(P) Stickerele decorative de la DecoStick, în atenția designerilor

(P) Stickerele decorative de la DecoStick, în atenția designerilor
Citeste mai mult despre: stickere, stickere decorative,
Data publicarii: 20 Decembrie 2021
Data actualizare: 20 Decembrie 2021
Atât din dorința de schimbare, cât și din nevoia de a contura un confort sporit în spații diverse, tot mai mulți optează astăzi pentru stickerele decorative. Acestea nu sunt pierdute din vedere nici de designerii de interior, care le folosesc cu succes pentru a realiza decoruri deosebite, unice.

Stickerele cu aplicare pe perete sunt preferate pentru ușurința cu care se montează, dar și pentru rezistența lor. Astfel de stickere perete decorative nu lipsesc din oferta magazinului online DECOSTICK, locul în care orice cerere de design interior este satisfăcută. Cei care încă sunt de părere că procesul de schimbare a atmosferei dintr-un spațiu, rezidențial, comercial sau de altă natură este o provocare greu de întâmpinat, nu au descoperit încă soluțiile propuse de acest e-shop.

Orice schimbare de design interior este mai ușoară cu stickerele de la DECOSTICK

Când intenția este de a realiza o schimbare de impact în decorul unui spațiu, precum cel locuibil, cu stickere perete decorative se pot face adevărate minuni. Fără a avea un impact mare asupra buzunarului, acestea sunt soluția pentru o schimbare însemnată de decor, fără derank și fără investiții majore.

Aceste autocolante se lipsesc pur și simplu pe pereți, respectiv pe diverse suprafețe netede, îndeplinind rol decorativ. Se prezintă excelent, fără imperfecțiuni, întrucât sunt tăiate cu mașini speciale. În variantele de la DECOSTICK, acestea sunt disponibile într-o diversitate cromatică, dar și de forme. Datorită materialelor înalt calitative din care sunt confecționate, stickerele prezintă o rezistență sporită.

Doriți să beneficiați de transformări rapide de design? Nu trebuie decât ales modelul preferat din lunga disponibilă pe site, respectiv un sticker care să corespundă cu nevoile spațiului în care va fi încadrat.

Totul este mai simplu când acestea sunt clasificate pe categorii, aspect valabil în cazul e-shop-ului menționat. În funcție de camera în care va fi pus, acesta poate fi selectat dintre mai multe opțiuni deosebite, speciale. Cu mesaje sau/și cu imagini reprezentative, acestea subliniază estetic colțul dorit din orice încăpere.

Pentru fiecare model disponibil pe Decostick.ro există posibilitatea de a opta pentru dimensiuni și culori diverse. În acest mod, decorarea pereților va fi mai aproape de rezultatele dorite. Desigur, asta nu înseamnă că prin personalizarea stickerelor vor exista diferențe de calitate. Toate sunt atent realizate de specialiști, astfel ca fiecare detaliu să exprime bunul gust și o calitate superioară. Un sticker calitativ este automat și un sticker rezistent, estetic.

După nevoie, cei interesați pot alege între stickere pentru baie, birou, pentru bucătărie, camera copilului, dormitor, hol, dar și pentru frigider, prize, dar și stickere cu nume, respectiv stickere personalizate. Practic există opțiuni pentru orice preferință, iar costurile sunt chiar rezonabile.

Ce încurajează alegerea acestora când vine vorba despre o schimbare de design? Cu siguranță aderența îndelungată este un atuu al produselor de acest tip, cu lipire pe perete, de la DECOSTICK. Asta se traduce prin lipsa dezlipirii inestetice după un timp de la aplicare, a rupturilor, dar si a fragmentărilor nedorite.

Dornici să descoperiți stickere de perete decorative ideale pentru orice plan de design interior? Accesați site-ul decostick.ro și alegeți-vă preferatele!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!