(P) Life Dental Spa - cabinet stomatologic cu tehnologie laser

(P) Life Dental Spa - cabinet stomatologic cu tehnologie laser
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 02 Septembrie 2020
Data actualizare: 02 Septembrie 2020
În urmă cu aproximativ 12 ani, dr. Cristina Obreja a pus bazele unui cabinet stomatologic care să se remarce prin management de succes, profesionalism medical și tratamente durabile, sigure, eficiente și moderne. 

Sub brandul Life Dental Spa funcționează deja două clinici stomatologice, dotate la cel mai înalt nivel de tehnologie și personal medical, acestea fiind situate zona de centru a capitalei – zonele Universității și Piața Victoriei. In luna septembrie, va fi inaugurata o noua clinica, de data aceasta la Iasi, sub acelasi brand si cu acelasi specific de clinica dentara laser.

Dr. Cristina Obreja – medic specialist în laser stomatologic 

Obținând titlul de medic specialist în laser stomatologic în Germania, în cadrul studiilor realizate la Universitatea din Aachen, dr. Cristina Obreja a adus in clinicile Life Dental Spa un nou concept de stomatologie modernă, care implică tratamente realizate fără ace, fără freze și fără durere! 

Tehnologia laser implementată cu succes în clinicile Life Dental Spa face ca totul să pară mai ușor, aceasta fiind soluția ideală mai ales pentru pacienții temători, cu frică de durere. Pacienții pot uita acum de procedurile stomatologice din trecut, care s-au dovedit a fi invazive, dureroase, greu de suportat și cu risc crescut de complicații! 

Alege clinicile Life Dental Spa și beneficiază de voucher-ul oferit pentru tratatamentele laser realizate cu succes de catre #LifeDentisti!

Laserul dentar revoluționează stomatologia 

Manoperele clasice stomatologice implică folosirea de ace și de freze rotative, care produc vibrații, zgomot și căldură, toate ducând la un disconfort accentuat al pacientului, resimțit atât în timpul procedurilor de tratament, cât și timp de câteva zile post-intervenție. 

Spre deosebire de instrumentarul clasic, laserul stomatologic utilizează fascicule luminoase cu diferite lungimi de undă, intensitatea acestora putând fi calibrată în funcție de țesutul la nivelul căruia se intervine:

 • Țesut dur: smalț dentar, dentină 
 • Țesut moale: mucoasă gingivală 

Laserul dentar nu produce durere, este silențios și oferă pacientului un confort sporit în timpul ședințelor de tratament!

Tratamente stomatologice moderne realizate de #LifeDentisti 

Echipa de #LifeDentisti beneficiază periodic de training-uri oferite de dr. Cristina Obreja, cu privire la folosirea laserului stomatologic în deplină siguranță și la maxim de eficiență. 

De asemenea, participarea la congrese și conferințe internaționale nu este neglijată de echipa de #LifeDentisti, astfel încât pacienții pot beneficia în clinicile Life Dental Spa de tratamente ultramoderne, printre care se numără:

 • Intervenții chirurgicale asistate laser: extracții dentare laser, implantologie laser 
 • Proceduri parodontale realizate cu ajutorul laserului dentar: chiuretaje subgingivale, tratamentul gingivitei cu laserul, Protocolul holistic unic de tratament al parodontozei 
 • Tratamentul cariilor laser
 • Laser Mouth Disinfection și tratamentul halitozei cu laserul 
 • Tratament de canal realizat cu laserul dentar 

5 beneficii majore ale tratamentului laser 

Clinica stomatologică Life Dental Spa pune mare accent pe realizarea unor proceduri minim-invazive, sigure și care să asigure rezultate durabile. Folosirea tehnologiei laserului dentar aduce numeroase beneficii în ceea ce privește calitatea procedurilor realizate de #LifeDentisti, laserul având următoarele avantaje:

 • Minim-invaziv, prietenos cu țesuturile sănătoase din jur
 • Efect bactericid, de distrugere a bacteriilor dezvoltate la nivel loc
 • Sterilizează țesuturile la nivelul cărora acționează
 • NU produce DURERE
 • Sigur de folosit și în cazul copiilor sau al femeilor însărcinate
 • Limitează hemoragia din timpul intervențiilor chirurgicale 
 • Amplifică ritmul de regenerare celulară 

Programează-te ACUM și bucură-te de cele mai bune tratamente stomatologice laser în clinicile Life Dental Spa din București!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies