(P) Manichiura semipermanentă: este cea mai bună opțiune pentru unghiile tale?

(P) Manichiura semipermanentă: este cea mai bună opțiune pentru unghiile tale?
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 23 Octombrie 2020
Data actualizare: 23 Octombrie 2020
Există diferite alternative la îndemână care promit unghii strălucitoare și colorate pentru mai mult timp: alege cea mai bună opțiune pentru tine. Manichiura semipermanentă Rosalind este perfectă pentru mâinile femeilor care nu au timp să meargă în fiecare săptămână la salonul de înfrumusețare. 

Această noua tendință pentru unghii este esențială pentru femei, și este, de asemenea, una dintre cele mai solicitate manichiuri deoarece se caracterizează prin durata prelungită a lacului care nu dăunează unghiei naturale, nu o slăbește și, de asemenea, pentru că este mai ieftină decât unghiile acrilice.

Aplicarea acestei tehnici diferă doar de cea tradițională prin tipul de bază, polish și luciu utilizat, care se usucă în câteva secunde sub lumina unei lămpi LED sau UV. Cu toate acestea, în ciuda caracterului practic oferit de această nouă tehnică, există multe mituri care au fost create în jurul ei. În cele ce urmează, vei regăsi avantajele și dezavantajele ojei semispermanente Rosalind.

Avantajele ojei semipermanente

Aspect

Manichiura semipermanentă face că unghiile să arate mai strălucitoare decât oja tradițională. La fel, culoarea să rămâne intactă până la final, deoarece în realitate este îndepărtată numai atunci când unghia a crescut. În același mod, acest tip de manichiură este foarte versatil, deoarece este posibil să se recurgă la diferite culori precum Glow it neon (care se aprinde în întuneric), culori strălucitoare, constând dintr-o varietate de tonuri metalice, culorile care schimbă culoarea cu temperatură și altele care oferă efecte precum cameleonul și oglinda.

Durată și rezistență

Până la mai mult de cincisprezece zile poate dura o manichiură cu ojă semipermanentă. Din acest motiv, a devenit cea mai bună alternativă pentru femeile care călătoresc sau nu au timp să meargă la salon. Oja durează foarte mult, două-trei săptămâni și chiar mai mult. Totul depinde de creșterea unghiilor clientei.

Uscare

Uscarea sa este imediată. Adică, spre deosebire de o manichiura tradițională, care poate fi deteriorată în drumul de la scaunul de manichiură la ușa de ieșire a salonului, această manichiură iți permite să reiei imediat munca, deoarece odată ce este pusă sub razele lămpii UV, unghiile ies uscate.

Argumente contra pentru oja semipermanentă

Tipul de unghie

În timp ce manichiurile semipermanente pot fi o opțiune excelentă pentru toate femeile, unele au unghii mai slabe și nu este recomandată manichiura semipermanenta pentru acest tip de unghii. 

Este mai dificil de îndepărtat

Îndepărtarea ojei semipermanente nu este la fel de ușoară ca utilizarea unei oje tradiționale. A o îndepărta implică înfășurarea lor cu bumbac umezit cu o acetonă specială și aluminiu. Este, fară îndoială, o procedura care este aproape întotdeauna efectuată de un expert manichiurist.

Procedura în afara casei

Deoarece uscarea sa se face sub o lampă cu lumină Led, acest tip de manichiură se face cel mai adesea în saloanele de înfrumusețare. Cauza nu este justificată doar de valoarea lămpii, care este disponibilă doar în magazinele specializate de produse de înfrumusețare, așa cum este Rosalind, ci și pentru că, pe lângă faptul că este puțin scump, a avea un kit de unghii semipermanentă nu înseamnă realizarea unei manichiuri perfecte. Această tehnică este un proces mai complex decât o manichiură tradițională, deoarece pentru fiecare strat de lac aplicat pe unghie, degetele trebuie introduse sub lampă pentru a usca unghia.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies