(P) Nu rata reducerile oferite de Marelbo. Un Black Friday românesc

(P) Nu rata reducerile oferite de Marelbo. Un Black Friday românesc
Citeste mai mult despre: Marelbo, black friday,
Data publicarii: 12 Noiembrie 2020
Data actualizare: 12 Noiembrie 2020
Totul a pornit timid în anul 1984 cu prima pereche de încălțăminte. De atunci, Marelbo s-a dezvoltat constant, și-a perfecționat tehnica și a instruit sute de oameni.

Acum, la 35 de ani distanță, Marelbo are peste 60 de magazine în toată țara, peste 700 de angajați și un website cu circulație internațională. Iar ca noutate, anul acesta Marelbo organizează reduceri reale de Black Friday.

Cu o gamă variată de modele, la Marelbo găsești încălțăminte pentru întreaga familie, de la cel mai mic membru la cel mai mare, la prețuri cu adevărat avantajoase, de producător.

Ce înseamnă prețul de producător? Înseamnă că munca a peste 700 de oameni ajunge de la fabrică direct la tine, fără niciun intermediar. Înseamnă încălțăminte fabricată aici, în România, meșteșug transmis din tată-n fiu, cu multă pasiune. Înseamnă cel mai avantajos preț pentru tine și familia ta, neschimbat pe tot parcursul anului. Înseamnă susținerea economiei românești și a meșteșugului românesc.

Prin intermediul celor peste 60 de magazine din toată țara, Marelbo oferă clientului posibilitatea de a cumpăra încălțăminte din piele naturală la prețuri prietenoase, în cele mai sigure condiții. Personalul Marelbo dezinfectează constant rafturile, suprafețele, dar și încălțămintea probată, după fiecare client. 

Vizitează și site-ul marelbo.com pentru a te pune la curent cu ultimele noutăți realizate de meșteșugarii harnici de la fabrică. Referitor la fabrică, întreaga producție se desfășoară în fabrica familiei Bobu din Vicovu de Sus, județul Suceava. De acolo sunt aprovizionate toate magazinele și tot de acolo ți se pregătește și ție pachetul. Sigur, curat și economic.

Pentru Marelbo siguranța este prioritară, astfel că, în această perioadă a luat toate măsurile necesare pentru ca tu să te bucuri în continuare de încălțămintea preferată, fără griji. Toți angajații fabricii respectă regulile de igienă, suprafețele sunt constant dezinfectate, iar livrarea se face în cele mai bune condiții.  

Activitatea fabricii Marelbo se păstrează la același nivel și cu același optimism, chiar dacă perioada pe care o traversăm a încercat tot personalul fabricii cu diverse emoții, sentimente și incertitudini. Totuși,  au tras aer în piept și iată-i la bancurile lor încrezători. În formulă completă. Pentru tine. Pentru noi toți. 

De ce să cumperi de la Marelbo încălțăminte pentru pentru toată familia? 

Pentru prețurile avantajoase, de producător;

Pentru calapodul comod și designul modern;

Pentru procedura de retur simplă în cazul în care comanzi de pe site sau cumperi din magazin o măsură nepotrivită;

Pentru varietatea produselor. La Marelbo găsești încălțăminte pentru întreaga familie, pentru toate sezoanele și curele pentru toate dimensiunile.

Pentru că produsele sunt fabricate în România și astfel susții economia românească;

Pentru amabilitatea consultanților care te așteaptă atât în magazinele fizice, cât și pe site.

Marelbo are încredere. Și transmite asta cu fiecare produs așezat pe raft. Tocmai de aceea, te invită să beneficiezi de reducerile de sezon și să privești schimbările cu entuziasm. Schimbările înseamnă evoluție. 

Marelbo – un aliat al vremii. Și al vremurilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies