(P) Produsele celebrului hair stylist Mounir sunt disponibile de acum și pe piața din România

(P) Produsele celebrului hair stylist Mounir sunt disponibile de acum și pe piața din România
Data publicarii: 24 Noiembrie 2021
Data actualizare: 24 Noiembrie 2021
Hair stylistul libanez a ajuns celebru în mediul online în urma transformărilor uluitoare pe care le realizează, reușind să atingă până în prezent un număr de  aproape 7 milioane de urmăritori pe conturile de social-media. În urma experienței sale, Mounir a creat propriul brand de produse profesionale pentru colorarea și întreținerea părului, produse care se distribuie de acum și la noi în țară.

Gama Mounir garantează obținerea unor culori vibrante precum și regenerarea și restructurarea firului de păr, rezultatele fiind extraordinare. Pe lângă paleta de culori, în procedura de vopsire/decolorare este inclus și Arkitekt Bonder-ul,  un produs de revolutionar, ce are rolul de a proteja, trata și hidrata profund părul pentru ca el să își recapete vitalitatea și strălucirea chiar și în urma proceselor de vopsire/decolorare. 

Odată cu lansarea acestor produse, dorința celebrului hairstylist Mounir este să ofere instrumentele de culoare de care au nevoie stiliștii pentru a obține transformările dorite. “Timp de mulți ani, a trebuit să sap adânc pentru a găsi modalități de a crea nuanțele pe care le doream, cu ceea ce era disponibil pe piață. 

M-am trezit în căutarea gamei perfecte de culori, care să refacă părul, să creeze luciu și să aducă transformările pe care le aveam în minte. Întrucât nu am putut găsi un brand care să ofere toate acestea, s-a născut revoluția noastră de culori! Sunt încântat să o împărtășesc cu voi și sper că vă va plăcea la fel de mult cât ne place echipei mele și mie”, a mărturisit Mounir despre brandul de produse profesionale ce îi poartă numele și care a ajuns acum și în țara noastră. 


Întreaga gamă de produse Mounir a fost supusă multor teste până a fost introdusă pe piață. “Drumul meu către finalizarea gamei de culori a durat ani de zile și sunt cum nu se poate mai mulțumit de rezultatul final. Culoarea se dispersează egal, acoperă firele albe de păr, are un miros plăcut și, un aspect esențial, hrănește părul, conferindu-i un luciu extraordinar. Această gamă este instrumentul perfect pentru orice coafor, străduindu-se să le acorde clienților transformarea la care au visat”, a mai spus Mounir despre produsele care îi poartă numele. 

Academia Mounir este de acum prezentă și în România

Tehnicile de balayage create de celebrul hair stylist Mounir sunt recunoscute și apreciate la nivel mondial. Acestea vin în ajutorul oricărui profesionist care își dorește să se dezvolte și să ajungă să se bucure de rezultate impecabile. Trainerii Mounir sunt pregătiți să dezvăluie profesioniștilor din domeniu tehnicile celebrului hairstylist. 

La începutul acestei luni a avut loc primul Masterclass Mounir, eveniment la care au participat cei mai importanți stiliști din țara noastră. Ei au fost îndrumați de trainerul Adonees Farhat, cunoscut ca fiind “mâna dreaptă” a lui Mounir. 

Urmatoarele evenimente marca Mounir vor fi anunțate pe www.mounirproducts.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies