(P) Pfarma.ro propune un serviciu inovator: rezervă online rețeta și echipa o pregătește!

(P) Pfarma.ro propune un serviciu inovator: rezervă online rețeta și echipa o pregătește!
Autor: Maria Rusu
Data: 29 Mai 2020
Farmacia online pfarma.ro lansează un serviciu inovator care vine în sprijinul pacienților săi. Aceștia au de acum facilitatea de a rezerva online medicamentele de pe rețetă, limitând astfel timpul petrecut în afara locuinței.

Noul sistem de tipul Rezervă rețeta îi va ajuta pe pacienți să evite drumurile repetate la farmacie și aglomerația. Astfel rămân în siguranță acasă și câștigă timpul pe care l-ar fi pierdut în oraș. Totodată, vor ști din timp dacă farmacia are toate medicamentele de pe rețetă, și cât trebuie să achite pentru acestea.

Sistemul de rezervare online medicamente funcționează rapid și poate fi accesat după bifarea unor pași simpli.Tot ce trebuie să facă utilizatorul este să acceseze site-ul farmaciei online pfarma.ro, să intre în formularul de comandă, să selecteze cea mai apropiată farmacie, să lase informațiile personale, să bifeze metoda de contact dorită (apel telefonic sau apel video) și să încarce rețeta. Farmacia primește solicitarea pacientului, verifică disponibilitatea medicamentelor și trimite notificare despre situație. La final, dacă medicamentele sunt disponibile, se va face calculul rețetei și pacientul este contactat de farmacist pentru comunicarea detaliilor legate de eliberarea acestora.

Acestea sunt instrucțiunile pentru completarea formularului de comandă online:

1. Selectează farmacia din care vrei să ridici medicamentele. După selecția locației se vor afișa adresa farmaciei și programul de lucru.

2. Completează datele personale cerute și codul înscris pe cardul de fidelitate de la farmacie.

3. Completează codurile de pe cardurile producătorilor care oferă reducere, în cazul în care ai un astfel de card.

4. Încarcă rețeta și completează informațiile suplimentare despre medicamentele din rețetă (denumirile medicamentelor administrate în cazul în care ai mai urmat tratamentul sau datele cerute despre rețetă, în cazul în care nu o poți încărca).

5. Bifează metoda prin care vrei să fii contactat de către farmacist (apel telefonic sau apel video).

6. Bifează cele două câmpuri de la „Finalizare comandă” ca să poți plasa solicitarea și să poți afla informații prin SMS despre statusul solicitării tale.

7. Farmacia primește solicitarea ta, verifică disponibilitatea medicamentelor și te notifică dacă solicitarea a fost acceptată sau nu.

8. Dacă medicamentele sunt disponibile se va face calculul rețetei și vei fi contactat de farmacie pentru comunicarea detaliilor legate de eliberarea medicamentelor.

Despre farmacia online pfarma.ro

Pfarma.ro este din anul 2019 farmacie online autorizată de Ministerul Sănătății, ceea ce înseamnă că are aprobarea oficială de a comercializa online și livra către clientul final produselor de tip OTC (Over-The-Counter), adică medicamente eliberate fără rețetă.

Farmacia online pfarma.ro are listate peste 600 de medicamente care se eliberează fără rețetă (OTC), destinate atât uzului intern (comprimate, siropuri etc. ), cât și celui extern (unguente, soluții dezinfectante, picături de ochi etc.). Fiecare produs Over-The-Counter listat online are anexată o documentație în conformitate cu legislația în vigoare: prospect, rezumat caracteristici produs, acestea fiind preluate de pe site-ul oficial ANMDM.

Rețeaua Professional Farma Line deține un laborator propriu, ce aparține de farmacia din Vălenii de Munte, în care se prepară rețete magistrale (personalizate de medic pentru fiecare pacient în parte) și oficinale conforme cu cele mai înalte standarde GMP. Laboratorul este dotat cu aparatură de ultimă generație, este certificat ISO 9001:2008 și este bine aprovizionat cu substanțe farmaceutice și ingrediente cosmetice.

Farmaciștii noștri au elaborat formule pentru mai multe afecțiuni. Pacienții se pot prezenta cu rețetele în orice farmacie, iar preparatele vor fi aduse în maximum 48 ore. O parte din rețete sunt disponibile acum și pentru comenzi online.

Ne-am creat echipa “Professional Farmaline” cu dorința de a face diferența într-o piață în care doar clientul poate dicta regulile.
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO