(P) Șemineele Hoxter - soluții termice premium de care se vor bucura chiar și nepoții tăi!

(P) Șemineele Hoxter - soluții termice premium de care se vor bucura chiar și nepoții tăi!
Data publicarii: 15 Septembrie 2021
Data actualizare: 15 Septembrie 2021
De regulă, atunci când vine vorba despre o investiție pe termen lung, oamenii devin mult mai atenți și mai selectivi în ceea ce privește achiziția. Asta se întâmplă și datorită faptului că, produsele care asigură o bună funcționare și rezistență pentru perioade îndelungate de timp, sunt rare și semnificativ mai scumpe. 

În gama celor de la PEFOC, echipă de meșteri din Sibiu cu peste două decenii de activitate în zona soluțiilor termice alternative de calitate premium, există totuși și un model premium de semineu ieftin marca Hoxter. Aceste șeminee speciale oferă caracteristicile modelelor de calitate înaltă, dar la un preț mult mai accesibil și care, îngrijite corespunzător, vor putea să te țină o viață întreagă!

În general, șemineele reprezintă o investiție inteligentă, pentru că acestea asigură confortul termic și asigură un decor fermecător pentru orice tip de locuință. O casă cu un șemineu este mai primitoare și chiar mai confortabilă, pentru că nimic nu se compară cu momentele pe care le petreci în fața unui șemineu pe lemne, cu familia și prietenii, admirând focul și sorbind dintr-o ceașcă aburindă de ceai sau din cafeaua aromată.

Iar tu poți crea asemenea momente alături de copii, iar mai târziu chiar și alături de nepoți pentru că șemineele Hoxter sunt produse care au utilitate pe viață. Construcția este realizată riguros din materiale de înaltă calitate și sunt testate în propriul laborator unde, la final, se măsoară și noxele emise pentru a fi siguri că nu se depășesc limitele admise. În acest fel, Hoxter oferă încredere și siguranță utilizatorilor și se mândrește cu soluții hi-tech ce contribuie la dezvoltarea și inovarea permanentă din sectorul industriei termicelor premium.

Vopseaua specială folosită la focarele Hoxter, rezistă în timp la zgârieturi, lovituri mecanice și alți factori externi. În plus, alături de un cos fum inox, acestea nu vor emana fum sau miros neplăcut la primele arderi, pentru că sunt uscate la temperatura camerei.

Oțelul de tip P265 GH folosit la construirea focarelor Hoxter este renumit pentru rezistența impresionantă la temperaturi ridicate. Acest tip de oțel este folosit și în producția conductelor de presiune ce funcționează la temperaturi mari. Mai mult, focarele căptușite cu șamotă asigură eficiența procesului de ardere și ajută la menținerea căldurii pentru un timp mult mai îndelungat decât focarele standard.

Hoxter acordă multă atenție întreținerii focarelor, realizând modele cu uși de acces în interiorul focarului, pentru ca atunci când este nevoie să se intervină asupra sistemului de admisie, contragreutăților sau la sistemului de glisare al ușii, să nu fie necesară intervenția asupra construcției șemineului.

Așadar, acestea sunt doar unele dintre motivele pentru care, un șemineu premium marca Hoxter nu trebuie să lipsească din locuința oricărui român care își dorește sa experimenteze nivel următor de confort și funcționalitate alături de familie, prieteni sau în compania persoanei iubite. 

Accesând site-ul pefoc.ro ai la dispoziție dintr-un stoc permanent cu peste 9000 de produse și accesorii dedicate universului termic premium, o gamă completă de focare și șeminee pe lemne, gaz sau peleți, modele puternice de termosemineu pe lemne, sobe, șeminee decorative sau coșuri de fum, alături de servicii complete de montaj profesional și consiliere de specialitate. Oriunde te-ai afla în țară, focarele Hoxter și nu numai, vor putea ajunge la tine gratuit și prompt, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii - totul pentru bunăstarea termică și siguranța deplină a căminului tău!

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!