(P) Teddybar.ro... beneficiile pe care le are un copil care studiază într-o școală privată de calitate!

(P) Teddybar.ro... beneficiile pe care le are un copil care studiază într-o școală privată de calitate!
Autor: Maria Rusu
Data: 27 Mai 2020
Școlile private nu mai sunt o necunoscută pentru părinții din România. Fie că vorbim de școală, grădiniță sau chiar after school, aceste forme de învățământ oferite și de mediul privat câștigă din ce în ce mai mult teren. Desigur, mulți părinți vor spune că o astfel de instituție este extrem de costisitoare, dar, dacă veți afla toate beneficiile, veți putea trage linie și veți vedea că o școală privată este o investiție care merită.

De ce? Pentru că vorbim despre o investiție extrem de importantă, și anume educația copilului nostru. Niciun alt lucru din lume nu este mai important. Sănătatea și educația celui mic sunt lucruri esențiale pentru viitorul lui. Așa cum ne dorim că cel mic să aibă o sănătate bună, să fie dus la cei mai buni specialiști în domeniul medical, la fel ar trebui să ne preocupe și sănătatea dezvoltării educaționale. “Mens sana în corpore sano” este un dicton cool chiar și după mii de ani, iar cu o școală privată, precum http://www.teddybar.ro/, acest lucru este posibil. Teddybar.ro este site-ul unde puteți găsi informații importante despre această grădiniță, școală și after school privat. Veți vedea că tot ceea ce oferă, nu va face decât să vă aducă copilul la un alt nivel. Pregătirea clasică din școlile de stat este bună, însă pregătirea din cele private este excelentă. Pe lângă programa impusă de Minister, școala privată oferă cursuri extra, ce le vor dezvolta celor mici multe alte abilități. Vor oferi  cursuri de: Aikido, artă, pian, balet, street dance, logopedie, tenis de câmp, learn to be, șah, înot, chitară, robotică. Cu siguranță, așa ceva nu veți găsi în nicio școală de stat din România. De fapt, ar trebui să vedem împreună care sunt toate beneficiile învățământului privat.

 

Susținere personalizată pentru fiecare elev

Fiecare școală privată se distinge prin programul său academic. Acestea oferă un mediu sigur, de înaltă calitate, în care copiii au acces la o gamă largă de activități pentru a-și perfecționa talentele și interesele. Aceste școli recunosc că fiecare copil este unic, se dezvoltă în ritmul propriu și are nevoi specifice. Prin urmare, fiecare elev primește atenția de care are nevoie pentru a prospera. Școlile private sunt atente la nevoile părinților și ale copiilor. Aceștia au capacitatea de a reacționa rapid pentru a se adapta nevoilor fiecărui elev și cerințelor fiecărei familii care face parte din comunitate. Școlile private primesc elevi din medii diferite. Angajamentul lor pentru excelență înseamnă să se asigure că fiecare dintre elevii lor își poate atinge potențialul maxim.

 

Program și materii mai diversificate

Dincolo de orele clasice de scoală, școlile private oferă o mare varietate de activități și oportunități pentru că elevii lor să se bucure de experiențe pozitive, motivante, activități precum cele expuse mai sus. Elevii au acces la multiple oportunități de a dezvolta diferite interese extracurriculare: sport, artă, activități comunitare, antreprenoriat academic, multimedia, robotică etc. Studiind, călătorind, precum și participarea la activități educative și foarte diversificate, cu un puternic impact socio-cultural, studenții au șansa să prospere și să își descopere pasiunile. În plus, într-o școală privată, modul de predare al unor anumite noțiuni îi va face pe micuți să fie mai conștienți de rolul pe care fiecare om îl are în societate.

 

Un sentiment foarte puternic de apartenență

Școlile private, precum Teddybar, prețuiesc mult socializarea și integrarea fiecărui copil și a familiei acestuia. Ele deja devin o parte importantă a tradiției și sunt ferm ancorate în comunității. Rezultatul este un puternic sentiment de apartenență care se extinde cu mult peste anii pe care copiii îi petrec la școală. Familiile aleg o școală privată care să corespundă valorilor și viziunii lor pentru educație. Școlile private încurajează colaborarea părinților pentru a ajuta la îndeplinirea misiunilor lor. Implicarea continuă a elevilor contribuie la crearea unui mediu dinamic.

 

Un personal puternic și dedicat

Școlile private se disting prin susținerea personalului și investirea în dezvoltarea profesională a acestuia. Aceste eforturi promovează loialitatea personalului, precum și un angajament față de școală și programele sale academice. Fiecare școală privată acordă o mare atenție angajaților și pregătirii anterioare a acestora. Profesorii și membrii personalului sunt aleși pe baza compatibilității lor cu programul academic al școlii și pe baza experienței. Școlile private sunt autonome, ceea ce le oferă libertatea necesară pentru a răspunde eficient nevoilor elevilor și părinților. Independența lor le permite să rămână agile și să se adapteze la cerințele societății noastre în continuă evoluție.

 

Activitate academică echilibrată

Școlile private sunt extrem de implicate în regasirea echilibrului școală-familie. Acestea oferă diverse servicii în afara orelor de clasă, cum ar fi ajutorul pentru teme, precum și o gamă largă de activități sportive, culturale și comunitare. În plus, cursurile sunt structurate diferit față de cele ale unei școli de stat, făcând lecțiile mai atractive și mai ușor de înțeles. La o școală privată nimeni nu rămâne în urmă. Și, dacă acest lucru se întâmplă, orice elev care întâmpina probleme, va fi îndrumat corespunzător, cu multă răbdare și tactică pedagogică, astfel încât să recupereze.

 

Rată mare de succes

La școlile private, rata de succes academic este mult mai mare decât cea din școlile de stat. Mai mult, în fiecare an, elevii din școlile private ies în evidență datorită notelor excelente pe care le primesc la evaluările Ministerului. Acest lucru se datorează, pe lângă modul în care profesorii se ocupă de copii, și faptului că fiecare clasa are un număr foarte mic de elevi, ceea ce facilitează  acordarea unei atenții speciale individuale.

În concluzie, beneficiile oferite de școlile private sunt foarte multe și demne de luat în considerare de fiecare părinte care dorește să îi ofere celui mic o educație de top.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO