(P) Plum Media - O agenție de web design și marketing online imperfectă

(P) Plum Media - O agenție de web design și marketing online imperfectă
Citeste mai mult despre: agentie web design, marketing online,
Autor: Alina Popa
Data: 04 Decembrie 2020
Suntem o echipă de oameni, iar oamenii nu sunt perfecți. Nici măcar atunci când se numesc profesioniști.

Rezultate excelente, clienți mulțumiți, performanțe garantate, servicii ireproșabile și business-uri de succes sunt doar câteva dintre promisiunile pe care agențiile de web design și marketing online le scot în evidență. Dar oare câte din acestea vorbesc despre provocările întâmpinate și cât de transparente sunt în privința activității lor?

Pentru a ne face înțeleși, trasăm o paralelă între domeniul în care activăm și cel politic. La jumătatea acesteia, se întâlnesc angajamentele care acționează ca un magnet atât în cazul alegătorilor, cât și în cazul clienților din agenție. Într-o piață în care concurența este din ce în ce mai acerbă, promisiunile sunt tot mai multe și mai greu de filtrat.

Acum urmează întrebarea: În cazul tău, ce valori primează atunci când alegi să colaborezi cu o astfel de agenție?Tu chiar crezi în agenția perfectă?! Nu vrem să îți ruinăm visurile, însă cu toate acestea, vom spune lucrurilor pe nume.

Nu noi ghidăm online-ul, ci online-ul ne ghidează pe noi

Una dintre provocările zilnice cu care ne confruntăm este reprezentată de schimbările constante care au loc în online. Oricât de mult ne-am dori să punem stăpânire pe acest mediu, el nu va înceta niciodată să ne surprindă. Nu este deloc ușor să ții pasul cu evoluția rapidă a tehnologiei, dar experiența este asul din mâneca profesioniștilor atunci când se lovesc de bariere. Și cum barierele nu erau de ajuns, apare și un alt factor care pune presiune: nerăbdarea clienților.

De cele mai multe ori, clientul întreabă “când?”, iar agenția răspunde “în cel mai scurt timp posibil”. Dar răspunsul nu este unul mulțumitor, el are nevoie de o continuare argumentată. Ei bine, aici intervine una dintre cele mai importante valori – transparența. Nu ne plângem, provocările sunt cele care contribuie la evoluția noastră, însă fiecare agenție de web design și marketing online trebuie să comunice clienților că nu toate serviciile oferite generează rezultate de pe o zi pe alta.

Să convingi clientul să se implice poate fi o misiune imposibilă

Departamentul nostru de copywriting deține abilități persuasive în privința textelor care trebuie să vândă, dar cu toate acestea, uneori, nu sunt suficiente pentru a convinge clientul să se implice. Acum înțelegi de ce spunem că suntem o agenție de web design și marketing online deloc perfectă? Poți fi bun, dar nu în toate!

Fiecare client ar trebui să înțeleagă că deși armele sunt la noi, și el trebuie să ne fie complice. Un business poate fi propulsat de noi, dar întotdeauna va fi condus de tine!

Rețeta standard pentru  atingerea succesului nu există

Cum brief-ul nu este același pentru fiecare client, nici rețeta succesului nu este standard! Strategia nu este la fel pentru fiecare tip de business. De aceea ne rezervăm întotdeauna timp pentru generarea celor mai bune idei, astfel încât ingredientul magic să facă diferența.

Timpul este cea mai prețioasă resursă, dar pentru noi reprezintă doar inamicul principal. În viziunea clientului, perfecțiunea înseamnă generarea unor idei care să conducă la apariția imediată a rezultatelor. Dar noi știm că perfecțiunea nu poate fi atinsă întotdeauna, cum de altfel nici noi nu suntem perfecți.

Dacă vreodată vei avea curiozitatea să colaborezi cu o agenție de web design și marketing online deloc perfectă, vom fi pregătiți să confruntăm toate aspectele menționate pentru a genera rețeta aproape perfectă, în materie de web design, promovare online și SEO.

Chiar dacă nu te numeri printre clienții noștri, ne-am bucura să ne delectăm cu experiențele care au fost departe de a atinge perfecțiunea în privința business-ului tău. Adresa noastră de e-mail este: office@plummedia.ro.

P.s Acest articol a fost scris de o echipă imperfectă care dorește să atingă perfecțiunea, deși este conștientă că asta nu se va întâmpla niciodată!

Pentru o lungă periodă de timp vom rămâne tot aceeași echipă formată din oameni mai puțin perfecți. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies