(P) Pedalați pentru a scăpa de kilogramele în plus!

(P) Pedalați pentru a scăpa de kilogramele în plus!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 24 Martie 2021
Data actualizare: 24 Martie 2021
Atunci cand vreți să dați jos kilogramele în plus acumulate în timpul vacanțelor, cel mai eficient lucru este sa practicați sport.

Este un lucru bine cunoscut ca viață sedentară vine la pachet în majoritatea cazurilor cu multe kilograme în plus în jurul șoldurilor, iar joburile din ziua de astăzi presupun în mare parte o activitate de birou sedentară sau telemunca. Pentru a ne menține în forma, este nevoie să practicăm activități sportive care sa fie benefice și să ne sculpteze fizicul în mod armonios. O bicicletă eliptică este probabil cel mai bun mod de a face acest pas.

O bicicletă eliptică îmbină elementele unui echipament eliptic cu cele ale unei biciclete de exercitii, aducând mai multe beneficii decât o bicicleta de cycling sau doar un aparat de antrenament eliptic. 

Deoarece picioarele nu părăsesc niciodată pedalele, bicicletele eliptice oferă o forma de exercițiu fizic cu impact redus. Acest lucru face ca utilizarea unei biciclete de exerciții eliptice să fie sigură pentru articulații și oase. Bicicletele eliptice pot fi ideale pentru persoanele cu accidentări sau afecțiuni ale spatelui pentru că prin modul de poziționare al brațelor implică o mișcare generală și controlată blândă a coloanei vertebrale și a musculaturii spatelui. Bicicletele eliptice sunt sigure și pentru persoanele în varsta și pentru persoanele care au suferit accidentari sau care suferă de afecțiuni articulare, cum ar fi artrita. De asemenea, exercițiul fizic pe un aparat precum bicicleta eliptică este benefic și pentru persoanele cu o greutate mai ridicată sau care nu sunt obișnuite cu antrenamentele intense.

Bicicletele eliptice vă ajută să vă îmbunătățiți capacitatea cardiovasculara întrucât mobilizează în exercițiul fizic atât jumătatea superioară, cât și pe cea inferioară a corpului, stimulandu-vă fluxul de sânge. În cele din urmă, acest lucru determină creșterea ritmului cardiac, ceea ce-i întărește sistemul cardiovascular. La fel ca în cazul tuturor exercițiilor aerobice, exercițiile cu o bicicleta eliptică reduc riscul de boli de inima, accident vascular cerebral și hipertensiune. De asemenea, puteți schimba nivelul de intensitate al bicicletei eliptice pentru a crea un antrenament mai dificil și pentru a crește în continuare beneficiile cardiovasculare.

Cu o bicicletă eliptică, puteți ardei o mulțime de calorii într-un timp scurt, deoarece lucrați întregul corp. Exercițiile pe bicicleta eliptică ajută la reglarea ritmului cardiac. Pentru a crește arderea calorica, creșteți ritmul sau rezistența pe aparat timp de un minut. Apoi, reveniți la nivelul normal de efort timp de două minute. Repetați intervalele pentru o perioada de 15 sau 20 de minute. Aceste intervale de intensitate ridicată vă permit să ardeți mai multe calorii în timpul și după antrenament.

Bicicletele eliptice sunt benefice și pentru tonifierea mușchilor la nivelul întregului corp, întrucât mobilizează atât trenul inferior cât și pe cel superior. În plus, puteți schimba rezistența pentru a crea o provocare pentru mușchii voștri.

Ca alternativă, există și bicicleta de indoor cycling Technogym Bike, care oferă o cu totul altă experiență, este la fel de eficientă și este ideală pentru locuința personală. În plus, cu Technogym Bike poți beneficia de lecții unu-la-unu cu antrenori personali de top de la cele mai prestigioase cluburi de fitness din lume, antrenamente preînregistrate pe diferite secțiuni de interes. Ecranul bicicletei este folosit și pentru simularea unor antrenamente outdoor cu imagini care îți taie răsuflarea din cele mai frumoase trasee de bicicletă, sau poți pedala în timp ce urmărești serialul Netflix favorit, canale de știri sau feed-ul din social media.

Un alt echipament de pedalare este și bicicleta cu spătar Recline Excite, care stabilizează coloana vertebrală într-o poziție susținută și ergonomică, reducând și mai mult din presiunea aplicată asupra sistemului osos în timpul exercițiului fizic. În plus, bicicleta cu spătar beneficiază și de o șa confortabilă și ajustabilă ca distanță față de picioare pe dimensiunile utilizatorului. Pentru că aproape că nu există limită în ceea ce privește confortul, tehnologia și frumusețea liniilor, la un buget mai generos, bicicleta cu spătar Recline Personal are designul semnat de prestigiosul arhitect de talie mondială Antonio Citterio, este dotată printre altele cu șa Vitra și ecran multimedia ce îți permite vizionarea programelor TV favorite, navigarea pe Internet, YouTube, canale de Social Media, video call-uri și multe altele.

Pentru cicliștii cu experiență și care țintesc cyclingul profesional, Technogym oferă Skill Bike, bicicleta care duce antrenamentul de cycling la nivel de artă și performanță, iar pentru cei cărora le este dor de antrenamentele de cycling din sălile de sport dar nu doresc încă să reia mersul la sală, bicicleta Technogym Group Cycle este exact ceea ce au nevoie.

Technogym.com le ofera practicanților acestui sport plăcerea pedalării într-un mediu sigur și prietenos prin cea mai largă și performantă gamă de biciclete de indoor cycling sau eliptice, concepute în urma a peste 30 de ani de experiență, cu tehnologii de cea mai înaltă performanță!

Și nu uitați, indiferent de vremea de afară sau restricțiile de altă natura, unele dintre cele mai frumoase antrenamente pot fi efectuate în confortul propriului living!

FULLSCREEN
(P) Pedalați pentru a scăpa de kilogramele în plus!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies