(P) Servicii funerare sector 6 necesare pentru o înmormântare completă

(P) Servicii funerare sector 6 necesare pentru o înmormântare completă
Data: 22 Iunie 2020
Pierderea unei persoane apropiate reprezintă un moment dificil pentru toată lumea! Iar în această etapă, puțini vom avea timpul și cunoștințele necesare să ne ocupăm de înmormântare de la cap la coadă.

De aceea, este recomandat să apelați la un prestator de servicii funerare sector 6! Asigurați-vă însă că firma aleasă poate oferi următoarele soluții!

Îmbălsămare

După trecerea în neființă a unei persoane, corpul acesteia continuă să interacționeze cu mediul înconjurător. Prin urmare, se va declanșa un proces de descompunere.

Îmbălsămarea presupune însă încetinirea acestuia și conferă celui decedat un aspect aproape identic cu înfățișarea sa obișnuită. Sistemul circulator va fi injectat cu diferite soluții chimice, ce vor avea rol de dezinfectare. 

După aceea, se vor îndepărta fluidele din organism și decedatul se va curăța cu o substanță antibacteriană. La final, microbii nu se vor mai putea dezvolta la fel de rapid și se va realiza și etapa de cosmetizare.

În cadrul acestor servicii funerare sector 6, persoana va fi aranjată și se va folosi și ceară sau machiaj. Astfel, i se va oferi onoarea pe care o merită și familia va putea să păstreze o imagine vie în amintirea sa.

Transport funerar

Acest serviciu va avea mai multe utilități! În principiu, se va transporta sicriul la domiciliu și persoana decedată la biserică și cimitir. Se pot pune la dispoziție și microbuze pentru transportul familiei și cunoscuților, preoților sau florilor.

Pentru a demara acest proces este nevoie de adeverința de înhumare, certificatul de deces, adeverința de la AGSP pentru transportul funerar și de certificatul de îmbălsămare.

Repatriere decedați

Există și servicii funerare sector 6 de repatriere, create pentru românii plecați în străinătate care nu s-au mai întors în viață. Astfel, aceștia vor fi aduși înapoi acasă pe cale terestră sau aeriană!

Se vor respecta anumite condiții de păstrare și igienă prevăzute de normele europene și vor fi folosite mașini autorizate și dotate corespunzător! De asemenea, trebuie urmată legislația internațională și legea țării din care se face repatrierea. 

Durata exactă nu poate fi determinată, pentru că depinde de fiecare caz în parte. Acest serviciu se poate oferi și pentru expatrierea cetățenilor străini ce au decedat pe teritoriul României și presupune trimiterea acestora către destinațiile de reședință. Va fi necesar un pașaport mortuar și un proces verbal de sigilare a sicriului!

Înhumare

Există servicii funerare sector 6 și pentru etapa de înmormântare! Mai exact, după moarte se va monta o pânză de culoare neagră deasupra ușii de la intrarea în casă, simbolizând doliul.

Familia va stabili împreună cu preotul data și ora înmormântării, precum și orele pentru slujbele de seară ce vor avea loc înainte. La biserică se va păstra o atmosferă de liniște și reculegere, iar toți cei prezenți vor avea nevoie de lumânări aprinse.

Incinerare

Aceste servicii funerare sector 6 nu sunt pentru toată lumea, însă pot fi solicitate de familia care organizează funeraliile. În general, este vorba de motive religioase sau de faptul că persoana decedată și-a exprimat un acord în acest sens din timpul vieții.

Va fi necesar certificatul de deces și cel de îmbălsămare, o adeverință de incinerare, certificatul de depunere la capelă și o autorizație de ridicare și transport al urnei. Pe lângă acestea, trebuie și actul de identitate al persoanei care solicită serviciul, în original și copie.

Ce mai trebuie să știți despre aceste servicii funerare sector 6?

Organizarea unei înmormântări este un proces dificil și se va desfășura în funcție de situația prin care trece fiecare familie și dorințele acesteia. Pentru a face lucrurile mai simple, apelați la  funerarii-bucuresti.ro. Reprezentanții acestei firme vă vor oferi serviciile de care aveți nevoie și  vă vor ajuta să treceți peste acest moment mai ușor!

FULLSCREEN
(P) Servicii funerare sector 6 necesare pentru o înmormântare completă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies