(P) Nook - produsele cu ulei de argan ce aduc numai beneficii părului și scalpului

(P) Nook - produsele cu ulei de argan ce aduc numai beneficii părului și scalpului
Data: 21 Decembrie 2020
Orice femeie își dorește să aibă un păr lung, frumos, mătăsos, ușor de descurcat. Însă, din foarte multe motive, a obține un astfel de păr, este destul de dificil în ziua de azi.

Dacă nu ești vedetă și nu ai o armată de stiliști care să te pieptene dimineața, cu siguranță te confrunți cu multe probleme legate de par. Ei bine, avem o soluție și pentru tine și anume gama de produse Nook. Este o gamă de produse concepute pentru păr și scalp, în componența cărora vei găsi miraculosul ulei de argan. Uleiul de argan a fost folosit pentru păr și piele de secole.

Motivul? Este bogat în acizi grași esențiali, vitamina E și antioxidanți. Acest lucru face din uleiul de argan un ingredient perfect pentru tratamentul de păr de la Nook, care îți face cu adevărat părul mai moale și mai strălucitor. Cauți balsam, protecție pentru un păr strălucitor sau un produs care să hrănească scalpul? Nu mai căuta. Uleiul de argan din produsele de la Nook oferă toate acestea și multe altele.

De aceea, produsele Nook sunt preferatele noastre în misiunea de a înfrumuseța și hidrata părul: de la netezirea și etanșarea vârfurilor despicate, adăugând hidratare și strălucire pentru a ajuta la repararea pagubelor provocate de alimentația nesănătoasă, poluare, stres și așa mai departe.

Să vorbim, deci, despre beneficiile uleiului din produsele Nook, ulei cunoscut sub numele de „aur lichid”.

Beneficiile uleiului de argan pentru păr și scalp

Balsam natural

Uleiul de Argan este un balsam natural. Iată de ce…

  • -Oferă hidratare în stratul interior al părului.
  • Netezește stratul exterior al părului, cuticula.

Deoarece este bogat în tocoferol, cunoscut și sub numele de vitamina E, uleiul de argan condiționează părul, adăugând hidratare și netezind cuticula. În consecință, face părul mai ușor de manevrat.

Protecție împotriva căldurii

Ulei de argan este ideal în rutina de coafare, deoarece poate oferi protecție împotriva aparatelor de coafare. Foehnul, placa, ondulatorul pot avea un efect negativ asupra părului. Uleiul de argan este un protector eficient împotriva căldurii, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să fii atentă. Când îți coafezi părul, alege întotdeauna o setare mai mică la uscător și ai grijă, să nu usuci prea mult părul.

Descurcă părul

Conținând o mulțime de acizi grași, uleiul de argan este bun pentru descurcarea părului. Acest lucru este valabil mai ales dacă ai păr gros, uscat sau creț. Folosește un detergent de bună calitate care conține ulei de argan după spălare și balsam de păr pentru a-l pregăti pentru coafare.

Îmblânzește părul rebel

Părul devine încrețit când este uscat. Dacă descoperi că părul devine mai predispus la încurcare în ploaie sau în medii umede, există un motiv. Când există apă în atmosferă, în medii umede, părul uscat va încerca să înfrunte umezeală. Ca rezultat, părul devine rebel. Soluția pentru părul creț este prevenția. Uleiul de argan este bogat în acizi grași și un acid în special (acid oleic) ajută la reducerea pierderii apei din păr. Prin reducerea pierderii de apă din păr poți preveni încrețirea.

 Hidratant pentru scalp

Unul dintre numeroșii nutrienți din uleiul de argan, un alt acid gras, este acidul linoleic. Acidul linoleic hidratează pielea capului și ajută la menținerea sănătății scalpului. Uleiul de argan din gama Nook ajută la prevenirea scalpului uscat, menținând în același timp părul cu un aspect frumos și sănătos.

Vârfuri despicate

Există o mulțime de factori de mediu care pot provoca ruperea părului - de la soare și vânt la o coafare excesivă. Vârfurile despicate pot fi frustrante și singura modalitate de a scăpa de ele permanent este de face un tratament. Uleiul de argan din Nook reprezintă salvarea! Uleiul de argan este atât de bun la netezirea părului, încât poate sigila temporar vârfurile despicate. 

Întărește părul

Cu capacitatea sa de a hidrata părul și de a netezi, uleiul de argan pentru cuticule întărește în mod natural părul. Asta înseamnă că, atunci când părul are hidratare, este mai flexibil și mai elastic, ceea ce îl face mai puțin predispus la rupere. Există câteva semne prevestitoare cum că părul nu este atât de puternic pe cât ar trebui. Dacă părul se coafează greu sau are o textură aspră și și-a pierdut strălucirea, tratarea acestuia cu produse care conțin ulei de argan te poate ajută.

Cum se aplică uleiul de argan pe păr

Deci, acum știi despre beneficiile uleiului de argan, dar s-ar putea să te întrebi cum să-l aplici pe păr. Când vine vorba de produse pentru păr, credem că aplicarea produsului este la fel de importantă ca și calitatea produsului. Supraîncărcarea părului cu orice produs poate îmbâcsi părul. Aceste produse ar trebui însă să fie invizibile în păr. Produsul perfect și aplicația perfectă au loc atunci când părul arată fabulos, dar nu există semne de reziduuri ale produsului.

Ulei de argan în produsele pentru păr

Metoda preferată pentru aplicarea uleiurilor pe păr este includerea lor în produse. De ce? Pentru că acesta este cel mai bun mod de a evita reziduurile. Fie că este vorba de șampoane, balsamuri, tratamente sau produse de coafare, amestecarea uleiului de argan într-un produs este cel mai bun mod de a aplica acest ulei bogat în nutrienți. Alege un produs precum cele de la Nook pentru a descoperi beneficiile acestei minunate combinații.

Aplicarea uleiului direct pe păr poate atrage murdăria. Caută așadar produsele Nook care conțin ulei de argan cu o formulă care vizează nevoile părului, cum ar fi adăugarea de volum sau hidratare. Poți obține beneficiile acestui ulei minunat, în timp ce optezi pentru o aplicare ușoară.

Pentru mai multe detalii, îți recomandăm să intri pe beauty4ever, magazinul de specialitate care comercializează Nook.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies