(P) Păreri PEFOC - meșterii din Sibiu dau verdictul în privința celui mai bun încălzitor de terasă pe gaz

(P) Păreri PEFOC - meșterii din Sibiu dau verdictul în privința celui mai bun încălzitor de terasă pe gaz
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 22 Iulie 2021
Data actualizare: 22 Iulie 2021

Un încălzitor cu gaz este cel mai bun mod de a transforma terasa, curtea sau grădina ta într-un spațiu exclusivist, guvernat de stil și confort termic la superlativ, iar asta nu este doar părerea noastră, ci și a prietenilor noștri de la PEFOC, firmă autohtonă cu sediul central la Sibiu. Începând de la un singur semineu lemne, meșterii sibieni s-au specializat vreme de peste 20 de ani de activitate pe piața de profil din România, în comercializarea și montajul profesional al celor mai bune soluții termice alternative. 

Astăzi, ne propun un dispozitiv special din gama încălzitoarelor portabile pentru terasa restaurantului tău, curtea sau grădina ta, care să ofere acel plus de căldură și stil în serile reci de primăvară, toamnă, iarnă timpurie sau oricând temperatura de afară, devine mai puțin generoasă. Așadar, faceți cunoștință cu modelul UMBRELLA, un dispozitiv termic pentru exterior conceput să prelungească momentele magice petrecute în compania familiei, persoanei iubite sau a prietenilor dragi!

Extrem de util în aer liber, sigur și deosebit de estetic și prevăzut cu flacără reală (foc adevărat), acest încălzitor de exterior pe gaz poate fi folosit sau închiriat la restaurante, terase comerciale, baruri, hoteluri. Datorită prezenței sale scenice, momentele minunate în grădină sau pe terasă, nu trebuie să se încheie o dată cu împuținarea gradelor din termometru! Aparatul garantează o temperatură confortabilă și un design unic, în timp ce flacăra impresionează cu lumină ambientală, creând o atmosferă cu adevărat specială. Căldura, starea de spirit, confortul și siguranța sunt caracteristicile cheie ale acestui încălzitor.

Căutând cel mai bun incalzitor de terasa am descperit în UMBRELLA, un dispozitiv diferit ce reușește să decoreze cu stil și unicitate, cele mai frumoase terase, curți sau grădini exterioare. Poate fi utilizat cu succes în restaurante și lanțuri hoteliere ca o completare a spațiului de luat masa sau de recreere. Designul elegant al încălzitorului este stilizat pentru a atrage toate privirile. Aspectul și căldura plăcută, vor face ca grădinile caselor și terasele de restaurant, să fie mereu pline de oaspeți, indiferent de frigul de afară.

Aprinderea încălzitorului are nevoie de doar câteva secunde. Este extrem de confortabil și intuitiv. Aparatul poate funcționa constant la putere maximă, chiar și până la 17 ore fără întreruperi. Este alimentat de o butelie de 11 kg fiind adecvat, atât gazului propan-butan, cât și propanului pur care este recomandat. În plus, nu are nevoie de un sistem de evacuare precum un burlan soba, pentru că acesta pur și simplu, arde cu flacără curată, fără să emită sunete sau miros neplăcut. Funcționarea încălzitorului nu influențează circulația aerului, ceea ce este deosebit de important pentru utilizatorii alergici.

SIGURANȚĂ LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

UMBRELLA este alimentat cu gaz lichid dintr-o butelie ascunsă în carcasa inferioară a aparatului. Flăcările sunt închise într-o incintă specială cu sticlă, care protejează utilizatorul de contactul direct cu focul. Proiectarea și structura încălzitorului garantează protecția focului de vânt. Încălzitorul este echipat cu o supapă anti-răsturnare specială, care, în cazul căderii aparatului, întrerupe automat alimentarea cu gaz a regulatorului, stingând în același timp, flacăra. Dispozitivul este echipat cu un sistem de control manual complet sigur, ce protejează împotriva scurgerilor necontrolate de combustibil.

Așadar, îți recomandăm cu căldură să vizitezi pagina celor de la Pefoc.ro, unde vei putea să te delectezi și să comanzi, o varietate impresionantă de încălzitoare de terasă pe gaz sau GPL, alături de mii de focare și șeminee tradiționale pe lemne, pe gaz, peleți sau electrice. Dar veștile bune nu se opresc aici! Produsele ajung la tine gratuit, oriunde în țară și în 48 de ore de la confirmarea comenzii - sub sloganul “Noi facem tot, tu doar pui pe foc!” 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies