(P) Te ocupi de peisagistică? Bricolaj Market are tot ce ai nevoie

(P) Te ocupi de peisagistică? Bricolaj Market are tot ce ai nevoie
Data publicarii: 20 Octombrie 2021
Data actualizare: 20 Octombrie 2021
Fie că ai o curte generoasă și ești amator de peisagistică, ori poate lucrezi în acest domeniu, atunci știi că ai nevoie de unelte și aparatură profesională pentru a crea un spațiu verde la rang de operă de artă.

Prin peisagistică se înțelege arta de a proiecta, planifica și a reabilita un spațiu verde, prin design-uri realizate de om cu ajutorul anumitor ustensile și aparate electrice. Acest tip de amenajare este complex și implică niște cunoștințe și aptitudini tehnice în acest domeniu, dar bineînțeles și un spirit artistic. Un peisagist va coordona proiectul și va folosi metode specifice domeniului horticol, căutând soluțiile ideale pentru a satisface cerințele clientului ce a solicitat amenajarea spațiului verde. 

Având în vedere că în aceste spații noi ne încărcăm pozitiv ori de câte ori ne simțim epuizați psihic și fizic, un loc care este întreținut și creat de un peisagist poate aduce chiar și mai multe beneficii. Natura este frumoasă și neatinsă, însă uneori un colț verde ce are un design inedit ne îndeamnă spre a ne petrece mai mult timp acolo, explorând cu ochii și inima formele neobișnuite, combinațiile de culori și texturi ale plantelor și copacilor, dar și celelalte elemente ce înfrumusețează întregul cadru. Tot ce îți dorești pentru arhitectura peisagistică regăsești la Bricolaj Market.

Trimmerul electric este indispensabil

Orice tablou natural unic pornește de la posibilitățile spațiului existent. Scopul proiectării unei astfel de grădini este armonia completă a tuturor elementelor. Arhitecții peisagiști sau amatorii trebuie să facă în așa fel încât totul să pară natural, să aibă un aspect echilibrat din toate punctele de vedere, însă să existe și un anumit element central care să atragă atenția vizitatorilor.

Când vine vorba de trimmere electrice acestea sunt indispensabile în acest domeniu. Cu ajutorul unui trimmer se pot tunde ierburile din jurul copacilor și de pe lângă borduri sau în alte locuri unde este dificil de pătruns cu echipamente mai mari. 

La Bricolaj Market poți găsi trimmere electrice de la Ruris, de o calitate excepțională și performante. Sunt eficiente, ușor de manevrat și cresc perfecțiunea tăieturilor. Mânerul unui astfel de trimmer este ergonomic, ceea ce oferă un confort sporit. Alegerea unui trimmer ce are cap de tăiere cu două fire poate fi opțiunea ideală.

Acesta poate pivota în două direcții, ceea ce înseamnă că utilizatorul poate tăia iarba rapid și perfect din orice unghi, eliminând necesitatea de a găsi poziții optime pentru tăiere. Lungimea se poate regla prin brațul telescopic, oferind utilizatorului și mai mult confort și o ușurință în a ajunge în locuri mai greu accesibile.

Foarfeca electrică multifuncțională - detaliile contează

Foarfecele sunt iarăși un must-have în arsenalul unui peisagist, fie ele manuale sau electrice. Totuși unul Ruris 5 în 1 de la Bricolaj Market se poate dovedi a fi tot ce-ți dorești. Aceasta este destinată tuturor lucrărilor din grădină. Ajută la tunderea gazonului în zone greu accesibile și la finisarea perfectă a acestuia, la aerarea solului cu ajutorul capătului de greblare, la toaletarea gardului viu și realizarea simetriei sau diferitelor forme, la tăierea crengilor copacilor.

Telescopul ajută utilizatorul să toaleteze copacii la înălțime, deci oferă mai mult confort. Greutatea foarfecei este redusă, pentru ca peisagistul să poată lucra la înălțime și să o poată utiliza întreaga zi fără să obosească. Cuțitul de tip fierăstrău ajută la fasonarea crengilor pentru a fi compostate sau pentru a fi depozitate pentru alte scopuri.

Bineînțeles acestea sunt doar două dintre obiectele necesare în arhitectura peisagistică. Anumite tehnici au nevoie și de ustensile speciale, nu pot fi realizate cu orice. Dacă și tu te ocupi de această artă accesează site-ul www.bricolaj-market.ro și alege din catalog tot ce îți este necesar.

Contact: 0738851885 / 0722515566 / 0721339889
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies