(P) Locaţia perfectă pentru business poate fi găsită de specialiştii de la Gold Park

(P) Locaţia perfectă pentru business poate fi găsită de specialiştii de la Gold Park
Autor: Maria Rusu
Data: 23 Septembrie 2020
Unul dintre cele mai importante aspecte atunci când doriți să aveți un business de succes este locația unde urmează să vă desfășurați activitatea. Indiferent de domeniul de care aparține afacerea, locația este un punct cheie ce nu trebuie trecut deloc cu vederea.

Orice alegere neinspirată și nebazată pe unele studii de piață ce privesc fezabilitatea business-ului în locația respectivă, poate determina un eșec din start. Practic, de foarte multe ori, în momentul în care optați pentru o anumită locație, hotărâți, de fapt, viitorul afacerii.

Alegerile inspirate în ceea ce privește locația aduc de fiecare dată numărul de clienți și profitul mult așteptat. Din acest motiv, o analiză amănunțită a locației este esențială la început de drum.

Ce aspecte trebuie luate în considerare în alegerea locației potrivite?

Sunt o serie de factori de care trebuie să țineți cont în momentul în care decideți care va fi spațiul în care se va desfășura activitatea business-ului. Să vedem în continuare o parte dintre aceștia!

Accesul la locație - numărul clienților va fi direct proporțional cu gradul de accesibilitate al locației alese. Cu cât aceștia vor putea ajunge mai ușor la aceasta, cu atât vor fi mai mulți cei ce vă vor trece pragul. Locațiile ascunse printre blocuri, pe străzi lăturalnice, nu îi fac pe potențialii clienți decât să renunțe și să opteze pentru una mai accesibilă.

Concurența - este foarte important ca zona în care vă decideți să vă desfășurați activitatea să nu mai existe alte afaceri de același tip. De exemplu, dacă doriți să deschideți un salon de cosmetică pe o stradă unde deja mai sunt încă două - trei la fel, riscul ca potenţiialii clienți să le aleagă pe celelalte este destul de ridicat, în special pentru că vorbim de un salon nou, despre care încă nu au cunoștință.

Vadul - bulevardele mari sunt zonele ideale pentru un start perfect al oricărui business. Motivul? Valul de persoane care trec pe acolo și poate fi atras să intre în locația pe care o alegeți va fi mult mai mare.

Rolul agenției imobiliare în alegerea spațiului ideal

În cazul în care alegeți Clujul drept oraș în care să vă începeți afacerea o recomandare este să apelați la ajutorul unui agent din cadrul agenției imobiliare Gold Park - agenție ce se ocupă în principal de vanzari si inchirieri spatii comerciale.

Agenții imobiliari din cadrul acestei agenții dețin pregătirea și experiența necesară pentru a-i găsi fiecărui client în parte exact spațiul de care are nevoie pentru un business de succes. Aceștia sunt extrem de atenți la preferințele și nevoile clientului și interesul lor principal este mulțumirea deplină a acestuia.

Accesând site-ul oficial al agenției - goldpark.ro - cei interesați vor putea vizualiza toate anunțurile cu spațiile comerciale, cele destinate birourilor și spațiile industriale disponibile pentru a fi cumpărate sau închiriate prin intermediul Gold Park.

De asemenea, în cazul în care doriți să construiți o clădire exact după nevoile voastre puteți apela tot la Gold Park pentru a găsi terenul ideal în acest sens.

Nimic nu este imposibil atunci când aveți la dispoziție o echipă de agenți imobiliari ce acționează cu profesionalism și maximă seriozitate în beneficiul ambelor părți. Pentru că de fapt în asta constă colaborarea cu Gold park - o relație de tip win-win.

Accesați site-ul goldpark.ro pentru mai multe informații în acest sens și luați legătura cu un agent pentru a vă găsi locația perfectă, conformă cu așteptările pe care le aveți!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies