(P) Soluții excelente cu ajutorul cărora îți poți personaliza masina

(P) Soluții excelente cu ajutorul cărora îți poți personaliza masina
Autor: Maria Rusu
Data: 09 Septembrie 2020
Deși sunt din ce în ce mai bine optimizate și mai confortabile, automobilele de serie nu reusesc sa trezeasca acel sentiment placut pe care il trezeau odinioara automobilele clasice. Unul dintre motive este faptul ca mașina nu mai este de multă vreme ceva special, fiind doar un bun folosit zilnic, care usureaza viata.

Cei care doresc să își transforme mașina într-un motiv de mandrie însă, pot sa o faca prin tuning și prin achiziția unor accesorii care sa îi schimbe infatisarea. Conform celor de la Maxytuning.ro, chiar și cea mai simpla masina poate sa fie personalizată și să arate impecabil, atata vreme cat sunt achizitionate accesorii auto exterior de foarte buna calitate.

Aceeași masina poate sa beneficieze de un confort sporit, dacă îi sunt achizitionate accesorii auto interior potrivite.

Care sunt accesoriile care pot transforma o masina?

De cele mai multe ori, aceste accesorii nu sunt scumpe și pe langa efectul vizual pot să aibă și un efect practic foarte convingator.

Cele mai populare soluții pentru o îmbunătățire estetică exterioara sunt urmatoarele:

  • Paravanturi auto. Sunt accesorii cât se poate utile, care pot reduce zgomotul din interiorul masinii, pot proteja de ploaie atunci cand geamul este deschis, cresc dinamica masinii și pot proteja și împotriva soarelui. Alături de paravanturi, un deflector capota oferă aceleași avantaje, protejand și împotriva noroiului, a mustelor sau a altor probleme ce apar odată cu viteza.
  • Bare longitudinale. Pentru cei care călătoresc foarte mult, instalarea unor bare longitudinale poate sa fie una dintre cele mai bune decizii. Pe langa faptul ca aceste bare arată excelent, pot fi instrumentul perfect pentru un nou spațiu de depozitare.
  • Protectie bara spate. De regula este un ornament destul de ieftin, care imbunatateste foarte mult aspectul imaginii și o protejează împotriva micilor incidente din trafic sau din parcare.

În ceea ce privește interiorul, personalizarea este destul de simpla. Un set de huse auto personalizate pot da un aer cat se poate de interesant și de plăcut. Dacă sunt bine realizate, acestea pot spori și gradul de confort din interiorul masinii.

De asemenea, la interior se mai poate opta pentru:

  • Perdelute auto interior care nu doar ca arată bine, însă protejează și împotriva razelor solare;
  • Cotiera. Este un accesoriu excelent pentru șoferi, deoarece le oferă un spațiu de relaxare în timpul condusului;
  • Diverse accesorii auto destinate îmbunătățirii atmosferei, cum sunt dispozitivele ce eliberează parfum. Acestea au atat rol estetic, cat și practic.

Personalizarea unei masini nu reprezinta un proces scump și nici greu. Este destul de simplu însă să se treacă linia și să se transforme masina dintr-un automobil elegant într-unul care iese în evidenta în mod negativ.

Tocmai de aceea, toate accesoriile auto achizitionate, indiferent ca sunt pentru interior sau pentru exterior, trebuie sa fie de cea mai buna calitate, sa se incadreze în ansamblul estetic al automobilului și sa functioneze cat se poate de corect, dacă au și un rol practic.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO