(P) Tipuri de beneficii pe care le vei avea ca membru al unui cazino licențiat! Tu știi care sunt?

(P) Tipuri de beneficii pe care le vei avea ca membru al unui cazino licențiat! Tu știi care sunt?
Data publicarii: 01 Septembrie 2021
Data actualizare: 01 Septembrie 2021
Vrei să ai cât mai multe șanse de câștig, dar să faci investiții cât mai mici, așa cum este și recomandat? Atunci informează-te asupra beneficiilor pe care ți le poate oferi cazinoul unde vrei să fii membru, pentru a putea să te distrezi cât mai mult, cu riscuri minime!

În mediul online, operatorii de jocuri de noroc pun la dispoziția jucătorilor numeroase modalități prin care să-și crească șansele de câștig. Ele sunt sub forma unor pachete pe care le poți accesa, ținând cont de anumite reguli, adică de condițiile de eligibilitate și de cele de rulaj.

În urma acestor cadouri, poți obține mai multe beneficii, precum rotiri la sloturi video, procente de cashback sau chiar bani în contul de membru. Toate sunt grupate sub forma unor pachete, care se acordă în anumite condiții sau pe care le poți activa chiar tu.

Pachetul de bun venit

În primul rând, este foarte important să faci o selecție riguroasă a operatorilor de jocuri de noroc disponibili și să îl alegi pe cel pe care îl consideri potrivit nevoilor și preferințelor tale. Fiecare cazino din online și din offline are mai multe caracteristici prin care iese în evidență. 

Spre exemplu, dacă îți place jocul de Poker foarte mult și este cam singurul care te interesează, alege o agenție care are mai multe versiuni ale acestuia. Nu are rost să îți creezi cont la un operator care are predominat păcănele sau doar video sloturi în portofoliul său.

În al doilea rând, interesează-te de pachetele de bun venit pe care le oferă agenția. Unele au mai multe opțiuni, așa că te poți bucura de beneficii dedicate tipului de jocuri de noroc care te atrage cel mai mult. Cel mai adesea, vei avea de ales dintre Rotiri Gratuite și bani cash în contul de membru, dar există și alte variante.

Clasificarea cadourilor date de cazinouri

Pe lângă pachetul de bun venit, la un operator licențiat din România, poți să alegi și alte cadouri pe care să le folosești pentru a avea mai multe șanse de câștig. Ele se divid după conținut, dar și după perioada lor de valabilitate. În mediul online, există disponibilitate:

Pentru o perioadă determinată

De câteva zile

Lunară

Pentru două sau mai multe luni

Pentru o sărbătoare

Câteva zile

Câteva săptămâni

Pentru doar anumite zile ale săptămânii

Pentru o perioadă nedeterminată

Cam în același regim funcționează și turneele, competițiile sau concursurile pe care le mai organizează unele cazinouri online. 

Toate aceste beneficii sunt oportunități de care te poți folosi pentru a face investiții reduse, dar și modalități prin care să îți crești șansele de câștig. Ele sunt specifice operatorilor virtuali, făcând parte din programele lor de loialitate. 

Folosește-te de fiecare ocazie pe care o ai pentru a-ți diminua riscurile, citind cu atenție regulamentul, pentru a îndeplini corespunzător condițiile de eligibilitate și cerințele de rulaj. În plus, astfel vei știi cum se activează oportunitatea și când se acordă, dar și la ce jocuri o poți folosi.

Decizia ONJN NR. 1773/29.09.2017
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!