(P) Rochia de mireasă cu mâneci atrage atenția asupra brațelor și a îmbrățișărilor ce vor urma

(P) Rochia de mireasă cu mâneci atrage atenția asupra brațelor și a îmbrățișărilor ce vor urma
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 08 Decembrie 2022
Data actualizare: 08 Decembrie 2022
Una dintre multele decizii pe care o femeie trebuie să le ia atunci când își planifică nunta este cum să-i fie rochia, mai lungă sau mai scurtă, mai largă sau mai strâmtă, cu sau fără decolteu, doar cu bretele ori cu mâneci etc.

 

Argumentele pro și contra pentru fiecare dintre diversele opțiuni depind de condițiile exterioare și interioare care vor influența marele eveniment. Contează, astfel, și anotimpul în care te căsătorești, dar și stările tale sufletești. Te poate atrage într-o zi unul dintre multele modele de rochii de mireasă cu mâneci din oferta Princess Brides, pentru ca în altă zi să consideri că te-ai simți mai confortabil cu brațele eliberate până și din strânsoarea insesizabilă a unei dantele delicate. Într-adevăr, emoțiile te pot copleși într-o asemenea zi, însă mâneci discrete, dar spectaculoase te pot ajuta, preluând din atenția îndreptată asupra ta.

Avantajele rochiei de mireasă cu mâneci

O rochie de mireasă cu mâneci este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care le poate face o femeie pentru ziua nunții. Mâna reprezintă partea cea mai mobilă a corpului, este cea care se sărută, cu care se salută, se îmbrățișează, cea care se vede cel mai bine când se dansează, cea care flutură inelul. Este o zonă cu activitate intensă, constituind un permanent stimul pentru privirile hipnotizate de farmecele unei femei atât de delicate. În consecință, și mânecile atrag atenția, pentru că sunt amplasate pe părțile cele mai neastâmpărate ale corpului, brațele.

Mânecile adaugă, fără a încărca. Motivele pentru a apela la această soluție de design sunt uneori pragmatice, precum confortul termic, însă principalul lor scop este estetic. Astfel, până și rochiile de mireasă cele mai simple cu mâneci au rolul fie de a masca zona brațelor, fie de a o înfrumuseța și, prin aceasta, de a adăuga și mai multă strălucire unei ținute care, oricum, îi impresionează pe toți, începând cu mire, care uită să mai respire văzând cum în fața ochilor i se formează cea mai frumoasă amintire, și continuând cu fiecare dintre cei veniți să te admire.

Tehnic vorbind, forma mânecilor poate accentua atuurile naturale ale unei femei. Spre exemplu, cele bufante avantajează doamnele înalte dacă sunt discrete, transparente, în timp ce un braț mai gros va beneficia mai mult de pe urma unei mâneci din stofă. O femeie cu care natura a fost generoasă în zona taliei și a bustulului, dacă își dorește mâneci bufante, este indicat să opteze pentru un model ușor evazat, care va echilibra proporțiile ținutei, în timp ce unei mirese cu statură atletică i se potrivesc mâneci bogat decorate, care îi vor accentua latura grațioasă.


Tipuri de mâneci

Există mai multe tipuri de mâneci, în funcție de dimensiune, design și de materialul din care sunt realizate: mâneci scurte, lungi, simetrice sau asimetrice, din stofă, rochii de mireasă  cu mâneci din dantelă fină, mulate sau bufante.

Astfel, putem aminti:

Rochiile cu mâneci bufante (victoriene) - Sunt voluminoase, discreția nefiind o preocupare pentru mireasa care își dorește să fie o prezență impunătoare. Se folosesc de obicei materiale fine, tulul, bunăoară, compunând forme de relief ample, dar fluide, care accentuează delicatețea unei mirese vaporoase.

Mânecile stil tatuaj - Aceste modele par desenate pe brațe, fiind frumos decorate, ca pentru a fi studiate, decriptate, intens admirate, mai ales că se potrivesc cel mai bine cu rochiile mulate. Dantela fină și tulul se îmbină armonios, din colaborarea lor mâinile talentate ale designerilor scoțând bijuterii vizuale ce îmbrăcă în artă mâinile mireselor.

Rochii cu o singură mânecă - Sunt câștigătoare la capitolul nonconformism, inedite, nu orice femeie îndrăznind să pășească pe atât de neobișnuite căi vestimentare, cu atât mai puțin în ziua în care se va afla sub asediul atâtor priviri insistente, sfredelitoare. Aceste rochii ieșite din tipare, foarte moderne, vor lăsa, cu siguranță, o impresie puternică, despre o mireasă puternică, care se simte bine în centrul atenției, o mânecă în minus aducând un plus de curiozitate.

Probabil că deja te afli în dificultate, ca orice femeie compleșită de pregătirile unui eveniment pentru care este de mult pregătită. Într-o zi te poate atrage unul dintre multele modele de rochii de mireasă cu mâneci de la Princess Brides, pentru ca în altă zi să consideri că te-ai simți mai confortabil cu brațele eliberate până și din strânsoarea insesizabilă a unei dantele delicate. Poate fi una dintre cele mai importante decizii cu care te vei confrunta, însă deși emoțiile te vor asalta într-o asemenea zi, nu uita că până și mânecile te pot ajuta, preluând din atenția îndreptată toată în ziua nunții asupra ta. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!