(P) O nouă aplicație pentru pasionații de cumpărături

(P) O nouă aplicație pentru pasionații de cumpărături
Data: 13 Decembrie 2019
Doi români au regândit modul în care utilizatorii se bucură de reduceri în fiecare zi.

Ei au lansat o nouă aplicație dedicată reducerilor, care își propune să transforme shoppingul într-o activitate simplă, distractivă și ofertantă la capitolul preț. În plus, aplicația ascunde și câteva avantaje pentru companii: costuri ridicol de mici la listare și simplificarea strategiei de vânzări.

Shoply este o nouă aplicație lansată în Appstore și Google Play care unește companiile și utilizatorii într-un mod foarte simplu și care ne-a stârnit curiozitatea, într-atât încât am dorit să aflăm mai multe detalii, direct de la sursă.

Co-Founder : Am observat în ultimii ani o schimbare masivă în modul de folosință al reclamelor online, de asemenea modul în care companiile investesc foarte mult în raport cu vânzările și utilizatorii sunt dezorientați de multitudinea de advertising din sistemul online.

Am decis să realizăm o aplicație în care să existe doar reduceri, din toate categoriile de produse și servicii. Astfel oricine dorește să cumpere orice are o prima alegere care îi satisface nevoile dar și buzunarul.

Aplicația are reduceri în timp real, un sistem de puncte virtuale prin care poți descoperi cupoane de valori mari.

Totodată aplicația oferă notificări în timp real de fiecare dată când utilizatorii întâlnesc fără să știe un store sau locație partenera unde pot beneficia de discount-uri în magazin.

Sistemul este realizat pentru a fi simplu de utilizat și costurile pentru companii sunt ridicol de mici, astfel încât să poată avea satisfacția zilnic că vânzarea nu mai este o problema, nu mai este nevoie să apeleze la sisteme de advertising și agenții de publicitate. Target-ul nostru este să depășim 50 000 utilizatori în prima luna și să ne dezvoltăm continuu.

Considerăm că este un beneficiu real atât pentru companii cât și pentru utilizatori. Dorim să dezvoltăm acest proiect intens în 2020 pentru a realiza un sistem întradevăr util. Aplicația va susține atât vânzarea de produse la reduceri mari cât și servicii oferite la reducere.

Shoply este mai mult decât o aplicație nouă. Este o modalitate de a aduce împreună clienții și companiile într-un mod simplu, util și eficient. Asta înseamnă atât economii importante la capitol publicitate, cât și o comunicate creată în funcție de nevoi.

De la clientul în căutare de produse de top la cele mai bune prețuri și până la compania care își dorește vânzare fără costuri ascunse, Shoply are un loc pentru toți.

Descarcă și tu aplicația și te poți bucură de un Black Friday real, în fiecare zi.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO