(P) Top 3 motive pentru care cabina de duș este cea mai bună opțiune pentru baia ta

(P) Top 3 motive pentru care cabina de duș este cea mai bună opțiune pentru baia ta
Citeste mai mult despre: baie, cabina de dus,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 21 Mai 2021
Data actualizare: 21 Mai 2021
Fiecare obiect din baia pe care urmează să o amenajezi are o importanță deosebită, iar zona de duș nu este cu nimic mai prejos, mai ales când cada nu intră în calcul ori din cauza spațiul prea restrâns pentru un asemenea răsfăț senzorial, ori pentru că poate, pur și simplu, dușul este pentru tine mult mai pragmatic decât cada. 

Și pentru că este important ca viitoarea cabină de duș să îți ofere absolut toate beneficiile unor experiențe cât mai relaxante, am decis să îți ușurăm munca și să îți oferim în colaborare cu NeaKaisa, unul dintre cele mai mari magazine online de obiecte sanitare, toate informațiile de care ai nevoie pentru a găsi, în sfârșit, cabina de duș potrivită pentru tine.

Pentru început vrem să îți explicăm unde se potrivesc cel mai bine cabinele de duș și care sunt principalele motive pentru care ele sunt cea mai bună alegere pentru tine.

Cabinele de duș iubesc spațiul restrâns

Mediul online abundă de nenumărate oferte de cabine de duș însă trebuie să acorzi o atenție specială chiar și celor mai neînsemnate detalii pentru a te asigura că, la final, iei decizia corectă. În general, persoanele care optează pentru o cabină de duș au un spațiu limitat în baie, au mai multe băi în casă sau, pur și simplu, cada nu mai face parte de mult din peisajul serilor cu băi lungi și pline de spumă, lumânări aromate și săruri de baie relaxante. Tocmai de aceea, cabina de duș este ideală atunci când vorbim despre băi mici sau medii în care contează cum este amplasat fiecare obiect, astfel încât spațiul să fie cât mai optimizat și să nu dea senzația de aglomerare inutilă.

Confort și eleganță într-un spațiu atât de mic

Cabina de duș îți oferă beneficii multiple, iar principalul avantaj este în mod evident faptul că ocupă un loc restrâns în baie. Aceasta reprezintă combinația perfectă între confort, eficientă și eleganță, fiind soluția ideală care oferă un nivel înalt de satisfacție, chiar și celor mai exigente persoane. Iar designul ultimelor modele de cabine de duș apărute pe piață vine să completeze această nevoie de eleganță care să ofere senzația de spațiu mărit și confortabil.

Utilizare simplă pentru o igienă personală desăvârșită

Cabinele de duș pot fi dotate cu sisteme care săcompleteze utilizarea acestora. Printre acestea se află bateriile cu monocomandă incastrate sau cele montate direct pe perete, și care îți oferă posibilitatea de a regla confortabil apa caldă sau rece. Ar mai fi și posibilitatea de a monta un panel de hidromasaj sau a unui sistem de duș incastrat ce poate oferi experiențe unice, precum și a unei pălării de duș cu efect de ploaie și cascadă care să te transpună mental în mijlocul ploilor torențiale de vară. Și hai să fim sinceri. Oricât de aglomerate ar fi viețile noastre, cui nu i-ar plăcea să se relaxeze în apă fierbinte la final de zi? Este un mic răsfăț pe care îl merităm cu toții.

Principalele caracteristici care fac diferența dintre o cabină de duș banală și una de calitate

Nu orice cabină de duș se potrivește cu orice baie. În funcție de dimensiunea încăperii, de locul unde urmează să fie amplasată cabina de duș, de designul ales pentru baie, va trebui să decizi ce fel de cabină se va potrivi perfect în spațiul pe care îl ai la dispoziție. Tocmai de aceea, alegerea cabinei de duș este una extrem de importantă, deoarece ar trebui să îți ofere tot ce îți dorești, să se încadreze în bugetul pe care îl ai și să fie rezistentă pentru a te bucura de ea pe termen lung. Așadar, îți recomandăm să ții cont de următoarele:

Forma. 

În funcție de spațiul de care dispui și de designul ales pentru baia ta poți alege între o cabină de duș cu formă pătrată, semirotundă, dreptunghiulară, rotundă sau chiar cu formă personalizată.

Dimensiunile.

Acestea diferă de la un model la altul, iar alegerea finală depinde de spațiul disponibil și preferințele proprii.

Materialele.

Ele trebuie să fie de calitate, de la tipul de garnituri care joacă un rol important în etanșeitatea cabinei de duș la tipul de mânere care oferă o ușoară manevrare a ușii atât la închidere, cât și la deschidere.

Modul de deschidere al ușilor.

Ușile pot fi rectangulare sau curbe, iar în ceea ce privește modul de deschidere, cabinele de duș pot fi prevăzute cu uși culisante, pivotante sau batante. O cabină de duș de calitate va fi dotată cu un sistem de demontare a ușilor cabinei, pentru o mai bună igienizare atunci când ai nevoie să cureți ușile în profunzime.

Tipul de sticlă.

Poți alege între sticlă securizată sau tratată anticalcar. Sticla securizată o poți alege din mai multe modele, semiopacă, serigrafiată sau clară. Grosimea acesteia poate ajunge până la 8 mm pentru un plus de siguranță.

Modelul cabinei de duș. 

Aici opțiunile sunt (aproape) nelimitate. Poți alege între o cabină de duș cu uși culisante care se deschid dinspre interior sau dinspre exterior. Poți alege cabine de duș cu intrare pe colț, cu perete fix, de tip walk-in, de nișă, de colț, cu cădiță sau fără, în funcție de gust preferințe.

Așadar, o cabină de duș poate fi poziționată pe un perete, pe o porțiune din lungimea acestuia sau pe colț, în funcție de spațiul disponibil în baie. În plus, stilul și designul băii reprezintă caracteristicile de bază de care ar trebui să ții cont în alegerea cabinei de duș.

Care sunt avantajele unei cabine de duș?

Cabinele de duș sunt tot mai des preferatele clienților noștri, asta deoarece:

Ocupă un spațiu restrâns și ne oferă astfel mai multă libertate de mișcare precum și o senzație de confort sporit.

Oferă un grad intens de relaxare datorită sistemelor de duș cu multiple funcționalități pe care le putem monta în cabină. Astfel de facilități te vor ajuta să trăiești pe pielea ta experiențe unice.

Se curăță în mod facil, sticla pereților cabinei fiind mult mai ușor de întreținut decât materialele standard din care sunt realizate de exemplu căzile de baie.

Oferă o igienizare rapidă, astfel încât să poți cât mai repede să te întorci la provocările pe care viața le-a pregătit pentru tine.

Îmbunătățește aspectul estetic în băile moderne datorită designului simplu care se potrivește în aproape orice încăpere.

Asigură un consum mai mic de apă, motiv pentru care nu doar că vei face economii, dar te vei și implica activ într-o lume mai ecologică.

Accesoriile și produsele complementare care transformă cabina de duș într-o adevărată călătorie senzorială

Cabinele de duș moderne pot fi prevăzute cu o diversitate de accesorii ce au scopul de a satisface cele mai sofisticate dorințe. Pe lângă funcționalitate, acestea sporesc în mod evident gradul de confort. Cabina de duș poate fi dotată cu:

Hidromasaj vertical pentru o sesiune binemeritată de relaxare, după o zi plină de provocări.

Cădiță de duș cu hidromasaj ce să le ofere tălpilor tale o experiență „de neuitat”.

Etajere multiple, utile pentru a avea o baie organizată și curată.

Rigole de calitate pe care le poți combina cu paravanele duș pentru cei care apreciază simplitatea designului dar și calitatea ireproșabilă a produselor.

Unde găsești o gamă variată de cabine de duș?

Îți poți cumpăra o cabină de duș de la NeaKaisa, un brand care se bucură de aprecierea clienților datorită diversității de produse de înaltă calitate care le sunt puse la dispoziția tuturor pe site-ul său. Dacă vrei ceva sofisticat și rezistent, de exemplu, poți alege un set cabină de duș Radaway. Acest model se bucură de apreciere tocmai pentru că vine la pachet cu experiențe inedite, oferite de un design liniar ce oferă confort sporit precum și profile care permit „ascunderea” oricăror imperfecțiuni ale peretelui. În plus, siguranța oferită de sticla securizată de 5-6 mm, rama din aluminiu și sistemul de închidere magnetică a ușii sunt elementele care vor garanta calitatea cabinei de duș. Asta pentru ca ție să îți mai rămână doar să te bucuri de o stare intensă de bine și relaxare deplină!

Acum îți poți achiziționa o cabină de duș ce îți oferă nenumărate beneficii atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional, cu o simplă comandă online. Oferta de cabine duș de la NeaKaisa atrage prin diversitate și stil și de aceea se și potrivește perfect nevoilor celor mai mulți clienți.

Ai la dispoziție modele de cabine de duș simple sau complexe, în funcție de accesoriile cu care sunt prevăzute. Toate au geamurile și ușile realizate din sticlă securizată și beneficiază de garanție. Caracteristicile care diferă de la un model la altul sunt: culoarea, modul de deschidere, materialul și dimensiunea.

Pentru a realiza echilibrul perfect în baie îți recomandăm să oferi atenția binemeritată acestor aspecte care, deși la prima vedere nu par a avea o importanță decisivă, ele ar trebui să ocupe un loc central în procesul de selecție a cabinei de duș perfecte pentru tine. Ține cont de spațiul disponibil în baie, cromatica și accesoriile dorite, astfel încât modelul ales să se afle în armonie perfectă cu restul elementelor decorative din baie.

Prin urmare, cele 3 motive de bază în alegerea unei cabine de duș rămân: aspectul modern, nivelul înalt de relaxare oferit și o bună funcționalitate pe termen lung. Alege modelul care se potrivește cel mai bine preferințelor tale pentru a beneficia de o ambianță plăcută ce îți oferă adevărate clipe de răsfăț atunci când faci duș!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies