(P) Mogu.ro te ghidează în alegerea celor mai potrivite metode de promovare online

(P) Mogu.ro te ghidează în alegerea celor mai potrivite metode de promovare online
Data: 19 Februarie 2021
O afacere online, indiferent că este vorba de un magazin, furnizare de servicii, blog sau alte specific, are nevoie de o foarte bună promovare pentru a-și putea construi o imagine de brand credibilă și durabilă.

Primul pas pe care îl poți face în acest sens este să te ocupi de optimizare seo, pentru o mai bună vizibilitate și popularitate în motoarele de căutare. Vom descoperi împreună ce presupune optimizarea seo pentru un site sau magazin online și de ce este recomandat să apelezi la serviciile unei agenții seo. 

După optimizarea seo urmează partea de promovare, care se poate face prin campanii cu advertoriale, mai bine zis, articole platite, prin care poți crește numărul de converșii, poți atrage mai mulți potențiali clienți și urmăritori, care să fie interesați direct de ceea ce ai de oferit.

Ce presupune optimizarea seo

Există mai multe tipuri de  optimizare seo care sunt specializate în funcție de rezultatele pe care vrei să le obții. Seo on Page te poate ajută să optimizezi diferite părți și componente ale site-ului, din punct de vedere tehnic, pentru a favoriza rankingul în motoarele de căutare. 

Seo off Page este acea parte de optimizare seo care se ocupă de crearea de link-uri din alte site-uri, pentru a crește în mod rapid și durabil, vizibilitatea în online. La fel de importantă și necesară este Mobile seo, optimizare seo a modului în care se prezintă site-ul pe smartphone-uri și tablete, pentru a fi cât mai ușor și intuitiv de accesat de către utilizatori. 

Un alt tip de optimizare seo specifică este cea de tip Local seo, care se potrivește în cazul afacerilor locale care au nevoie de asistență specializată în audit seo și publicitate online. 

Promovare prin advertoriale seo

După partea de optimizare seo urmează un plan de promovare, cea mai accesibilă și eficientă metodă fiind cea prin articole plătite, advertoriale. Aceste tipuri de articole sunt create special pentru a face reclamă mai mult sau mai puțin directă brandului sau site-ului tău. La prima vedere au structura că a oricărui alt articol, în care se tratează un subiect de interes pentru potențialii clienți. În interiorul textului se poate face referire indirectă spre site-ul, magazinul online sau se pot insera link-uri directe către acestea, în funcție de ce tip de metodă crezi că este mai potrivită pentru tipul tău de afacere și in funcție de ce tip de rezultate vrei să obții.

De ce sa apelezi la o agenție seo

După partea de optimizare seo urmează un plan de promovare, cea mai accesibilă și eficientă metodă fiind cea prin articole plătite, advertoriale. Aceste tipuri de articole sunt create special pentru a face reclamă mai mult sau mai puțin directă brandului sau site-ului tău. La prima vedere au structura că a oricărui alt articol, în care se tratează un subiect de interes pentru potențialii clienți. În interiorul textului se poate face referire indirectă spre site-ul, magazinul online sau se pot insera link-uri directe către acestea, în funcție de ce tip de metodă crezi că este mai potrivită pentru tipul tău de afacere și în funcție de ce tip de rezultate vrei să obții.

Modul în care evoluează în online afacerea ta depinde de câte de bine este optimizat site-ul, on page și mobile, care sunt metodele prin care alegi să promovezi brandul și cât de mult ești dispus să investești în servicii de calitate de publicitate și marketing online. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies