla de la ei multe alte lucruri de interes pentru tine și familia ta. Îi găsești pe site-ul cu același 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies