(P) Oferă grădinii sau terasei tale un aer sofisticat și intim cu noile șeminee de grădină

(P) Oferă grădinii sau terasei tale un aer sofisticat și intim cu noile șeminee de grădină
Citeste mai mult despre: terasa, gradina, semineu,
Data publicarii: 17 Iunie 2021
Data actualizare: 17 Iunie 2021
Terasele și grădinile sunt spații perfecte pentru relaxare și organizarea unor evenimente memorabile în aer liber. 

Oferă o notă sofisticată într-un cadru intim locului tău preferat de acasă și bucură-te de ambianța deosebită, creată de un semineu de gradina spectaculos! Fie că vreți să organizați un prânz liniștit în familie sau să dați o petrecere de neuitat în curtea restaurantului, astăzi, vă propunem o idee inedită, o soluție care oferă căldură și confort sublim, chiar și după apusul soarelui, când temperaturile încep să scadă. 

Indiferent dacă aveți o grădină acasă sau un restaurant cu terasă exterioară, încălzitoarele cu gaz de la PEFOC.ro sunt soluția perfectă pentru momente exclusiviste în aer liber. Recomandați de cei peste 20 de ani de experiență și pasiune care au început de la primele seminee pe lemne tradiționale, specialiștii sibieni au ajuns în prezent, să comercializeze și să ofere servicii de consultanță și montaj profesional pentru un întreg univers de soluții termice, făcând fericiți mii de clienți prin proiecte deosebite, de calitate premium, realizate în întreaga țară. 

Așadar, în catalogul pefoc.ro veți descoperi o gamă variată de încălzitoare de terasă potrivite pentru toate spațiile, gusturile și posibilitățile financiare. Totuși, pentru că nu puteam cuprinde întreaga paletă de produse într-un singur articol, astăzi ne-am oprit asupra unui model extrem de popular printre clienți - încălzitorul de terasă PATIO! Acest model funcționează cu aprindere pe gaz GPL, oferind atât căldura, cât și lumina necesară creării unei atmosfere idilice pentru familia, prietenii sau pentru clienții tăi.

Design atrăgător

Făcând parte din categoria șemineelor de exterior, acesta va fi punctul de atracție datorită designului modern și extrem de plăcut. Terasa și gradina vor fi transformate într-o adevărată oază de relaxare. Întâmpinați-vă oaspeții și clienții, cu o zonă caldă de servit masa și nu lăsați serile răcoroase să vă strice petrecerea!  În plus, elementele decorative precum piatra sau sticla decorativă, îmbunătățesc aspectul încălzitorului de terasă.

Utilizare facilă

Spre deosebire de un șemineu pe lemne, de exemplu, încălzitorul Patio nu emite sunete, miros sau fum, deci nu este deranjant în nici un fel, iar arderea nu influențează circulația aerului. Acesta poate funcționa în mod continuu cu putere maximă, până la 30 de ore. Pornirea sa este ușoară și intuitivă cu un singur buton de telecomandă!

Siguranță

Încălzitorul Patio este dispozitivul termic ce oferă siguranță utilizatorilor săi. Este alimentat cu gaz lichid, iar flăcările acestuia ard într-o carcasă de sticlă, protejând astfel de contactul direct cu focul. În plus, carcasa inferioară este prevăzută cu sistem de protecție împotriva deschiderilor accidentale, printr-un blocaj montat în ușă, de tip push-to-open.

Rezistență și independență energetică

Partea inferioară a carcasei este realizată din oțel și acoperită cu o vopsea specială, de tip pulbere, aspecte care îl fac extrem de rezistent la șocuri. Dispozitivele Patio nu depind de sistemul electric, iar atunci când electricitatea are alte planuri, voi puteți sta liniștiți, bucurându-vă în continuare de lumina, căldura și întreg confortul unui șemineu de terasă sau grădină.

Apelând la specialiștii PEFOC, vei avea ocazia să te bucuri de un încălzitor portabil pentru curtea, grădina sau terasa restaurantului tău, oferindu-ți căldura și ambianța de care ai nevoie pentru momentele speciale, petrecute cu familia sau prietenii, alături de persoana iubită sau de clienții tăi fideli. Veștile bune nu se opresc aici! Alege semineul tau perfect pentru nevoile și gusturile tale și vei beneficia de transport gratuit și rapid - din depozit, direct la tine acasă, în maximum 48 de ore de la confirmarea telefonică sau online a comenzii tale!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies