(P) Plănuiți o lucrare de forare? Eco Drill vă poate ajuta

(P) Plănuiți o lucrare de forare? Eco Drill vă poate ajuta
Data publicarii: 11 Decembrie 2020
Data actualizare: 11 Decembrie 2020
Soluțiile pentru alimentarea cu apă curentă a unei gospodării pot fi acum mai variate. Clasica fântână este de multă vreme depășită, mai cu seamă pentru că nivelul de poluare este unul mai ridicat, iar fântânile presupun forare de mică adâncime.

Când confortul întâlnește o soluție rentabilă, rezultă nevoia de foraj. Poate fi realizat numai de profesioniști. Indiferent în ce zonă din țară vă interesează această lucrare, Eco Drill este soluția.

Să înțelegem cum funcționează

Forarea este de preferat să presupună adâncimi medii sau mari, astfel încât atunci când se găsește sursa de apă în adâncime, aceasta să aibă nivel de poluare aproape de zero. Diverși nitriți, compuși chimici din surse de poluare diverse – intervenție umană, muncă câmpului etc. – ajung în apă și  poluează. Pentru a fora corect, în timp optim și indiferent de anotimp sunt necesare ceva resurse: echipa de profesioniști și utilaje profesionale.

Eco Drill are deja o îndelungă istorie în domeniu. Tehnologia pe care se bazează este un motiv în plus ce recomandă această firmă. Căci în aparență oricine poate săpa în adânc, însă apă curată și asigurarea unei gospodării cu apă curentă nu poate face oricine.

Tehnică adaptată în funcție de zona țării și de tipul de sol

Orice puț va fi realizat după o tehnică, stabilită conform cu solul din zonă. Eco Drill este echipă specializată în tehnica de forare hidraulică rotativă cu circulație de fluid – cu aplicabilitate mai ales în zonele cu sol moale, mediu sau argilos, cum se întâmplă în București, Vrancea ori Satu-Mare.  O altă variantă, tehnică complexă, este cea a forajului uscat cu ciocan de fund, pentru care Eco Drill este brand recunoscut în toată România. De data aceasta vorbim despre tehnică potrivită solurilor de deal sau munte, precum în zona Constanța, Tulcea ori Brașov etc.  

Execuție optimă, indiferent de anotimp

Este adevărat că iarna nu e ca vara. Temperaturile scăzute pot fi deranjante, însă nu au de ce să afecteze calitatea lucrării. Utilajele performanțe sapă adânc, mușcă din pământ, chiar dacă acesta este înghețat – oricum doar suprafața lui este înghețată. Așadar nu vă condiționați de vreme pentru a stabili curând colaborarea cu o firmă de profil.

Eco Drill execută în toată țara forări. Echipa dispune de tot echipamentul necesar pentru a da drumul la treabă. Folosește de asemenea și țeavă de calitate, pentru ca forajul să aibă toate șansele să reziste ani îndelungați.

Tot de la ei puteți opta și pentru servicii conexe, pentru a duce la bun sfârșit o lucrare complexă – instalarea pompelor de căldură, panouri solare, încălzire în pardoseală sau a sistemelor de pompare.

Cât durează și cât costă

Pentru că mai totul se rezumă la acești factori pentru client, este bine de știut că fiecare caz este diferit. Forajul poate fi realizat cu succes  în 3 zile, cu tot cu sistem de pompare montat, dacă totul decurge precum a fost plănuit. Prețurile diferă și ele în funcție de caz, dar puteți primi o estimare de la specialiști după ce furnizați detaliile.

Contact:

Strada Trecătoarea Holtului număr. 222, comuna Letea Veche, județ Bacău

0749.861.105

0234.510.304

[email protected]
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!