(P) Suplimentele Youth Essentials, o sursă sigură și rapidă în menținere sănătății organismului și frumuseții pielii

(P) Suplimentele Youth Essentials, o sursă sigură și rapidă în menținere sănătății organismului și frumuseții pielii
Data publicarii: 14 Decembrie 2021
Data actualizare: 14 Decembrie 2021
Dincolo de produsele cosmetice de îngrijire, cum ar fi serurile, cremele sau procedurile estetice, în cursa pentru întreținerea frumuseții, femeile, dar chiar și bărbații, apelează și la o dietă echilibrată, care vine în întâmpinarea oricărei vârste. O dietă echilibrată nu se referă doar la un regim alimentar bine organizat, ci la unul bogat în ingrediente nutritive, care să sporească nu doar sănătatea interioară a organismului, ci și pe cea exterioară, cum ar fi aspectul pielii, mușchilor sau părului.

Printre nutrienții și ingredientele active care contribuie la sănătatea interioară a organismului, dar și la întreținerea frumuseții naturale exterioare, se numără colagenul, acidul hialuronic, glutationul, vitamina C, biotina, probioticele și altele. 

Un nivel optim al tuturor acestor ingrediente active din organism poate fi obținut atât din alimentație, cât și printr-un consum regulat de suplimente alimentare. În acest sens, Youth Essentials, cel mai recent brand local care promite soluții inovatoare în potențarea frumuseții naturale, propune trei tipuri de suplimente care ajută la stabilirea echilibrului interior, sporind, totodată, și frumusețea exterioară.

Suplimentele alimentare Youth Essentials sunt dezvoltate cu ajutorul unor tehnologii farmaceutice performante, alături de experți din Italia și Germania, asociază formule unice de ingrediente și garantează rezultate vizibile și de lungă durată. Glow Boost, suplimentul tip pudră, pe bază de colagen, probiotice, acid hialuronic, vitamina C, zinc și biotină, susține fermitatea și elasticitatea pielii, previne apariția ridurilor, ajută la combaterea liniilor fine existente, dar și a leziunilor acneice. Acesta contribuie, de asemenea, și la întărirea sistemului imunitar, precum și la menținerea sănătății unghiilor și părului. 

C Boost, suplimentul produs în Germania pe bază de vitamina C, prin tehnologie lipozomală - un concept de frumusețe unic, ce asigură un grad ridicat de absorbție - stimulează producția de colagen, susține aspectul strălucitor al pielii, contribuie la reducerea petelor provocate de expunerea la raze ultraviolete, combate semnele de îmbătrânire și întărește sistemul imunitar. 

Radiance Boost, suplimentul lipozomal care are ca ingredient principal glutationul, cel mai puternic antioxidant non-enzimatic din organism, este destinat menținerii unui nivel optim de hidratare al pielii, oferă tenului un aspect neted și previne formarea ridurilor. 

Suplimentele Youth Essentials pot fi achiziționate online, de pe www.youth-essentials.com. Pentru detalii suplimentare, accesează pagina de Instagram @youthessentialsofficial și pagina de Facebook Youth Essentials.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!