(P) Mai mult spațiu pentru plantele tale, renunțând la cărțile pe care nu le mai citești

(P) Mai mult spațiu pentru plantele tale, renunțând la cărțile pe care nu le mai citești
Citeste mai mult despre: carti, biblioteca, cumpar carti,
Data publicarii: 23 Iunie 2021
Data actualizare: 23 Iunie 2021
Ești iubitor de plante dar si de cărți și locuiești într-un apartament mic fără prea mult spațiu pentru acestea? Cel mai simplu ar fi să apelezi la un anticariat care cumpără cărți.

Plantele necesită o îngrijire specială. Au nevoie de multă lumină și spațiu pentru a crește armonios și a-ți înfrumuseța camera. Prin serviciul „cumpăr cărți” îți lichidezi biblioteca plină de volume vechi deja citite și le faci un bine plantelor tale.

Ce este un serviciu „cumpăr cărți la kg”?

Prin serviciul „cumpăr cărți la kg” vei avea parte de o echipă specializată care-ți va lichida biblioteca. Indiferent de numărul de cărți pe care-l ai și indiferent că sunt volume vechi sau noi. 

Dacă ai puține volume le poți duce chiar tu la adresa anticariatului CumparCarti.ro ce dispune de acest serviciu. Însă, dacă ai o cantitate mai mare de 100 de cărti nu trebuie să depui niciun efort. Echipa se va deplasa gratuit la domiciliu tău să le ridice.

Iar domeniul nu este unul nișat, ci unul diversificat. Cumparcarti.ro achiziționează de la cărți de literatură română, literatură străină până la albume de artă și cărți tehnice. Tot ce trebuie să faci este să te siguri că volumele tale nu sunt pătate și nu au pagini lipsă.

Creează spațiu pentru plantele tale prin serviciul „cumpăr cărți”?

Pe lângă faptul că echipa se va deplasa gratuit la domiciliul tău în cel mai scurt timp posibil, este o modalitate rapidă de a obține bani. Astfel, vei câștiga și spațiu în casă, dar și posibilitatea de a-ți mai achiziționa o nouă specie de flori. Evaluarea cărților se va face pe loc. Prețul va fi unul corect deoarece specialiștii au o experiență vastă în acest domeniu. 

Cum lucrează o echipă specializată în serviciul „cumpăr cărți la kg”?

De obicei, echipa se adaptează în funcție de programul tău. Așa că, nu-ți face griji dacă ai o zi mai aglomerată și ajungi târziu acasă. Comunică acest detaliu și stabiliți de comun acord o oră la care aceasta să vină. Iar dacă îți este mai ușor spune-i să se deplaseze într-o zi de weekend. Astfel, vei avea timp să te ocupi și de aranjatul ghivecelor în noul spațiu.

Unde se poate deplasa echipa anticariatului Cumpăr Cărți?

Cumparcarti.ro poate fi contactat la numărul de telefon 0724.329.818 sau la adresa de e-mail [email protected] Sediul lor din București se află pe strada Mașina de Pâine nr. 49-51, Sector 2. Dacă locuiești în alt oraș Cumpăr Cărți se deplaseaza si în Alba Iulia, Cluj-Napoca, Ploiești, Râmnicu Vâlcea și Sibiu. 

Experiența de peste 12 ani a echipei va face ca volumele tale să fie evaluate corect, indiferent de anul apariției. Prin mâinile specialiștilor au trecut de-a lungul timpului inclusiv cărți foarte vechi de la 1900 și ediții rare, ediții princeps. Cumparcarti.ro achiziționează săptămânal aproximativ 10 000 de cărți din domenii diferite. 

Cărțile tale ajung la alți pasionați de lectură

În timp ce tu te vei bucura de spațiul nou pentru plante, alții se vor bucura de cărțile tale. Apelând la serviciul „cumpăr cărți la kg” vei facilita accesul altora la cărți care nu se mai tipăresc în ziua de azi. În felul acesta, îi vei face fericiți pe alți pasionați de lectură având grijă și de mediul înconjurător. Practic, aceeaşi carte va fi citită de mai mulţi oameni fără să mai fie necesară consumarea altei cantităţi de hârtie pentru a fi retipărită.

Sursă foto: Jatupat Ratakidrungrod/ Unsplash.com
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies