(P) Tot mai mulți români descoperă conceptul inedit de living cu șemineu decorativ

(P) Tot mai mulți români descoperă conceptul inedit de living cu șemineu decorativ
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 09 Noiembrie 2020
Data actualizare: 09 Noiembrie 2020
În funcție de gusturi, preferințe sau bugetul disponibil, fiecare dintre noi își dorește să ofere spațiului în care locuiește alături de cei dragi, o notă personală de frumusețe, stil și unicitate. 

PEFOC este o companie autohtonă, cu sediul central la Sibiu care, de-a lungul a peste două decenii de activitate în zona de seminee pe lemne, dar și a altor dispozitive neconvenționale de încălzire și decor, s-a specializat în oferirea de idei și soluții menite să inspire pe toți aceia interesați de confortul termic absolut și estetica interioară deosebită a fiecărei locuințe, la casă sau într-un apartament la bloc. 

Prin simplul fapt că spațiul locuinței noastre va fi cel în care ne vom petrece cea mai mare parte din viață, ne-am gândit ca prin acest articol, să descoperim împreună un concept devenit tot mai popular pe zi ce trece și care, pentru tot mai mulți români, aduce satisfacție și momente de relaxare la întoarcerea acasă, după o zi epuizantă petrecută la muncă. 

Așadar, faceți cunoștință cu conceptul de semineu decorativ, o soluție pe cât de practică, pe atât de spectaculoasă, menită să ofere acea notă de originalitate și plusul de căldură necesar oricărui cămin, într-o formă extrem de elegantă. Indiferent dacă vorbim despre o casă cu dimensiuni impunătoare sau despre un apartament cochet la bloc, șemineele electrice și bioșemineele sunt obiecte care pot întregi decorul unei locuințe, reușind să însuflețească orice încăpere, chiar dacă nu sunt concepute să devină sursa principală de încălzire.

Modele Bio sunt șeminee care funcționează pe bază de bioetanol, nu necesită coș de evacuare pentru că nu emană nici fum și nici miros. Acestea se prezintă într-o varietate largă de forme, stiluri sau dimensiuni, putând fi încastrate sau atașate pe perete. Bioșemineele pot fi fixe sau mobile: cele fixe pot fi montate în orice încăpere a casei, pornind de la living până la birou și bibliotecă iar șemineele bio mobile, pot fi asezate în orice colț al locuinței, în funcție de dimensiunea lui și spațiul disponibil, pornind de la birou și până la terasa din grădină. Șemineele bio nu ard cu flacără puternică și astfel, nu au nevoie de sticlă termorezistentă, mai ales că aceasta împiedică procesul arderii dacă este închisă complet.

În cazul șemineelor electrice, putem vorbi deja despre adevărate piese de mobilier din lemn masiv cu rol decorativ, finisaje seminee menite să reproducă atmosfera idilică generată de un șemineu clasic pe lemne. Tehnologiile de ultimă generație de tip LED 3D și redare audio, permit senzația veritabilă de joc relaxant al flăcărilor și al efectului sonor specific, oferindu-ți experiența inedită a unui șemineu tradițional, dar la costuri semnificativ mai mici. 

Foarte multă lume are impresia greșită că un asemenea dispozitiv este foarte costisitor cu consumul de energie electrică, fără să știe că, de fapt, acestea consumă lunar, la fel de puțin ca și un simplu bec. Evident, consumul este valabil în modul decorativ (cu funcția de încălzire oprită). Pentru situațiile în care cineva și-ar dori să-l folosească și ca sursă de încălzire suplimentară este evident că, valoarea facturii la electricitate va crește în consecință. La cerere, acestea pot fi îmbunătățite cu o serie întreagă de accesorii și funcții suplimentare, în conformitate cu gusturile și preferințele fiecăruia.

Piața abundă de oferte și magazine care comercializează astfel de soluții de încălzire și decor, dar dacă îți dorești calitate garantată și livrare rapidă din stoc propriu, îți propunem oferta specialiștilor sibieni. Pefoc.ro este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate branduri de soluții de încălzire alternativă din România. Aceștia sunt specializați în comercializarea și montajul de șeminee electrice, seminee bio, pe gaz sau lemne, focare, sobe pe lemne și termoșeminee sau diferite accesorii destinate întreținerii corespunzătoare a șemineului tău. Iar acum, în prag de Black Friday, stocurile la șemineele decorative din oferta Pefoc se epuizează model după model, pentru că și la ei prețurile au fost reduse semnificativ. Așadar, acum este momentul perfect pentru achiziția primului tău șemineu de calitate premium!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies