(P) Leasingul auto este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc o mașină elegantă!

(P) Leasingul auto este cea mai bună opțiune pentru cei care doresc o mașină elegantă!
Data publicarii: 28 Ianuarie 2022
Data actualizare: 28 Ianuarie 2022
Pentru mulți șoferi, ideea de a fi blocați într-o anumită mașină pe o perioadă lungă de timp nu este un mod ideal de condus pe termen lung. Leasingul în această situație ar putea fi cel mai bun pariu.

Leasingul poate fi excelent pentru oamenii care doresc să conducă ceva elegant sau nou la fiecare câțiva ani, sau pentru cei care au nevoie de o mașină frumoasă ca parte a muncii lor. O mașină care să arate, în unele cazuri, statutul social.

Dacă sunteți în căutarea opțiunii cele mai rentabile pe termen lung, cumpărarea unei mașini second hand și păstrarea ei timp de câțiva ani după ce ați plătit-o este adesea cea mai bună alegere. Dar dacă îți place să ai cea mai nouă tehnologie sau cele mai recente funcții de siguranță? Leasingul vă poate oferi libertatea de a face upgrade-urile periodice pe care le căutați, fără a pierde contul.

Adevărul este că nu există o opțiune universală atunci când vine vorba de problema veche de închiriere sau cumpărare. Totuși, identificarea unor factori cheie legați de cost și de preferințele dvs. personale vă poate ajuta să decideți ce este potrivit pentru dvs. Primind direct de la un dealer oferta leasing auto si aprobare leasing: alege direct din parcul nostru auto mașina dorită.

Părțile pro ale unui leasing auto

Leasingul poate fi mai atrăgător decât cumpărarea. Apoi primești imediat oferta leasing auto si aprobare leasing: alege direct din parcul nostru auto. Plățile lunare sunt de obicei mai mici.  În schimb, doar împrumutați și plătiți diferența dintre valoarea mașinii atunci când este nouă și cea reziduală a mașinii - valoarea sa așteptată la încheierea contractului de leasing - plus cheltuielile financiare.

Avantajele majore ale leasingului

Conduci mașina în anii cei mai fără probleme.

Conduceți întotdeauna un vehicul de model târziu care este de obicei acoperit de garanția producătorului pentru mașini noi.

Contractul de închiriere poate include chiar schimburi gratuite de ulei și alte întreținere programată.

Puteți conduce un vehicul cu prețuri mai mari și mai bine echipat decât v-ați putea permite altfel.

Vehiculul dumneavoastră va avea cele mai recente funcții de siguranță activă.

Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la fluctuațiile valorii de predare a mașinii sau să treceți prin bătaia de cap de a o vinde atunci când este timpul să treceți mai departe.

Ar putea exista avantaje fiscale semnificative pentru proprietarii de afaceri.

La sfârșit, lași mașina la dealer.

Asigurare auto și reparații

Poate fi necesară o acoperire cuprinzătoare și împotriva coliziunilor atunci când finanțați o mașină sau luați un contract de leasing. Ar putea fi o idee bună să alegeți și o asigurare pentru decalaj , deși unele contracte de închiriere o includ fără costuri suplimentare. Este o idee bună să întrebați dacă este inclusă.

Când alegeți acoperirea decalajului, asigurați-vă că primiți oferta leasing auto si aprobare leasing: alege direct din parcul nostru auto. Acest lucru vă poate ajuta să găsiți cea mai rentabilă opțiune pentru dvs. și poate fi mult mai ieftin decât cumpărarea unei asigurări printr-un dealer.

Costul reparațiilor poate afecta atât cumpărătorii de mașini, cât și proprietarii de leasing. De obicei, mașinile sunt închiriate timp de trei ani, așa că dacă închiriezi un vehicul nou-nouț, acesta va fi probabil în garanție pe durata leasingului. Dar este posibil să trebuiască totuși să plătiți pentru întreținere și reparații și chiar s-ar putea să vi se solicite să înlocuiți anvelopele uzate, geamurile zgâriate sau alte pete atunci când returnați mașina.

Un leasing auto oferă flexibilitate

Pentru mulți șoferi, ideea de a fi blocați într-o anumită mașină pe o perioadă lungă de timp nu este modalitatea ideală. Leasingul poate fi excelent pentru oamenii care doresc să conducă ceva elegant sau nou la fiecare câțiva ani, sau pentru cei care au nevoie de o mașină frumoasă ca parte a muncii lor. Dar contractele de închiriere pot să nu fie atât de flexibile pe cât credeți. Dacă te-ai săturat de mașina ta sau dacă nevoile tale se schimbă, poate vrei să te gândești de două ori la predarea mașinii înainte de încheierea contractului de închiriere.

O mașină nouă la câțiva ani

Pentru mulți oameni, nu există nimic ca sentimentul de a pleca într-o vacanță cu o mașină nou-nouță. Dacă sunteți unul dintre ei, leasingul poate fi calea de urmat. Când contractul de leasing se încheie în câțiva ani, îl puteți returna și obține următoarea mașină nouă.

Fără griji de revânzare
 

Ești genul de persoană care urăște să tocmească? Dacă da, probabil că urăști ideea de a-ți vinde mașina folosită unui dealer sau unui cumpărător privat. Cu un leasing, pur și simplu returnați mașina.

Când poate fi cel mai bine să achiziționezi în leasing o mașină?

Dacă preferați costurile lunare mai mici decât deținerea unei mașini.

Dacă îți place să te schimbi frecvent într-o mașină nouă.

Folosiți mașina pentru afaceri? Atunci este posibil să poți obține rate mai mici de leasing pe firmă.

Când poate fi cel mai bine să cumpărați o mașină

Atunci când vrei să fii proprietarul mașinii

Dacă ești fericit să rămâi cu o mașină mai mulți ani

Nu vrei să fii legat de limite stricte de kilometraj.

Sunt multe lucruri de luat în calcul. Dar, cum ar fi să pleci direct cu mașina direct de la dealer? Să nu dureze atât de mult actele. Sunt multe aspecte de luat în calcul. Cere oferta leasing auto si aprobare leasing: alege direct din parcul nostru auto. Și poți avea imediat mașina la care ai visat! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies