(P) Schoeller Allibert este partenerul pe care te poți baza atunci când ai nevoie de soluții de depozitare

(P) Schoeller Allibert este partenerul pe care te poți baza atunci când ai nevoie de soluții de depozitare
Data: 06 Ianuarie 2020
Pentru ca o firmă care produce bunuri sau materii prime și materiale să poată desfășura activitatea de zi cu zi este necesar că această să dețină cât mai multe containere și cutii pentru depozitare și transport.

Degeaba produci dacă nu ai unde să depozitezi ceea ce produci, nu-i așa? Pentru că totul să meargă cât mai bine într-o firma care produce diverse materii prime și materiale este necesară utilizarea sistemelor de depozitare. În momentul de față, aceste sisteme sunt realizate din containere și cutii stivuibile.

Citește și

Acestea sunt cea mai bună modalitate pentru a depozita și transporta materiile prime, materialele sau obiectele create că urmare a realizării unui proces tehnologic.

Pentru că lăzile utilizate că și spațiu pentru depozitare să poată fi utilizate o perioada cât mai lungă de timp este necesar că acestea să fie realizate dintr-un material de înalta calitate. De asemenea, este necesar că lăzile și containerele stivuibile să poată fi achiziționate la un preț cât mai mic. Cu alte cuvinte, este necesară achiziționarea unor containere stivuibile la un raport preț – calitate cât mai bun pentru clienți. 

Fiind prezent de peste 50 ani pe piață soluțiilor pentru depozitare, Schoeller Allibert este cel mai important jucător din această industrie. Profesionalismul celor care lucrează în cadrul acestei companii dar și calitatea produselor comercialziate face că această firma să fie lider pe piață soluțiilor de depozitare.

Pentru a vizualiza oferta de produse oferită de către cei de la Schoeller Allibert dar și pentru a putea plasa o comandă accesează link-ul https://www.schoellerallibert.com/ro/products/stackable-containers.

 

În momentul de față, produsele oferite se adresează următoarelor piețe:

Agricultură.

Industrie auto.

Industrie alimentară și de procesare a alimentelor.

Industria băuturilor.

Retail.

Producția industrială.

Servicii de pooling.

 

Avantajele oferite de către soluțiile de depozitare oferite de către Schoeller Allibert

Schoeller Allibert oferă o varietate mare de soluții pentru depozitarea materiilor prime, materialelor, produselor finite sau produselor semifinite. Toate produsele oferite spre vânzare pot fi clasificate în două mari categorii de produse, și anume: containere pentru încărcături grele și containere pentru manipulare manuală. Din categoria containerelor pentru încărcături grele fac parte următoarele produse:

Containere mari pliabile.

Containere pliabile pentru manipularea lichidelor.

Rigid pallet containers.

Rotomolding.

Paleți din plastic.

 

Din categoria containerelor pentru manipulare manuală fac parte următoarele produse:

 

Cutii plastic/navete pliabile/lăzi din plastic.

Cărucioare.

Navete pentru băuturi.

Containere stivuibile.

Stack/nest containers.

Găleți pentru produse periculoase.

 

Avantajele oferite de către toate produsele comercializate de către această firma reprezintă motivul principal pentru care Schoeller Allibert este în acest moment cel mai important jucător de pe piață soluțiilor de depozitare. Principalele avantaje oferite de către soluțiile de depozitare oferite de către această firma sunt următoarele:

Durata de utilizare foarte mare. Toate produsele comercializate de către Schoeller Allibert sunt realizate din materiale de cea mai bună calitate motiv pentru care acestea rezistă o perioada foarte lungă de timp.

De asemenea, tot pentru că soluțiile de depozitare să reziste o perioada cât mai lungă de timp se folosește tehnologie de ultima generație în procesul de realizare a containerelor pentru depozitare.

Sunt ușoare și pot fi stivuite foarte simplu și rapid. Este foarte important că soluțiile de depozitare utilizate să fie ușor de manipulat. În felul acesta nu se pierde mult timp cu depozitarea lăzilor.

Rezistă fără nici un fel de problema atât la temperaturi foarte înalte cât și la temperaturi extrem de scăzute. În funcție de necesitatea fiecărui client pot fi achiziționate produse pentru depozitare care pot rezistă fără nici un fel de problema la temperaturi extreme. 

Toate produsele sunt concepute în așa fel încât să poată fi spălate foarte ușor. Procesul de întreținere al acestor produse nu este deloc greu de realizat și nici costisitor.

Nivel ridicat de rezistență împotriva substanțelor chimice. Pentru că procesul de spălare să fie cât mai eficient, de multe ori se utilizează fel de fel de substanțe chimice în ciclul de spalre. Produsele comercialziate de către cei de la Schoeller Allibert sunt realizate din materiale rezistente nu doar la temperaturi extreme ci și la substanțe chimice.

Produsele sunt prietenoase cu mediul înconjurător. Diminuarea gradului de poluare este una dintre cele mai grele lupte pe care trebuie să facem tot posibilul pentru a o câștigă. Asta în cazul în care ne dorim că noi și urmașii noștri să avem parte de un viitor cât mai bun din toate punctele de vedere și, cel mai important lucru, să avem parte de un viitor cât mai sănătos.

Toate produsele comercializate de către cei de la Schoeller Allibert respectă cele mai exigențe criterii cu privire la protejarea mediului înconjurător. Acest detaliu este certificat de către instituțiile abilitate în acest sens.


 

Concluzii

Datorită avantajelor pe care le oferă, soluțiile pentru depozitare oferite de către cei de la Schoeller Allibert sunt apreciate și utilizate de un număr foarte mare de firme din varii domenii de activitate. Aceste avantaje au făcut că Schoeller Allibert să fie în acest moment cel mai important jucător de pe piață soluțiilor pentru depozitare. Datorită acestui statut clienți foarte mari și foarte importanți apelează cu încredere la serviciile oferite de către cei de la Schoeller Allibert.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies