(P) Țigarete vs țigări din foi: Cele mai mari diferențe dintre cele două produse

(P) Țigarete vs țigări din foi: Cele mai mari diferențe dintre cele două produse
Autor: Maria Rusu
Data: 02 Septembrie 2020
Țigările din foi și țigaretele sunt fără doar și poate două produse extrem de diferite, chiar dacă la prima vedere nu pare că există atât de multe aspecte care să le despartă. Majoritatea le confundă pe cele două, fapt pe care ne dorim din suflet să-l rectificăm.Indiferent de gusturile tale, vei fi puțin mai informat după parcurgerea acestui articol. Între timp, dacă acest material ți-a făcut pofta de un fum, poți achiziționa țigarete online.

Fără alte introduceri, acestea sunt cele mai mari diferențe între țigarete și țigări din foi. 

Felul în care se fumează

Principala diferență între cele două produse este evidentă încă din momentul în care vei încerca să le fumezi. În timp ce fumul dintr-o țigaretă normală se trage în plămâni, în cazul țigărilor de foi fumatul este mai degrabă un pufăit. Așadar, nu vei inspira fumul în plămâni, ci doar în gură. Cu alte cuvinte, o țigară de foi nu se fumează, se gustă. Nu te sfătuim să încerci să tragi în piept dintr-o țigară de foi! Deși este posibil, s-ar putea să ți se pară prea tare și să ți se facă rău. 

De asemenea, ritmul în care te bucuri de experiența fumatului este mult diferit. Dacă o țigaretă normală poate fi fumată pe repede înainte în câteva minute, să faci asta cu o țigară din foi va fi practic o blasfemie! De o țigară de foi trebuie să te bucuri cu adevărat, uneori chiar să creezi un întreg ritual în jurul ei pentru a-i valorifica aroma. 

Riscurile asupra sănătății 

Prin prisma faptului că nu vei trage fum în plămâni, riscul de a dezvolta cancer pulmonar dispare în cazul țigărilor din foi. Totuși, în cazul ambelor produse, și țigări din foi și țigarete, se păstrează riscul de cancer la gât sau bucal. 

Calitatea 

Nu în ultimul rând, cea mai importantă deosebire se remarcă atunci când vom discuta despre calitate. Țigările din foi sunt confecționate, la fel ca verii lor mai mari, adică trabucurile, chiar din frunze de tutun. Pe de altă parte, țigaretele sunt doar o tocătură din resturi. Știm, sună foarte trist, dar acesta este adevărul. Tot ceea ce nu ajunge într-un trabuc sau într-o țigară din foi va fi colectat și turnat în forma de țigaretă. Cu cât mai ieftină este țigareta, cu atât mai slab calitativă va fi și compoziția. Nu doar că tutunul nu va fi de calitate, dar va fi și tratat. Ca să nu mai vorbim de gudron și alte elemente nocive. În cazul țigărilor din foi calitatea este întotdeauna controlată și certificată. 

Aspectul social

Nu știm dacă te interesează în mod special această diferență, dar adevărul este că țigaretele sunt mult mai comune și nu te vor scoate în evidență din acest punct de vedere. Dar țigările din foi sunt încă privite ca un produs inedit la noi și astfel te vor ajuta să dai un plus de prestanță sau eleganță propriei personalități. Desigur, dacă-ți pasă de astfel de lucruri. Țigările de foi vor stârni cu siguranță interesul celor în compania cărora fumezi!  

Acum că știi toate acestea suntem foarte curioși care va fi alegerea ta pe viitor! Sfatul nostru este să încerci ambele produse și să-l alegi pe cel care ți se potrivește mai bine. Sau, de ce nu, să le fumezi pe ambele în funcție de stare. 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO