(P) La US Open câștigi la 50! Joci LIVE și ai premii nelimitate pentru biletele tale

(P) La US Open câștigi la 50! Joci LIVE și ai premii nelimitate pentru biletele tale
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 08 Septembrie 2020
Data actualizare: 08 Septembrie 2020
Pe casapariurilor.ro trăiești cu totul altfel emoția celui mai tare turneu de tenis al momentului. Jucătorii îți aduc spectacolul, noi îți aducem câștigurile.

15-0, 30-0, 40-0 și...50-0! Uite așa numeri punctele câștigătoare la US Open! Pentru că agenția tuturor românilor are o promoție specială în perioada 08.09 - 13.09.2020: fiecare al 50-lea pariu LIVE este premiat automat un pariu gratuit de 50 de lei, direct în cont! E simplu: joci pe LIVE și „servești” câștiguri!

Tot ce trebuie să faci e să stai conectat pe site sau în aplicație, să alegi pariurile tale favorite și să plasezi pe bilet o miză de cel puțin 10 lei. La fiecare al 50-lea pariu LIVE plasat pe casapariurilor.ro, pe meciurile de la US Open, oferim automat deținătorului contului un pariu gratuit de 50 de lei, fără condiții de rulaj (x1). E cel mai simplu să joci pentru bonusurile noastre. 

Pe românește, îți pui biletul, iar dacă iei premiul poți să îl folosești pe ce meci și pe ce sport vrei tu. Fără alte mecanisme complicate! Oferta de pe casapariurilor.ro e bogată și ai de unde alege meciurile.

Partidele din fazele superioare de la US Open se joacă zi de zi, de la orele 18:00 până târziu în noapte! După descalificarea lui Novak Djokovic din competiția ATP, sunt cel puțin patru jucători din "noul val" care speră să cucerească în premieră trofeul la Flushing Meadows! Ne așteptăm la meciuri lungi, în care pariurile pe multe game-uri și "peste" la numărul de seturi îți pot umple contul, seară de seară. 

Și la fete lupta este echilibrată, iar surprizele îți pot furniza câștiguri importante, la cote XXL, așa cum te-am obișnuit. Nu uita, dacă pariezi LIVE pe turneul masculin sau pe cel feminin ai și șansa să câștigi (chiar și de mai multe ori!) un pariu gratuit de 50 de lei. #CasaFieBine
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies