(P) TOP 4 lucruri pe care trebuie neapărat să știi să le faci, pentru a avea copii fericiți

(P) TOP 4 lucruri pe care trebuie neapărat să știi să le faci, pentru a avea copii fericiți
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 03 Noiembrie 2020
Data actualizare: 03 Noiembrie 2020
În momentul în care devii părinte îți dorești să fii un exemplu pentru copiii tăi și să faci în așa fel încât aceștia să fie fericiți. De aceea, de cele mai multe ori uiți de oboseală sau de probleme, pentru o plimbare prin parc sau o altă activitate distractivă cu micuții tăi.

Chiar dacă în mod sigur iubirea, grija si protecția ta și a partenerului îi bucură pe cei mici, mai sunt câteva lucruri mărunte care le pot aduce zâmbetul pe buze. Dacă ești curios să afli ce anume trebuie să faci pentru a avea copii fericiți, citește articolul în continuare.

Iată ce trebuie să știi să faci pentru a le aduce bucurie celor mici:

• Să faci produse de patiserie și de cofetărie

Dacă îți dorești ca prichindeii tăi să te adore și să te considere cel mai bun părinte, atunci trebuie să înveți să faci produse de patiserie și de cofetărie. Te poți orienta spre cele mai ușoare prăjituri și foietaje, însă fă-le des, astfel încât cei mici să uite de dulciurile din comerț. Petrece timp cu aceștia în bucătărie, învață-i să gătească și să te ajute cu prepararea celor mai gustoase torturi sau plăcinte.

• Să mergi cu bicicleta

Ce bucurie pentru cei mici să meargă la plimbare pe două roți împreună cu părinții! Dacă nu știi ce activități interesante să faci în weekend-urile călduroase, puteți scoate bicicletele din garaj și să dați o tură de parc sau de pădure. O astfel de escapadă interesantă i-ar bucura foarte tare pe micuți și i-ar face să zâmbească cu gura până la urechi.

• Să citești povești cu intonație

În momentul în care ai copii, trebuie să-ți aduci aminte de poveștile și basmele din copilărie, pe care ți le citea mama sau tata înainte de culcare. Este recomandat să păstrezi tradiția, deoarece peste ani poate fi o amintire foarte plăcută pentru copiii tăi. Ca să acaperezi atenția piticilor, este necesar să înveți să citești cu intonație și să intri în pielea personajelor. Îngroașă vocea, subțiaz-o, țipă dacă e nevoie și vorbește încet dacă este vorba despre un secret.

• Să mimezi

Uneori e bine să știi să joci teatru și să mimezi. Acest lucru i-ar putea distra la cote maxime pe cei mici. Este important ca în momentul în care ai puțin timp la dispoziție să te joci cu aceștia. Pe lângă jocurile lor preferate cu mașinuțe și păpuși, poți propune câteva momente de mimă. O astfel de activitate ar putea aduce multă voie bună și bucurie în casa ta și te-ar binedispune și pe tine în doar câteva minute.

În cele din urmă, nu trebuie doar să știi să faci mâncarea gustoasă, să calci și să-i pregătești pe copii de grădiniță sau școală, ci este important ca timpul petrecut împreună să fie unul de calitate. Încearcă pe cât posibil să fii cel mai bun prieten al copiilor tăi, să participi la diferitele activități ale acestora și să te transformi în sprijinul lor, în momentele când au nevoie.




VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies