(P) Ține mizeria și virusurile departe cu ajutorul unui aparat de curățat cu aburi!

(P) Ține mizeria și virusurile departe cu ajutorul unui aparat de curățat cu aburi!
Citeste mai mult despre: aparat calcat aburi, aparat de curatat,
Autor: Alina Popa
Data: 08 Februarie 2021
Când ești în căutarea unui dispozitiv care să îndepărteze cu succes orice urmă de murdărie și să țină la distanță virusurile și bacteriile, mergi la sigur cu un aparat de curățat cu aburi! Un astfel de produs este soluția optimă pentru operația de curățenie atât în locuința ta, cât și în spațiile intens circulate.

Eficiență dovedită științific

Studii efectuate de centre de cercetare prestigioase, precum Universitatea Cambridge sau Spitalul Dermatologic din Lyon demonstrează că un aparat de curatat cu aburi, cum este cel produs de Vaporetto, disponibil în magazinul online Polti, te poate ajuta să igienizezi orice suprafață.

Conform studiului realizat de oamenii de știință de la Cambridge, aparatul Vaporetto elimină până la 98% dintre acarienii de praf din saltele și aproximativ 97% dintre alergeni. Institutul francez The Dermatological Hospital of Lyon confirmă rezultatele experimentului și adaugă faptul că aparatul cu aburi de la Vaporetto poate distruge acarienii de scabie în doar 5 secunde!

Fiecare produs marca Vaporetto deține certificarea “Seal of Approval”, oferită de British Allergy Foundation, o garanție a eficienței sale. Descoperă, în continuare, mai multe despre beneficiile utilizării unui aparat de curățat cu aburi!

Ușor de utilizat

Renunță la storsul mopului, la găleți, mănuși și alte accesorii pentru curățenie! Acum ai tot ce îți trebuie într-un singur produs, reprezentat de aparatul cu aburi. Nu trebuie decât să umpli rezervorul cu apă, să aștepți câteva minute și apoi să cureți orice suprafață îți dorești.

Indiferent că este vorba de baie, bucătărie sau de alte încăperi din casa ta, aparatul cu aburi este deosebit de eficient. De fiecare dată când utilizezi un astfel de produs, vaporii curăță în profunzime orice tip de suprafață. Dispozitivul conține cârpe din microfibră, care pot fi puse în mașina de spălat imediat după folosire.

Economisești timp și bani

Când achiziționezi un aparat cu aburi, poți renunța la aspirator și la mop pentru că tehnologia inovativă îndeplinește sarcinile ambelor produse. Norii de abur pot curăța cu ușurință chiar și suprafețele complicate sau greu de accesat. Astfel, vei reuși să efectuezi o curățenie în profunzime în timp record.

Deși ar putea să ți se pară că investiția inițială este destul de mare, cu timpul, vei vedea că ai economisit bani. Consumul de apă și de energie este redus semnificativ. În plus, vei contribui la protejarea mediului înconjurător prin consumul redus de energie și prin renunțarea la diferiți detergenți.

Îți protejezi sănătatea pe termen îndelungat

Atunci când alegi să apelezi la un aparat de curățat cu aburi, renunți la utilizarea detergenților și a altor produse care conțin ingrediente toxice. În plus, praful nu este ridicat în aer, aspect care recomandă utilizarea acestui dispozitiv chiar și în preajma copiilor sau a persoanelor care se confruntă cu diverse alergii.

Pentru a găsi ultimele modele de aparate care funcționează pe bază de aburi, trebuie doar să accesezi magazinul online Polti. Aici vei avea parte de nenumărate avantaje, printre care și reduceri, diferite promoții, garanție de 3 ani și retur gratuit pentru o perioadă de 30 de zile. Protejează sănătatea ta și a celor din jur cu ajutorul unui aparat de curățat cu aburi 100% eficient și performant!

FULLSCREEN
(P) Ține mizeria și virusurile departe cu ajutorul unui aparat de curățat cu aburi!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies