(P) Life Dental Spa oferă posibilitatea dinților ficși în doar 24 ore!

(P) Life Dental Spa oferă posibilitatea dinților ficși în doar 24 ore!
Autor: Maria Rusu
Data: 30 Martie 2020
Un număr mare de pacienți care aleg clinica stomatologică Life Dental Spa din București au suferit în trecut intervenții chirurgicale de tipul extracțiilor dentare, pierzand dintii de pe ambele arcade. 

Pentru aceștia, specialiștii noștri recomandă tratamentul Fast&Fixed, un concept inovator și modern care asigură dinți noi în doar 24 de ore! 

Pacienții edentați pot opta, în cadrul clinicii stomatologice Life Dental Spa, pentru tratamentul german Fast&Fixed – într-o singură zi are loc atat inserția implanturilor cat si a lucrarii protetice fixe! 

Ce este un implant dentar?

Implantul dentar este echivalentul unei rădăcini dentare, acesta fiind inserat la nivelul osului alveolar în locul dintelui care a fost extras. 

În tratamentul clasic, după o anumită perioadă de timp de la inserția implantului – perioadă de osteointegrare în care se formează legătura dintre os și implant, ce variază în medie 3-6 luni- , medicul specialist în implantologie poate atașa și bontul, alături de coroana dentară vizibilă în cavitatea bucală. 

Sistemul Fast&Fixed oferă beneficiul major de a scurta această perioadă semnificativ, căci lucrările protetice sunt inserate pe implanturi într-o singură zi! 

Care sunt avantajele sistemului Fast&Fixed?

Spre deosebire de tratamentul clasic de inserare a unui implant dentar, sistemul Fast&Fixed aduce multiple avantaje, demne de luat în considerare mai ales pentru pacienții străini care aleg clinica stomatologică Life Dental Spa în contextul turismului dentar, și anume:

  • Nu mai este necesar ca pacienții să aștepte între 2 și 6 luni pentru a putea fi aplicată lucrarea protetică pe implanturi 
  • Inserarea implanturilor și atașarea lucrării protetice într-o singură zi 

Procedura chirurgicală clasică de inserare a unui implant dentar presupunea că, deși pacientul a suferit intervenția chirurgicală propriu-zisă, acesta să rămână edentat pentru câteva luni în continuare (pe perioada de osteointegrare). Sistemul Fast&Fixed are avantajul major de a-i scuti pe pacienți de acest lucru, căci lucrarea protetică provizorie este atașată în aceeași zi! 

Câte implanturi pot fi inserate? 

Adesea, pacienții care aleg sistemul inovator și modern Fast&Fixed sunt în situația de edentație totală – pe scurt, au pierdut toți dinții de pe fiecare arcadă. 

Este foarte important ca pacienții să cunoască faptul că înainte de procedura chirurgicală propriu-zisă, este necesară efectuarea unui CT (computer tomograf), precum și a unei consultații la medicul specialist în chirurgie orală. În acest fel, cantitatea de os de la nivel maxilar și mandibular poate fi evaluată, alături de calitatea osoasă. 

Numărul de implanturi dentare care pot fi inserate în cadrul sistemului Fast&Fixed variază, de la 4 până la 6 implanturi per arcadă, în funcție de starea în care se află osul alveolar. 

La nevoie, este posibilă efectuarea unui sinus-lifting. Operația de sinus-lifting este necesară atunci când, la nivelul osului maxilar, cantitatea de os nu este suficientă, situație în care implantul ar putea perfora sinusul maxilar. În acest caz, echipa de #LifeDentisti poate opta pentru adiție de os și pentru ridicarea podelei sinusului, astfel încât implantul să fie inserat în siguranță. 

Alege dinți ficși în 24 de ore! 

Sistemul Fast&Fixed permite inserarea implanturilor și atașarea lucrărilor protetice provizorii într-o singură zi! Astfel, pacientul are parte de restabilirea funcționalității și a esteticii într-un timp record! 

Lucrările protetice provizorii inserate în aceeași zi cu implanturile vor fi înlocuite după minimum șase luni cu cele definitive, acestea având un sistem caracteristic de ancorare prin înșurubare. Astfel, acestea pot fi periodic dezinserate de către medicul specialist în cabinetul stomatologic din București pentru evaluarea statusului oral și pentru igienizare profesională. 

Alege clinica stomatologică Life Dental Spa! Programează-te ACUM și întreabă echipa de #LifeDentisti despre procedura de dinți ficși în doar 24 de ore!
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO