(P) Life Dental Spa caută parteneri pentru francize

(P) Life Dental Spa caută parteneri pentru francize
Autor: Maria Rusu
Data: 06 Iulie 2020
Life Dental Spa este un brand de succes în domeniul stomatologiei moderne și antreprenoriatului, reușind să ajungă la inimile pacienților cu ajutorul profesionalismului echipei de #LifeDentisti care realizează tratamente dentare cu ajutorul laserului stomatologic! 

Laserul dentar este o inovație în domeniul stomatologiei, care aduce o nouă viziune asupra tratamentelor clasice, invazive, dureroase și greu de suportat de către pacient. 

În clinica stomatologică Life Dental Spa, dr. Cristina Obreja, medic specialist în laser dentar, antrenează întreaga echipă de medici în folosirea laserului dentar, în detrimentul clasicei freze dentare. 

De-a lungul celor 12 ani de activitate, Life Dental Spa a făcut peste 90% dintre pacienți multumiți cu terapia laser complet nedureroasă, eficientă în cadrul tratamentelor din toate domeniile stomatologiei:

 • Chirurgie dento-alveolară (extracții dentare asistate laser și diverse manopere chirurgicale realizate fără bisturiu) 
 • Endodonție (sterilizarea canalelor radiculare cu ajutorul laserului dentar) 
 • Pedodonție (laserul stomatologic este sigur de folosit și pentru copii) 
 • Parodontologiei (dr. Cristina Obreja a elaborat Protocolul holistic de tratament pentru parodontoză, unic în România) 
 • Implantologie laser 
 • Estetică dentară 

De ce să alegi franciza Life Dental Spa?

Fie că este vorba despre parteneriat sau despre francizare, avantajele colaborării cu dr. Cristina Obreja, administrator SC INTEGRA MEDICAL SERVICES SRL, firma sub care acționează brandul Life Dental Spa, sunt: 

 • Brand național, recunoscut atât în capitală cât și în alte orașe ale țării 
 • Protocoale de tratament și de lucru testate și implementate cu succes 
 • Marketing specializat și promovare outdoors, TV, SEO și social media 
 • Creșterea cifrei de afaceri și a profitabilității, modelul financiar fiind realizat de către Iulia Margarit 
 • Return of investment în 3 până la 6 luni 
 • Profitabilitate de aproximativ 1 milion de euro pentru 3 unit-uri dentare 

În ceea ce privește managementul echipei, succesul înregistrat de Life Dental Spa are în spate o foarte bună organizare atât a echipei de medici profesioniști #LifeDentisti, cât și a personalului administrativ. 

În ceea ce privește profesionalismul medical, dr. Cristina Obreja a obținut certificarea pentru titlul de medic specialist în laser stomatologic la universitatea din Aachen, Germania. Astfel, întreaga echipă de medici Life Dental Spa beneficiază de training-uri avizate, periodice, acest lucru fiind valabil și pentru viitoarea echipă de medici stomatologi care se va alătura brand-ului Life Dental Spa. 

Organizarea administrativă, a personalului front-desk, este un alt secret care a dus la succesul Life Dental Spa. Cu alte cuvinte, franciza cuprinde și implementarea unui software specializat, pentru a tine evidența mai ușor asupra programărilor pacienților, a încasărilor și a cheltuielilor. 

Life Dental Spa vine în orașul tău! 

Conducerea Life Dental Spa este în căutarea a mai multe clinici, din orașe de peste 100.000 de locuitori, care își doresc o schimbare și evoluție atât profesională, cât și financiară! 

Fie că ești medic stomatolog și deții deja o clinică, sau antreprenor dornic de o afacere de succes, franciza Life Dental Spa este soluția pentru tine! 

Alege Life Dental Spa și oferă-le pacienților tăi experiențe de 5 stele cu ajutorul tratamentelor stomatologice ultramoderne realizate cu laserul dentar!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO