(P) Tablourile pe numere - activitatea ce poate anima zilele de iarnă în familie!

(P) Tablourile pe numere - activitatea ce poate anima zilele de iarnă în familie!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 03 Noiembrie 2020
Data actualizare: 03 Noiembrie 2020
Pictura pe numere este o activitate relativ nouă pentru publicul român. Cu toate acestea, a stârnit rapid interesul și dorința acestuia de a încerca pictura în varianta sa simplificată. Pictatul pe numere este pentru toți și toate, iar atunci când vorbim de pictarea pe numere a tablourilor interesul crește semnificativ.

Un magazin online propune pentru publicul român o activitate recreativă pentru sezonul rece din acest an - tablouri pe numere ce pot fi pictate individual sau în echipă. Interesul este cu atât mai mare, cu cât aici regăsesc cei interesați și modele perfecte pentru a fi pictate de către copii. Așadar, o iarnă în care restricțiile vor intra din nou în vigoare poate fi animată de o activitate la care participă toți membrii familiei.

Tablourile pe numere sau cum țintim asupra stărilor de zen absolut!

În timp s-a demonstrat că pictatul poate ține mintea ocupată din a medita asupra gândurilor negative, cu impact nedorit în viața fiecăruia. Prin pictat, prin concentrare asupra realizării corespondenței dintre numere și culoare, poate fi atinsă starea de zen absolut.

Acum când pandemia acționează negativ asupra stării de spirit, pictura pe numere  poate fi elementul ce menține echilibrul între gânduri. Pe tablouripenumere.ro regăsesc toți cei interesați o mulțime de modele interesante.

Toate sunt împărțite pe categorii sugestive: tablouri pe numere pentru ea, pentru el, tablouri pe numere cu animale, flori, peisaje, orașe, păsări, tablouri pe numere pentru copii și nu doar atât. Lista completă este disponibilă pe tablouripenumere.ro.

Picteaza tablouri pe numere abstracte” este un îndemn pentru sezonul următor. Ceva nou este binevenit în perioada sezonului rece. Pe tablouripenumere.ro regăsesc cei interesați și tablouri abstracte, cu o temă diferită față de cele cu care ne-am obișnuit deja. Ulterior pictat pe numere, orice tablou poate fi înrămat și așezat direct pe pereții din locuință. Tablourile pe numere, odată finalizate, sunt dovada vie a unei munci cu rezultate deosebite, rezultate ce merită să fie expuse oriunde în locuință spre a fi admirate.

Tablourile pe numere vin însoțite de toate cele necesare pentru a fi pictate!

Orice tablou achiziționat de pe tablouripenumere.ro este expediat în kit complet. Acesta conține pânză canvas de 40x50 cm, 3 pensoane de dimensiuni diferite, dar și toate culorile pe bază de apă și acril necesare pentru finalizarea tabloului pe numere.

Transportul este realizat prin curier rapid și este gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Orice produs poate fi returnat în maxim 14 zile, iar plata se realizează exclusiv cu cardul bancar.

Pe tablouripenumere.ro publicul interesat intră în contact doar cu produse de calitate premium. În plus, pot fi achiziționate tot de aici cuțite pentru pictură și chiar șevalete ajustabile din aluminiu.

Pentru mai multe detalii, cei interesați sunt invitați să viziteze magazinul oficial tablouripenumere.ro sau sediul acestuia aflat pe strada Mărășești, nr.18, etaj 1, camera 2, Suceava. Personalul poate fi contactat prin apel telefonic la numărul 0754 459 540 sau prin e-mail: [email protected]
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies