(P) S-a deschis Playa 9, cea mai nouă destinație de weekend din București. Trei motive să n-o ratezi vara asta

(P) S-a deschis Playa 9, cea mai nouă destinație de weekend din București. Trei motive să n-o ratezi vara asta
Citeste mai mult despre: Playa 9, Bucuresti, distractie, piscina,
Data publicarii: 04 August 2022
Data actualizare: 04 August 2022
Dacă marea e, uneori, prea departe de tine, nu e un capăt de țară. Vara asta vine Litoralul la tine, ca să te poți distra ca și când ai fi în vacanță. Playa 9 este cea mai recentă destinație de weekend inaugurată în Capitală și are tot ce-i trebuie ca să te simți răsfățat.

Se zice că lucrurile frumoase nu se obțin ușor, dar nu-i chiar așa. Când vrei să te distrezi aproape de casă ai de unde să alegi. Din această vară, bucureștenii au acces la o nouă zonă de relaxare, cu piscină, locuri perfecte pentru plajă și odihnă, muzică bună și băuturi reci. Deschide Google Maps și descoperă Playa 9, destinația ta de weekend situată în Sectorul 1 al Bucureștiului! Iată de ce merită să-ți petreci zilele călduroase aici!

Două piscine și loc de plajă generos

Playa 9 se întinde pe 6.000 de metri pătrați și e dotată cu două piscine încăpătoare, una pentru adulți, cealaltă destinată copiilor. Locul special amenajat pentru băi de soare este mai mult decât generos. Cu o capacitate de 490 de șezlonguri, locul de plajă din jurul piscinelor te va fermeca.

Distracție toată ziua

Playa 9 este deschisă de luni până duminică, iar programul îl găsiți pe site. Noua destinație de weekend a Capitalei, situată pe malul lacului Străulești, te îmbie cu spațiul unic de relaxare, băuturi reci și evenimente muzicale în weekend. Accesul se face pe bază de rezervare online sau la telefon 0733.749.868, iar tarifele de intrare sunt diferite în timpul săptămânii de cele din weekend. Iată cât costă să te distrezi toată ziua la Playa 9!

Sâmbătă-duminică: 70 lei (adulți și copii peste 14 ani)

Luni-vineri: 50 de lei (adulți și copii peste 14 ani)

    30 de lei (copii 7 – 14 ani)

    Gratuit (copii 0 – 7 ani).

Aproape de tine

De oriunde ai veni, Playa 9 e mereu aproape de tine. Situată pe bulevardul Bucureștii Noi nr. 247 (lângă Park & Ride Străulești), noua zonă de distracție din oraș este accesibilă datorită apropierii de metrou (stația Străulești). 

Poți veni și cu mașina aici, fiindcă o poți lăsa în siguranță în parcarea modernă de la Terminalul Multimodal Străulești, dat în folosință în 2018. Tariful de parcare este de doar 0,5 lei pe oră, așa că e cea mai bună alegere când vii la Playa 9.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies